Merhaba ismim Deniz yaşım 18 arkadaslar hemen konuya geleyim çok zor günler geçiriyorum beynim allak bullak oldu bu takıntılardan dolayı , ilk defa gecen sene basladı yani universiteye hazırlanırken surekli kazanamama rezil olma korkusu yasıyordum geçmişte yaptığım normal insanın aklına bile gelmicek şeyleri takıyordum ki hala takıyorum temelim çok kuvvetli olmasına ragmen iyi bi puan alamadım orta derece bi üniversitede okuyorum bunun tek nedeni bu hastalık. Şimdi ise takatim kalmadı artık mutlu olmak nasıl bir şeydi unuttum kafama takmadığım bir konu yok biri bitiyor diğeri başlıyor ufak bir olay olsun hemen kendime pay çıkarır onu abartır gunu haftayı berbat edebilirim bu hastalık yüzünden kız arkadasımdan ayrıldım evleniceğim kız olarak görüyordum ailesi çok düşüyordu kızlarının ustune bende eğer kızın ailesi beni yanlıs anlarsa ya biri bana iftira atarsa aileme ne derim diyerekten. Bu 2 aydır yeni bi takıntım daha basladı :S sürekli burnum , kulaklarım arasında mekik dokuyorum once burnum yamuk geliyor sonra fotoğrafını çekiyorum google dan burun resimlerine bakıyorum yanyana koyuyorum karşılaştırıyorum atlatıyorum çok şükür diyorum bi aynaya bakıyorum bu sefer kulaklarım çıkıyor bunlar da yamuk diyorum gene aynı şekil yapıyorum bu sefer gene burun böyle böyle gidiyo bazen 5-6 saat ayna karsısında duruyorum oysaki ne bu kadar dıs gorunusume onem veririm nede kimse senin burnun yamuk kulağın yamuk demedi hayatım boyunca 2side bittiği zaman direk bi olay aklıma geliyo ve o haftamda öyle gidiyor ayrıyetten bir şeye bakınca emin olamıyorum :S ornegin evde tekken ocağın açık olup olmadığına , fotoğrafını çekip yatıyorum evden cıkarken kapıyı 10 15 kere itiyorum bi tek sigara içiyorum kötü alışkanlığım o var , yatarken acaba söndümü evde yangın cıkarsa diye küllükle göz göze geliyorum sonra olmuyor su döküp çope döküyorum sonra poset cabuk yanar ufak bi kıvılcım olsa bile diyip poseti ıslatıyorum :S sonra 10 dk basında bekliyip öyle ayrılıyorum.
Açıkcası emin olmama obsesiyonu beni fazlada etkilemiyor ama kafama takılan problemlerden dolayı cok sıkıntı cekiyorum bazen ölmek istiyorum :S ve asıl sorum ömür boyu böyle mi yasıyıcam ben ? Çünkü foruma bakıyorumda herkes 15 20 yıldır var dıyo :S Sizce ilaç almadan çözebilir miyim ?
Açıkcası emin olmama obsesiyonu beni fazlada etkilemiyor ama kafama takılan problemlerden dolayı cok sıkıntı cekiyorum bazen ölmek istiyorum :S ve asıl sorum ömür boyu böyle mi yasıyıcam ben ? Çünkü foruma bakıyorumda herkes 15 20 yıldır var dıyo :S Sizce ilaç almadan çözebilir miyim ?
Yorum