herkese çok ama çok teşekkür ederim hiç tanımadığım insanların derdime derman olması bana yardım etmeleri çok mutlu etti beni. buraya kaydolurken kimsenin önemsemeyeceğini düşünmüştüm.. hakkınızı helal edin.. herkese canı yürekten teşekkür ediyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım edinn :(
Collapse
X
-
arkadaşlar merhaba yine ben.. söylediklerinizi yerine getirdim. nişanlımın üzerine gitmedim aldatır korkusunu üzerimden atmaya çalıştım .onu rahat bıraktım arkadaşlarıyla zaman geçirmesine müsade ettim. nerdesn çabuk gel vs gibi mesajlar atıp onu bunaltmadım... hatta bi psikolog arkadaşımla görüştüm.. ama bu sefer de bugün çok kötü bişeyle karşılaştım... nişanlım evde dğilken bilgisayarını açıp google geçmişine baktım. sonuçta ipin ucunu kaçırmamak gerek. bakmaz olaydım sadece bi hafta da sayamadığım kadar en az 30-40 kızın profiline bakmış bi kaç tanesiyle mesajlaşmış ama msjlar silinmiş... tabi görünce dellendim ben. derhal çağırdım eve ağzıma geleni saydım.önce ben yapmadım filan dedi ama yemezler tabi. bi açıklama bekledim yapmadı. çok pişman olduğunu beni çok sevdiğini ve bi daha asla üzmeyeceğini söyledi ve şuan konuşmuyoruz...soruyorum size ne yapayım ben.. bunlara takılmaz mı şimdi. bu da mı benim takıntılarım yüzündendi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View PostTakıntı, benim onca yıl psikoloji konularıyla ilgili olmamı ele alırsak bence sizde okadar da büyütülecek bir sorun yok. Evet takıntı ama hangi birimizin okadar yok ki takıntıları..Siz de kendinizi güzel bulmuyordunuz, hatta aynann karşısına geçip, nerem güzel diye de iç geçiriyordunuz belki, ve o düşman dediğiniz insan da çirkinsiniz deyince, tam olarak içinizdeki o şey somutlaştı..Ben zaten kendimi beğenmiyordum bide tastiklendim gibi bişey. Hem doktora gidebilirsiniz kimsenin de haberi dahi olmaz..Bunda hiç bir sakınca yok,Ama ben bu takıntıları da aşmak istiyorum derseniz malesef devlet hastanelerdeki doktorlardan meded ummak biraz saçma olur.Ben şahsen beğenmiyorum.Verecekeler bir antidepresan 1 ay sonra gel diyecekler.sen ısrarla bu ilaç neye iyi geliyor diyeceksin oda diyece içini biraz ferahlatacak normal düşünmeni sağlayacak deyip geçiştirecekler.
Takıntıları aşmanın en iyi yolu onu kabul etmek, onu anlamak, ve normalleştirmek.
katılıyom size biri kendini kusurlu görünce cevreden biride çirkinsin dese insanın kafası karısıp süphelenır..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View Postarkadaşlar merhaba yine ben.. söylediklerinizi yerine getirdim. nişanlımın üzerine gitmedim aldatır korkusunu üzerimden atmaya çalıştım .onu rahat bıraktım arkadaşlarıyla zaman geçirmesine müsade ettim. nerdesn çabuk gel vs gibi mesajlar atıp onu bunaltmadım... hatta bi psikolog arkadaşımla görüştüm.. ama bu sefer de bugün çok kötü bişeyle karşılaştım... nişanlım evde dğilken bilgisayarını açıp google geçmişine baktım. sonuçta ipin ucunu kaçırmamak gerek. bakmaz olaydım sadece bi hafta da sayamadığım kadar en az 30-40 kızın profiline bakmış bi kaç tanesiyle mesajlaşmış ama msjlar silinmiş... tabi görünce dellendim ben. derhal çağırdım eve ağzıma geleni saydım.önce ben yapmadım filan dedi ama yemezler tabi. bi açıklama bekledim yapmadı. çok pişman olduğunu beni çok sevdiğini ve bi daha asla üzmeyeceğini söyledi ve şuan konuşmuyoruz...soruyorum size ne yapayım ben.. bunlara takılmaz mı şimdi. bu da mı benim takıntılarım yüzündendi...
yanliş yapmiş.!
ben olsam kabul edemem,,bir degil bes degil 30 40 da neyin nesi?adam resmen aranmiş bir şeyler.."gerci bazi kiz profilleri de adamlari uslu tutacak gibi degil de o ayri mevzu"
bu kadar güzel bir dönemizde size bu acilari yaşatmasinin sebebini neymiş sordunuz mu?
neyin eksik gelmiş acaba soraydin..
bugün bunu yapan evlendiginizde sen uyurken yapar,,yada evlendiginde bizim Türk hatunlari saliveriyor kendilerini,,
güya evlendiler eslerine pasta börekler sarmalar dolmalar yapicaklar,,ama kendileri oluyor dumba gibi,,yada hamile kalirsin onu bebeginle aksatirsin falan,,mutlaka kariştirir bu kişi bence bir şeyler güven olmaz,bu kadar size aşik oluca bir zamanda bunlari yapana..
ailenize anlatin..Kendinizi üzmeyin,,ve asla güvenmeyin silinmiş yazişmalar bile var diyorsunuz,,siz birilerini idare etmek peşinde koşup acaba beni aldatiyormu diye hep bir tedirginlik icinde yaşamak icin mi evleniceksiniz?'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
20 yaşında ve nişanlısın. Kızların en çok duygularının istismar edildiği ve erkeklerin şehvetlerine alet ettiği yaşta karşına biri çıkmış, seni kabullenmiş, nişan yapmış. 35 yaşında kendini kahreden yapayalnız kızlar var. Çok şanslısın. Daha ne istiyorsun. Bir kadının en mantıklı hali evli olduğu halidir. Bekar bir kadın mutlaka ama mutlaka problemlere çok açıktır. Kendine de çevrene de zehir etme hayatı. Senden önce kimle seviştiyse, kimle yattıysa, kimle mesajlaştıysa seni ilgilendirmez. Böyle giderse çocuğu caydırır, nişan atar ve muhtemelen 5 sene daha nişanlanamazsın.
Yorum
-
sıkıldım açtım baktım diyor. ailesine anlattım ''gitmiş orda burda gezmiş mi birlikte mi olmuş baktıysa ne olacak bu aldatma olmaz'' dediler. eski kafa işte. bi kaç tane olsa anlarsın denk gelmiş merak etmiş bakmış dersin ama 30-40 tane olunca bu adamın gözünün dışarda olduğunu anlarım ben.
Yorum
-
Bana göre eğer birisi nişandan önce bir şeyler yapmışsa ki üstünü örter ve kapatır.Ve daha yapmaz gözü bile kaymaz.Ama eğer halen profillere bakıyorsa mesajlaşıyorsa kusura bakmayın o evlendikten sonra da huyunu bırakmaz.Şimdi sen bunu bilerek adım at.Evlendikten sonra da bu olacak olabilir.Ben yazılım işiyle ilgileniyorum ve bir çok silinen bilgiler kurtardım ve sonuç şu insanlar her zaman aldatmaya meyilli, tabi aldatmayan karekterli insan var ama hangisine fırsat düşse malesef ki yapıyor.Siz bir onu korkutun, facede ki mesajları bir arkadaş geri getirebiliyormuş hardiski ona götürcem diye korkut..Bakalım tepkisi ağır oluyor mu panik yapar yani eğer aldatıyorsa..Neyse yada en iyisi karışmim ayrılığa sebeb olmim...ama dediğin gibi ipin ucunu bırakma kesinlikle, hatta keşke çaktırmadan face heabını kendi telefonunuza veya maille yönlendirseydiniz bakalım aslı astarı var mı? ama okaar profile bakması hiçç hayra alamet görmüyorum...Umarım karamsarlığa itmiyorum sizi de..."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Kadın hisseder... Hissederse mutlaka bir şey bulur. Ben yıllardır bu takıntımı yenemedim. Sadece azaldı biraz. Sana tavsiyem telefonundan kimlerle görüşüp, kimlerle mesajlaştığına internetten bakman. Hangi hattı kullanıyorsa şifresini öğrenip bakmanı tavsiye ederim. Yanında olamadığın zamanlar böylece neler yaptığını bir nebze de olsa kestirebilirsin. Tecrübeyle sabit... Sonunun benim gibi olmasını istemem...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View PostMerhaba ben 20 yaşında nişanlı bi kızım. Benim bi sorunum var nasıl üstünden geleceğimi bilmiyorum. Ben geçmişi kapatamyorum. Nişanlımın geçmişndeki bazı insanlara takmış durumdaym. Ortada hiç bişey yokken aklıma geliyor ve sorun çıkarıyorum. Kimsenin bize bi rahatsızlık verdiği yok. Nişanlımnda sevgisinden eminim ama sürekli mutsuz olmak için çaba sarfediyorum.bu sadece şimdi değil daha öncede böyle sorunlarım wardı. Hep geçmiş canımı sıkıyordu. Herkes bana hastasn sen diyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Ama yapamıyorum. Bi insan her şey yolundayken neden kendini uzmek için cabalar ki. Keşke ortada bi sebep olsa..
Sanırım bunun sebebi kendine olan güven eksikliği, geçmişi sürekli önüne taşıyarak ona aklınca ceza veriyosun ama karşı taraf soğuyor unutma bunu..!
Bu durumdan kurtuluşun yolu kendine inan güven ve şunu unutma aslında asıl olan sensin diğerleri düş..! Adam uyandı bitti........
Yorum
-
Biri için kaybetme korkusu duymuyorsan o senin için değersizdir. Değersiz biriyle de ilişki yürütülmez. Yani kaybetme korkusu her zaman içinde olmalıdır. Bunu sağlamanın yolu da ‘kanıksamamak’tan geçer. Kanıksamayacaksın ve ona alışmayacaksın. Kanıksarsan, önemsemezsin. Önemsemezsen, . ilişkinin sonunu getirirsin. Yalnız kaybetme korkusunu da abartmamak gerek. Her an gidecekmiş gibi bir panik içinde olmamalısın.
Bence nisanliniz kaybetme korkusu yasamiyor.!Ve siz se kaybetme korkusunu cok fazla yasiyorsunuz,
kendinizi dengelemeli,nisanliniza ise size yanlis yapildiginda gidebileceginizi gösterebilmelisiniz..'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostŞu yaşadığın anlattığın olayı bana kız arkadaşlarım hep yaşatıyor. Bu durum kızların genlerinde var sanırım.. Boğuyor, bunaltıyor güzel giden herşeyi mahvediyor..!
Sanırım bunun sebebi kendine olan güven eksikliği, geçmişi sürekli önüne taşıyarak ona aklınca ceza veriyosun ama karşı taraf soğuyor unutma bunu..!
Bu durumdan kurtuluşun yolu kendine inan güven ve şunu unutma aslında asıl olan sensin diğerleri düş..! Adam uyandı bittiego sum qui sum ...
Yorum
-
Konu sahibi arkadasim herkes yorumlarini ilk baslik altindaki yazina göre yapiyor,konu icinde nisanlini yakalamis oldugun durumu okuyan yada gören yok,keske ikinci bir baslik acsaydin gelisen olay hakkinda...'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: siirimsi View PostKonu sahibi arkadasim herkes yorumlarini ilk baslik altindaki yazina göre yapiyor,konu icinde nisanlini yakalamis oldugun durumu okuyan yada gören yok,keske ikinci bir baslik acsaydin gelisen olay hakkinda...
Yorum
-
ve geçen gün ailesinin yanına gittiğimizde ben orda kaldım yine. ertesi gün annesi bana hadi bi duşa gir çıkınca saçını makyajını yap güzel ol. böyle çirkin gitme oglumun yanına dedi. sen böyle olursan oğlum tabi bakar kızlara dedi.bu benim içime oturdu. ya ben her zaman saç cilt bakımı yapan biriyim. asla bakımsız olmam. kadın niye bana niye öyle dedi sizce. ve bakın daha önce dediğim çirkinlik takıntım yine oluştu.şimdi buna takmış durumdayım. günde 3 kere duşa giriyorum. saç bakımımı cilt bakımımı yapıyorum..kafayı yicem....
Yorum
Yorum