Evet izledim kesinlikle çok doğru. Aynı sorunları yaşıyoruz. Bizim de sebebimz bu. Psikologdan başka çözüm yok anlasılan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım edinn :(
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View PostGuzellik bi yere kadar.sonra sonra karsindakini ruhunla gormeye baslarsin (kisilığinle)
Hulya Avsar bile aldatildi derler ya o hesap
Herkes kocamin 1 lafimla gögü yere indircegini düsunur.(bazen 2 lafimla yapiyor
Bunlar erkegin kisiligimle ilgili seyler.
bi de unutma bence
en guzel kadin gülümseyen kadındir
Biraz gülumse
Yorum
-
Benim de baba konusunda sıkıntılarım oldu.bi de söyle bi gerçek var.insan bu eksikliği baska bi erkekle kapatmaya çalışiyor.o zaman da bu ihtiyacıni erkek arkadasinin karşilamasini istiyorsun.kaybetme korkusu,güvende hissedememe gibi duyguların ona karßida oluşuyor.
beni söyle etkiledi.evet yaşıtlarımdan etkileniyordum ama yaßi buyük, daha olgun,bana göre güclü(iş,kisilik vs) kißiler daha çekici geliyordu.yaşıtlarımdan daha dominant olduğumu hissediyordum.öğretmenlerime aşık oldugumu sanıyordum.aslında sadece baba şefkati,babanın koruyuculuÄ£unu,gücünu arıyordum.
eşim benden 12 yaß büyük.ilk zamanlar her kavgada boşancaz düsüncelerine kapıliyordum.o söylemedihi halde kovulmadan ben soyliyim gibilerinden boşanalım diyordum.2 lafımdan biri buydu.çünkü hiç güvende hissedemedim kendimi.ruhen birleşemiyordum.ben de o zamanlar seninki kadar abartmasamda eski iliskilerini kurcalıyordum.hatta ta kendisine soruyordum .o da bi guzel cvp veriyordu essek... sonra bi kavga koparıyordum.bu ilk 1 sene böyleydi.
sonra herşeyi ondan beklediğimi fark ettim.güzel sözleri hep ondan bekledim.çünku ben söyleyince şımarcak. beni kücümsucek.acayip muazzam bi ilgi bekliyordum.sonra dedim ki.o benden böyle olmami beklese olamam yani.anne,baba,kardeş,koca,evlat bu sevgilerin ihtiyaclarin hepsi farklıdir.birinin yoklugunu digeri kapatamaz ama hafifletir.hepsini de birinden beklemek haksizlik.
şimdi içimden gelen herşeyi güzel séyi soyluyorum.doğrudan söylemeyince hersey arapsacina donuyor.en iyisi bu.soruumu da pat diye söylerim.eveleyip gevelemem.önceliklerimi bilir fedakarlik yapabilceklerimi de.artik o da bayagi acildı.bulbul gibi şakiyor.daha çok ilgi gösteriyor.aman Allah nazardan saklasin iyi bi denge oturdu evimizde.
Bi psikologa git bence de.Allah mesut etsin.sıcak huzurlu bi yuvanin yerini hiçbir sey dolduramaz.kıymetini bil
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
İlaç kullan ve tedavi ol. Kendinin ve çevrendekilerin hayatını zehir etmeye hakkın yok. Paranoya yaşıyorsun. Sen ocağı, kapıyı, lambaları da kafaya takarsın, yok kapattım mı açtım mı? Kendine sorun arama. Bariz bir biçimde şu an seni aldatmıyorsa, insanların değişmesi mümkün olmayan geçmişlerini sorgulamaktan vazgeç. Takıntının farkında olduğun halde nasıl düzeltemezsin. Dikkat et, nişanın da evliliğin de yürümez bu şekilde. Kendine farklı uğraşlar bul.
Yorum
-
elinizdeki mutlulugu ve nisanlinizla tasarladiginiz geleceginizi nasil olurda gecmise gömülerek mahfedebilirsiniz..
Seninleyken seni aldatirsa bunu sorun yapman dogal fakat adamin gecmisini rahat birakmalisin..
Seni seviyor olmasaydi gelecegini seninle yaşlanmak adina kurmazdi degil mi?'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
Okudum okudum tüm mesajarı okudum.
Takıntı haline getirdiğin şeyler var. Benimde vardı ama geçmez bunlar araştırmakla incelemekle geçmez.
Özellikle işin başında psikyatriste görünmen lazım.
İleride daha büyük sorunların olma ihtimali var. Forumdaki bazı arkadaşlar doktora gitme noolacak bu konu için demiyorum diyorlar. Bir sinir oluyorumki hiç sorma. Psikyatrik hastalıklar diğer hastalıklar gibidir. Tedavi etmedinmi daha da kötüleşir. Hemen bir doktorun yolunu tut. Benden söylemesi
Yorum
Yorum