Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım edinn :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hep birikte olmaniz biraz bunaltmis olabilir fakat bu onun bir kac saaitlik bosluk buldugunda diger kizlar in profillerini incelemesini hatta bazisiyla sohbet etmesini hos göstermez..
    Annesi sana yüklenmeye calismis;oglumun sucu yok sen kendine bakmiyorsundur falan tarzinda yol yapmak istemis,bakma sen ona ortami düzeltme aranizdaki bozuklugu kurtarma operasyonlari yapiyor kendince)bir nevi tatli bir girisim..
    Biraz kendini rahat birak ve olaylari akisina birak bu gidisle kendini mahfediceksin..
    'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View Post
      haklısın aslında.. ama biz nişanlımla 7/24 beraberiz üniversitede olduğumuz için aynı evde yaşıyoruz. ben memlekete hiç gitmiyorum. arada bi ailesinin yanına gidiyoruz ben orda kalıyorum ancak o zaman ayrı kalabiliyoruz. aslında sorunun bundan da kaynaklandığını düşünüyorum. sürekli beraber olmak da ilişkiyi yıpratabilir.bu aldatma konusuna pek bi ihtimal veremiyorum çünkü heran beraberiz hangi ara başkasıyla görüşecek. yemez yani. bu 30 40 kızın profiline bakması bi kaç saat boş kalmasının sonucu böyle oldu. tabi bundan sonra artık onu da yapmicam. ve face ini tamamen sildim.
      olay tam fail . senin ailen bu duruma hiç bir şey demiyor mu ? ailenin yanına neden gitmiyorsun ?
      ego sum qui sum ...

Yorum

hiç kimse kusura bakmayın sende bir sorun varsa onda 3 sorun var. sen bakımlı değilsin diye aldatmanın neyi haklı görülebilir.Annesi tamamen içgüdüsel çocuğunu savunmuş.Sen annesine bakma bir kere, ama şuna ben çok takarım, nie o kızların profiline bakıyor.30,40 kişinin neyini merak etti de baktı.Hadi birisi okuldan olur yada bir şey olur. yada bir kaç tanesi ama okadar ney ya...Siz aynı evde olmakla evlilik hayatı zaten yaşıyor gibisiniz heyecanı ve büyüyü öldürüyor.Size karşı isteksiz bir şey gibi olmuş.
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

size bişe söylim mi bu kızlara bakma durumu hariç sorun tamamıyla bende.. ben çok şiddet gördüm hep aldatıldım. çevremde çok az arkadaşım dostum var.nişnlım benm etrafımda pervane olur ailesi ondan kat ve kat fazla.. annesi geçn gün iç çamaşırıma kadar elinde yıkadı. her dediğimi yaparlar. şu aralar maddi durumlarının pek iyi olmamasına rağmen öyle bi nişan yaptılar ki anlatamam. nişanlım yemiyor içmiyor. kendi üzerine kıyafet almıyor bana yapıyo. aman bişeyi eksik kalmasın. amn üzülmesin aman eski yaşantısını unutsun. mutlu olsun filan diye. yaklaşık 1 yıldır beraberiz bu geçenki olay dışında hiç bişeyini görmedim.ama ben takıntılarımla dırdırımla ona rahat vermiyorum. her şeyin farkındayım. hep bi aldatacakmış korkusu.ki çocuk evden dışarı çıkmıyo çıkarsa da beraber çıkıyoruz. hep bi güvensizlik. bi kız arkadaşı arasa hal hatır sorsa tartışma çıkarıyorum. ki benmde erkek arkadaşlarım var. bi insanı tek klemde silebiliyorum bu kötü bişey bunun yüzünden çevremdeki insan sayısı da az ya zaten. benim herşeye takmam. çocukluğumdan beri yaşadığım travmalar inihar girişimlerim... hepsi toplanıyo ve nişanlımın başına patlıyo. ben normal değilim. ve bunun için de bişe yapmam gerekiyo. maddiyattan dolayı bide herkesinb bana ruh hastası gözüyle bakacak olmaları beni korkuttuğu için psikoloğa gidemiyorum.

Yorum

çok sabırlı bir adama denk gelmişsin ona sabır dilerim .
            ego sum qui sum ...

Yorum

size bişe söylim mi bu kızlara bakma durumu hariç sorun tamamıyla bende.. ben çok şiddet gördüm hep aldatıldım. çevremde çok az arkadaşım dostum var.nişnlım benm etrafımda pervane olur ailesi ondan kat ve kat fazla.. annesi geçn gün iç çamaşırıma kadar elinde yıkadı. her dediğimi yaparlar. şu aralar maddi durumlarının pek iyi olmamasına rağmen öyle bi nişan yaptılar ki anlatamam. nişanlım yemiyor içmiyor. kendi üzerine kıyafet almıyor bana yapıyo. aman bişeyi eksik kalmasın. amn üzülmesin aman eski yaşantısını unutsun. mutlu olsun filan diye. yaklaşık 1 yıldır beraberiz bu geçenki olay dışında hiç bişeyini görmedim.ama ben takıntılarımla dırdırımla ona rahat vermiyorum. her şeyin farkındayım. hep bi aldatacakmış korkusu.ki çocuk evden dışarı çıkmıyo çıkarsa da beraber çıkıyoruz. hep bi güvensizlik. bi kız arkadaşı arasa hal hatır sorsa tartışma çıkarıyorum. ki benmde erkek arkadaşlarım var. bi insanı tek klemde silebiliyorum bu kötü bişey bunun yüzünden çevremdeki insan sayısı da az ya zaten. benim herşeye takmam. çocukluğumdan beri yaşadığım travmalar inihar girişimlerim... hepsi toplanıyo ve nişanlımın başına patlıyo. ben normal değilim. ve bunun için de bişe yapmam gerekiyo. maddiyattan dolayı bide herkesinb bana ruh hastası gözüyle bakacak olmaları beni korkuttuğu için psikoloğa gidemiyorum.
              problemli birisin.. problemden kastım takıntılısın ,yoksa zeki mantıklı yazıların var.. neden böylesin onu bilemeyiz .. bende ilişkilerimde herseyi problem halıne ceviriyodm karsımdakini bıktırıyodm.. tip takıntımda oluodu ve her zaman bakımlı olmaya aşırı özen gösteriodm .. problemlıyız malesef ve bu canımızı sıkıyor .. neden böle oldugumuzda mechul

bide nisanlın cok cok sabırlı.. kım olsa onun kdr fedakar olamazdı.. bu devirde öz abi abla bile bu fedakarlıgı göstermez

Yorum

sana her türlü yardim da bulunmasi zaten sevdigini gösterir fakat,,gecen günkü yaptigi olay sana yapmis oldugu bir hatadir ..Bunun üzerini örtme sakin..
                Sen sana acidigni da düsünüyormusun onun?yada ailesinin?kendini biraz onlarin yaninda ezik görme durumun varmi?
                Belki de ic dünyanda yasadigin eskiye dair hatalarin ve nisanlinin sana cok iyi davranmasiyla birleserek acaba beni gercekten seviyormu yoksa bana aciyormu hissi yasatarak seni onun sevgisine karsi güvensizlige itiyor olabilir mi?.
                psikologa mutlaka gitmelisin,ruh hastasi diye düsünüceklerde ne demek?hayatin boyunca bu sekilde sevdiklerini yaralayarak yasamak yerine biraz daha dingin bir yasantin olur en azindan..
                Sevmek demek karsindaki icin bir seyler yapman demek,,sen psikologa gidersen kendin icin oldugu kadar sevdiklerinle düzgün gelecek kurman icin de bir adim atmis olucaksin.
                'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Efexor 75 mg al derim. Kaygı sorunların çok fazla.. Seni rahatlatabilir..

Yorum

soru işaretleri var demekki.. bunları konuşurak çözmeye çalış bnce..
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

acıdgi hiç aklımın ucundan dahi geçmedi. bana hiç böyle bişey hissettirmdi. geçen gün psikolog bi arkadaşıyla görüştü. anlattı durumumu. psikolog borderline dye bi hastalik warmş. o olablecegni söyledı. hemen internetten. n baktım bütün özellikleri var bende.. tedavisi de çok zor olan bi hastalıkmş.

Yorum

Psikiyatriste gitmenin hiçbir zararı yok faydası var.
                        Hasta değilsen öğrenmiş olursun.
                        Hastaysan ilaç tedavisi başlar ve yol yakınken sorunları aşarsın.
                        Tedavi süreci herkeste farklıdır.
                        Kimisi çabucak atlatır.
                        Umarım senin de böyle olur.
                        Artık günümüzde her ufak sorun için gidilir oldu. Olması gereken de budur.
                        Hemen git ve sonucu da bize yaz olur mu
                        Geçmiş olsun
                        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                          Psikiyatriste gitmenin hiçbir zararı yok faydası var.
                          Hasta değilsen öğrenmiş olursun.
                          Hastaysan ilaç tedavisi başlar ve yol yakınken sorunları aşarsın.
                          Tedavi süreci herkeste farklıdır.
                          Kimisi çabucak atlatır.
                          Umarım senin de böyle olur.
                          Artık günümüzde her ufak sorun için gidilir oldu. Olması gereken de budur.
                          Hemen git ve sonucu da bize yaz olur mu
                          Geçmiş olsun
                          teşekkür ederim. en kısa zamanda gitmeye çalışacağım gidemesemde pdr okuyan arkadaşlarım var onlardan yardım almaya çalışacağım.

Yorum

Prozacla başlayabilirsin. Sinirlerini yatıştırır öfkeni dizginler. Efexor da iyi gelebilir. Kaygıyı azaltır...

Yorum

İşleniyor...
                            X