Guzellik bi yere kadar.sonra sonra karsindakini ruhunla gormeye baslarsin (kisilığinle)
Hulya Avsar bile aldatildi derler ya o hesap
Herkes kocamin 1 lafimla gögü yere indircegini düsunur.(bazen 2 lafimla yapiyor
Bunlar erkegin kisiligimle ilgili seyler.
bi de unutma bence
en guzel kadin gülümseyen kadındir
Biraz gülumse
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım edinn :(
Collapse
X
-
haklısınız bu güzellik pek önemli değilde geçmişi sürekli kurcalamam, kendimi ve yanımdaki insanları mutsuz etmek için sürekli çabalamam mantığa sığar bişey değil. benim asıl bu konuda desteğe ihtiyacım var.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View PostEvet bi çok kızla çıkmış ama benimleyken hiç bi yanlısı olmadı. Eski bi düşmanım çirkin olduğumu söylemişti. Hâlâ onun etkisindeym.doktora gitmeyi düşünsemde ruh
hastası damgası yemekten korkuyorum. Ayrıca ailem ve nişanlım bunu kabul etmez
Takıntıları aşmanın en iyi yolu onu kabul etmek, onu anlamak, ve normalleştirmek.
Leave a comment:
-
Evet bi çok kızla çıkmış ama benimleyken hiç bi yanlısı olmadı. Eski bi düşmanım çirkin olduğumu söylemişti. Hâlâ onun etkisindeym.doktora gitmeyi düşünsemde ruh
hastası damgası yemekten korkuyorum. Ayrıca ailem ve nişanlım bunu kabul etmez
Leave a comment:
-
tamam doğru ama onun için doktora gitmek tarif edilemez bir hayal kırıklığı belki..
Leave a comment:
-
doktora git ilerlemeden diyorum. basit hafif bir ilacla çözecektir prozac falan...
Leave a comment:
-
hemen doktora git söylemi kolay değildir simao.. çünkü zaten doktora gidebilse hasta olmazdı..
Leave a comment:
-
geçmişinde ne var çok mu kızlarla çıkmış? kendimizi çirkin bulmanızın altında bir sebeb yatıyorr. size hakaret eden, sizi begenmeyen. eski bir çıktığiniz oldu mu?
Leave a comment:
-
doktora gitmeyi de kendime yediremiyorum.. bi çok arkadaşımı bu yüzden kaybettim. nişanlım da bıkmak üzere. sanırım eziklik psikolojisine de girmiş bulunmaktayım ki herkes güzel ben çirkinim sanki. bu yüzden sürekli aldatılacakmışım hissine kpılıyorum
Leave a comment:
-
geçmiş olsun yardım alarak aşabileceğini düşünüyorum değilse bugun nişanlın yarın işin sonra komşun çocukların sürer gider takılacak şeyler.
burada temel çözüm kendin olabilmen yani kendi içinde huzuru yakalayabilmen bunun içinde terapi yoluna gidebilirsin imkanın varsa...
Leave a comment:
Leave a comment: