Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım edinn :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Geçmişi hatırlamamaktan çekinme. Bir kâğıt alıp şu yöntemi uygulayabilirsin:

1a. Ahmete kötülük yaparsam ne olur?
    1b. Kızar.
    2a. Kızarsa ne olur?
    2b. Küser.
    3a. Küserse ne olur?
    3b. ...

Sonunu yazmak isterdim ancak senin yazdığın "ân" önemli. Bu bir örnekti yani ben sonunu yazsam bile seninki gibi çıkmayacaktır. Psikolog, daha doğrusu faydalı psikolog, esasen telkin vermek değil, zerre telkin dayatmak değil, zihnimizin veri bankasından alamadığımız telkinleri bize hatırlatmak için vardır. Kâğıt/kalem kombinasyonunu küçümsemeyelim, mekanizma aynı lakin kural olarak rahatlamazsan, tekrar bu soru-cevap yap. Tüm değişkenleri tek seferde değerlendirebilseydik "kötü hiç birşeyin olmadığını anlardık. Ama gerçekçi konuşmam gerekirse tek seferde kendilerini kötü hissedenler küfrederek atabilir, ikincisi ise çok kötü kalplilerde, emin değilim ama yardım aldıklarını sanmıyorum sonuçlarda. Ağır yazdım ama...

Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View Post
    haklısınız bu güzellik pek önemli değilde geçmişi sürekli kurcalamam, kendimi ve yanımdaki insanları mutsuz etmek için sürekli çabalamam mantığa sığar bişey değil. benim asıl bu konuda desteğe ihtiyacım var.

Yorum

Sormadan duramicam yaaa
      damadin burcu nedir?

Hayat kúcúk seylerden olusur.
      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

hayır öyle cahilce yetiştirilmedim benmde sevgililerim oldu işin kötü yanıda bu zaten. kendim başkalrıyla çıkmama rağmen onun çıkmış olması çok oturuyo içime. kendisi de anlatmıyo genelde başkalarından duyuyorum ve bunu araştırma gereği duyuyorum diyelim ki x şahısıyla çıkmış o kişiyle ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum napmışlar nererlere gitmişler türlü türlü yollar deniyorum. en azından o kişiyi bulduğumda kendisine hiç bişe demesem de nasıl biri güzel mi diye fotoğrafını alıp saatlerce bakıyorum inceliyorum onu.ve bu da ilişkimize zarar veriyo. normalde hiç bi sorunumuz yok her şey yolunda nişanlım resmen tapıyo bana ama ben bu takıntılarımla hep huzursuzluk çıkarıyrum. nasıl kurtulacağımı da bilmiyorum..

Yorum

damadın burcu koç..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Çapulcu Recep Yılmaz View Post

Psikolog, daha doğrusu faydalı psikolog, esasen telkin vermek değil, zerre telkin dayatmak değil, zihnimizin veri bankasından alamadığımız telkinleri bize hatırlatmak için vardır.

evet haklisin.Turkiyedeki psikologlar maalesef komsu kızi ayse'nin muhabbetinden öte gecemiyorlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Çapulcu Recep Yılmaz View Post

1a. Ahmete kötülük yaparsam ne olur?
              1b. Kızar.
              2a. Kızarsa ne olur?
              2b. Küser.
              3a. Küserse ne olur?
              3b. ...

Sonunu yazmak isterdim ancak senin yazdığın "ân" önemli. Bu bir örnekti yani ben sonunu yazsam bile seninki gibi çıkmayacaktır. Psikolog, daha doğrusu faydalı psikolog, esasen telkin vermek değil, zerre telkin dayatmak değil, zihnimizin veri bankasından alamadığımız telkinleri bize hatırlatmak için vardır. Kâğıt/kalem kombinasyonunu küçümsemeyelim, mekanizma aynı lakin kural olarak rahatlamazsan, tekrar bu soru-cevap yap. Tüm değişkenleri tek seferde değerlendirebilseydik "kötü hiç birşeyin olmadığını anlardık. Ama gerçekçi konuşmam gerekirse tek seferde kendilerini kötü hissedenler küfrederek atabilir, ikincisi ise çok kötü kalplilerde, emin değilim ama yardım aldıklarını sanmıyorum sonuçlarda. Ağır yazdım ama...

teşekkür ederim bunu deneyebilirim. bazı şeyleri hiç düşünmeden yapıyorum sorun da zaten burdan çıkıyor. örneğin onun geçmişini arkadaşlarına sormadan önce bu şekilde düşünsem ne o küçük düşer ne de ilişkimiz yara alır.. haklısınız

Yorum

Hmmm
                neden kiskandigini daha iyi anliyorum.koclar kendini ön plana cikatmsdan duramaz.dikkat toplamak ister.ki cok iyi becerir bunu.bi de dirdira hiç gelemez söylim.benim de bi arkadasim olmustu.
                cok sinir olurdum.art niyetten degil aslinda.silik bi tip olmayi kendilerine yediremezler.egosunu tatmin ediyor işte

Yorum

onla pek bi alakası olduğunu düşünmüyorum.. çünkü öyle biri değil sorun bende.

Yorum

Sorun orda zaten.gecmisini cok fazla önemsiyorsun.senin daha onceden sevgilin olmadi mi?olmadiysa abartman normal

Yorum

Pardon cevap vermişsin kacirmisım.o zaman dedigin gibi sorun tamamen sende.

Yorum

Boyle sorunlar yasayan bayanlarin çocuklugunda baba ile saÄ£likli ilişki kuramamasi yuzunden bu tür bu tur ozgüven sorunu yasarlar.illa bi ćatisma olması gerekmiyor.babaya doyamaman ya da uzakta kalman.yakininda olsa bil3 eksok kalman gibi
                        babanla nasildı ?
                        Hatta bi programda ayni senin sorununu yasayan birinin nisanlisi ne yapmam gerekir diye sormuştu

Yorum

Biraz dusununce daha iyi hatirladim.ne kadar sansli ki oyle bi nisanlisi var.arayan erkek.nisanlisı sürekli bunu kiskaniyor.durmadan telefon aciyor.nerdesin bilmem ne ama elinde olmadan bunlari yaptigini anlatmis nisanlisina.damatta cok sevdigini soyluyor.zaten sevmese yardim etmek icin bu kadar ugrasmaz.kız haklisin ben de beni sevdigini bilmiyorum diyor ama yine de bu takıntidan vaz gecemiyor.
                          Internette linkini bulursam gonderirim.

Yorum

Annemle babam 16 yıldır ayrılar. Babami hiç tanimiyorum bile. Zaten o annemi aldattığı için aldatılma korkum artıyor

Yorum

Senin bütun sorunun babandan kaynaklı.onun yaşattiÄ£ı travma ve baba yokluğu...erkeklere bakiş açimizi baba etkiliyor

Yorum

http://m.youtube.com/watch?v=bGZar-mAkZQ

Dedigim video bu.18.dk dan sonrasi.can diye birinin sorusu...
                                İzlersen daha iyi anlarsin

Yorum

İşleniyor...
                                X