Merhaba ben 20 yaşında nişanlı bi kızım. Benim bi sorunum var nasıl üstünden geleceğimi bilmiyorum. Ben geçmişi kapatamyorum. Nişanlımın geçmişndeki bazı insanlara takmış durumdaym. Ortada hiç bişey yokken aklıma geliyor ve sorun çıkarıyorum. Kimsenin bize bi rahatsızlık verdiği yok. Nişanlımnda sevgisinden eminim ama sürekli mutsuz olmak için çaba sarfediyorum.bu sadece şimdi değil daha öncede böyle sorunlarım wardı. Hep geçmiş canımı sıkıyordu. Herkes bana hastasn sen diyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Ama yapamıyorum. Bi insan her şey yolundayken neden kendini uzmek için cabalar ki. Keşke ortada bi sebep olsa..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım edinn :(
Collapse
X
-
geçmiş olsun yardım alarak aşabileceğini düşünüyorum değilse bugun nişanlın yarın işin sonra komşun çocukların sürer gider takılacak şeyler.
burada temel çözüm kendin olabilmen yani kendi içinde huzuru yakalayabilmen bunun içinde terapi yoluna gidebilirsin imkanın varsa...Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
doktora gitmeyi de kendime yediremiyorum.. bi çok arkadaşımı bu yüzden kaybettim. nişanlım da bıkmak üzere. sanırım eziklik psikolojisine de girmiş bulunmaktayım ki herkes güzel ben çirkinim sanki. bu yüzden sürekli aldatılacakmışım hissine kpılıyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View PostEvet bi çok kızla çıkmış ama benimleyken hiç bi yanlısı olmadı. Eski bi düşmanım çirkin olduğumu söylemişti. Hâlâ onun etkisindeym.doktora gitmeyi düşünsemde ruh
hastası damgası yemekten korkuyorum. Ayrıca ailem ve nişanlım bunu kabul etmez
Takıntıları aşmanın en iyi yolu onu kabul etmek, onu anlamak, ve normalleştirmek."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Guzellik bi yere kadar.sonra sonra karsindakini ruhunla gormeye baslarsin (kisilığinle)
Hulya Avsar bile aldatildi derler ya o hesap
Herkes kocamin 1 lafimla gögü yere indircegini düsunur.(bazen 2 lafimla yapiyor
Bunlar erkegin kisiligimle ilgili seyler.
bi de unutma bence
en guzel kadin gülümseyen kadındir
Biraz gülumse
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: takıntı.1 View Posthaklısınız bu güzellik pek önemli değilde geçmişi sürekli kurcalamam, kendimi ve yanımdaki insanları mutsuz etmek için sürekli çabalamam mantığa sığar bişey değil. benim asıl bu konuda desteğe ihtiyacım var."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum