Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kararımı verdim intihar edeceğim arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kararımı verdim intihar edeceğim arkadaşlar

yetti ulan başlarım böyle hayata
    iş güçte okulda evde her yerde geçmiş takıntısı bıktım ulan iki sene oldu yeter ulan anksiyete var biraz bıktım gerçekten böyle sınavın ben taaa
    ne sınavı lan ne sınavı ? nefes alamıyorum göğsüm daralıyor
    lanet olsun öleceksem öleyim inancım kalmadı ateist olup çıktım yeter ulan delirceksem deliriyim
    başarısız olmaktan sıkıldım bıktım usandım
    ulan arkadaşlarım sevgilileriyle takılıyor geziyor tozuyor ulan onlarında sıkıntılar var tabiki ama benim ki kadar değildir yetti be
    takıntıma gelince ben şerefsizin tekiyim arkadaşlar evet kabul ettim artık
    çok kişi okudu biliyor zaten
    14 yaşındayken 11 yaşındaki kız kuzenimi cinsel saldırıda bulundum oyun bahanesiyle cinsel uvzumu poposuna sürdüm üstündeydim meni gelince pişman oldum ve bir daha böyle birşey yapmadım
    şuan bu olayı yaşadığım kuzenim en yakın arkadaşım gibi psikolojimin bozuk olduğunu biliyor ama bu olay yüzünden olduğunu bilmiyor
    doktorla avukatla arkadaşla eşle dostla yazarla çizerle herkes konuştum
    100 kişi varsa 90'ını yaptığından birşey yok kendini düzelt hayatına bak dedi
    geriye kalan 10 ise saçmaladılar

her saniye her an bu olayı düşünüyorum inancım kalmadı ben inanmıyorum artık arkadaşlar
    böyle bir acı olamaz düşünsenize
    ben aylarca kendimi tacizci ilan ettim saatlerce ağladım
    sonra tecavüzcü ilan ettiim
    şimdide karakola gidip kendimi şikayet etmeyi düşünüyorum - avukatlar bu ailene sana kuzenine daha çok zarar verir dediği için durdum
    galiba kafayı yedim ben yeter ulan 2 seneyi devirdik kuzenimden özür diledim helallik aldım
    olmuyor devamlı kafamda tam unuttum diyorum yine kafamda
    ve git polise şikayet et diyor içimdeki ses
    ederim etmesine artık yeter ailem o bu şu hiçbişe umurumda değil
    işe girdim telefonla konuşmam gerekiyor diceklerimi unutuyorum
    patronla konuşurken bu olay var aklımda bunu düşünüyorum
    arkadaşlar böyle bi hastalık olamaz yani yok
    gerekirse gidip karakola başvuru yapıcam
    arkadaşlarım kız arkadaşıyla gezsinler sevişsinler bende evde ölüyüm kaç sene oldu başlarım böyle adelete düzene
    ulan senelerdir birisi seni seviyorum demedi
    senelerdir kimse yanağımdan öpmedi
    yalnızım takıntılıyım
    anksiyeteliyim kaygılıyım
    o zaman yaratmasaydın be yaratmasaydın ailemden de umudu kestim muska yazdırıp gönderdiler
    ulan çalışamıyorum , nefes alamıyorum , devamlı korkuyorum
    yetti ulan gerçekten yetti
    ilaca başlıcam eğer devam ederse bu sorunlarım artık kafama sıkıcam
    hitler bu kadar acı çekmemiştir
    cehenneme döndü dünyam bildiğin ne anlamı kalıyor abi yaşamanın
    gerçekten sorgulayın bunu ne anlamı var yaşamanın böyle hastalıklı kafayla
    ulan her saniye insan suçlu hisseder mi kendini

ulan çocuktum çocuk ortaokuldaydın daha aklın böyle şeyler olacağına kesse yapar mıydım
    ailelerde suç siz o yaşlardaki çocukları nasıl evde yalnız bırakırsınız nasıl abi gerçekten nasıl yalnız bırakıyorlar
    hiç mi düşünmüyorlar bu çocuk ergen bu kıza bişe yapar diye
    allah hepsinin belasını versin
    babamı 2 yaşında kaybettim ne babalık gördüm
    annem senelerce çalıştı ne de annelik gördüm
    ulan hangi Allah yetimin yanındaydı

saatlerce dua ederdim ben saatlerce şükrederrdim
    hepsi gitti neye dua ediyim ben dua ettikçe daha da dibe çöktüm
    şu halime şükredemem kafama sıkmayı düşünüyorum
    arkadaşlar delikanlı gibi yazın suçluysam gidiyim polise teslim ooluyum
    hukuk formunda açtığım başlığa suç yok git tedavi oldular siz ne diyorsunuz

bıktım sıcak zaten hava , boş yere yaşıyorum ölüm tarihim gelsede gitsem böyle yaşamak mı olur ulan lanet olsun lanet başka birşey değil

herkesden nefret ediyorum
    ne arkadaşım var ne eşim ne dostum
    herkes sevgilisiyle takılsın gezsin tozsun bende evde geberiyim
    ağlıyım içimi darlıyım
    öf be ne hayat ne hayat
    okulumu kaybettim
    sağlığımı kaybettim

diğer insanlarla bir değilim ben abi
    onlar günah işlerken zevk alıyor ben unutmak için işliyor
    yahu 2 dakka unutmak için 31 çekiyorum affedersiniz 7

böyle ne yaşıcam ulan , arkadaşım var olum sen allaha inanıyonda aha sen benden kötü haldesin diyor
    ama harbiden abi allaha küfreden saydıran arkadaşım kaç gündür eve gelmiyor kız arkadaşıyla takılıyor
    tamam herkesin zorlukları var anlıyorum kiminin kolu yok
    kiminin bacağı
    bu zorluk değil ben suçluyum
    gidip mahkemede yargılanmam lazım diye düşünüyorum of ulan zindan gibi her yer
    Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

14 yaşında yaptıklarından kimse seni suçlu bulmıcak ve herşeyi anlatıp bütün akrabalarına rezil olmakla kalıcaksın inan bu durum daha kötü şuan intahar etmiceksin ama bunu yaparisen intahar edebilirsin. Seni sıkan ne bir pişmanlık bu kadar uzun süre sürüp seni sıkıntıya sokucağını sanmıyorum, muhakkak başka şeyler var kardeşim ve sen bunu o olaya bağlayıp o olayı aklına getiriyorsun. Mahkemeye poLise gitmek gibi saçma birşey kesinLikLe yapma...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: durgun01 View Post
      yetti ulan başlarım böyle hayata
      iş güçte okulda evde her yerde geçmiş takıntısı bıktım ulan iki sene oldu yeter ulan anksiyete var biraz bıktım gerçekten böyle sınavın ben taaa
      ne sınavı lan ne sınavı ? nefes alamıyorum göğsüm daralıyor
      lanet olsun öleceksem öleyim inancım kalmadı ateist olup çıktım yeter ulan delirceksem deliriyim
      başarısız olmaktan sıkıldım bıktım usandım
      ulan arkadaşlarım sevgilileriyle takılıyor geziyor tozuyor ulan onlarında sıkıntılar var tabiki ama benim ki kadar değildir yetti be
      takıntıma gelince ben şerefsizin tekiyim arkadaşlar evet kabul ettim artık
      çok kişi okudu biliyor zaten
      14 yaşındayken 11 yaşındaki kız kuzenimi cinsel saldırıda bulundum oyun bahanesiyle cinsel uvzumu poposuna sürdüm üstündeydim meni gelince pişman oldum ve bir daha böyle birşey yapmadım
      şuan bu olayı yaşadığım kuzenim en yakın arkadaşım gibi psikolojimin bozuk olduğunu biliyor ama bu olay yüzünden olduğunu bilmiyor
      doktorla avukatla arkadaşla eşle dostla yazarla çizerle herkes konuştum
      100 kişi varsa 90'ını yaptığından birşey yok kendini düzelt hayatına bak dedi
      geriye kalan 10 ise saçmaladılar

her saniye her an bu olayı düşünüyorum inancım kalmadı ben inanmıyorum artık arkadaşlar
      böyle bir acı olamaz düşünsenize
      ben aylarca kendimi tacizci ilan ettim saatlerce ağladım
      sonra tecavüzcü ilan ettiim
      şimdide karakola gidip kendimi şikayet etmeyi düşünüyorum - avukatlar bu ailene sana kuzenine daha çok zarar verir dediği için durdum
      galiba kafayı yedim ben yeter ulan 2 seneyi devirdik kuzenimden özür diledim helallik aldım
      olmuyor devamlı kafamda tam unuttum diyorum yine kafamda
      ve git polise şikayet et diyor içimdeki ses
      ederim etmesine artık yeter ailem o bu şu hiçbişe umurumda değil
      işe girdim telefonla konuşmam gerekiyor diceklerimi unutuyorum
      patronla konuşurken bu olay var aklımda bunu düşünüyorum
      arkadaşlar böyle bi hastalık olamaz yani yok
      gerekirse gidip karakola başvuru yapıcam
      arkadaşlarım kız arkadaşıyla gezsinler sevişsinler bende evde ölüyüm kaç sene oldu başlarım böyle adelete düzene
      ulan senelerdir birisi seni seviyorum demedi
      senelerdir kimse yanağımdan öpmedi
      yalnızım takıntılıyım
      anksiyeteliyim kaygılıyım
      o zaman yaratmasaydın be yaratmasaydın ailemden de umudu kestim muska yazdırıp gönderdiler
      ulan çalışamıyorum , nefes alamıyorum , devamlı korkuyorum
      yetti ulan gerçekten yetti
      ilaca başlıcam eğer devam ederse bu sorunlarım artık kafama sıkıcam
      hitler bu kadar acı çekmemiştir
      cehenneme döndü dünyam bildiğin ne anlamı kalıyor abi yaşamanın
      gerçekten sorgulayın bunu ne anlamı var yaşamanın böyle hastalıklı kafayla
      ulan her saniye insan suçlu hisseder mi kendini

ulan çocuktum çocuk ortaokuldaydın daha aklın böyle şeyler olacağına kesse yapar mıydım
      ailelerde suç siz o yaşlardaki çocukları nasıl evde yalnız bırakırsınız nasıl abi gerçekten nasıl yalnız bırakıyorlar
      hiç mi düşünmüyorlar bu çocuk ergen bu kıza bişe yapar diye
      allah hepsinin belasını versin
      babamı 2 yaşında kaybettim ne babalık gördüm
      annem senelerce çalıştı ne de annelik gördüm
      ulan hangi Allah yetimin yanındaydı

saatlerce dua ederdim ben saatlerce şükrederrdim
      hepsi gitti neye dua ediyim ben dua ettikçe daha da dibe çöktüm
      şu halime şükredemem kafama sıkmayı düşünüyorum
      arkadaşlar delikanlı gibi yazın suçluysam gidiyim polise teslim ooluyum
      hukuk formunda açtığım başlığa suç yok git tedavi oldular siz ne diyorsunuz

bıktım sıcak zaten hava , boş yere yaşıyorum ölüm tarihim gelsede gitsem böyle yaşamak mı olur ulan lanet olsun lanet başka birşey değil

herkesden nefret ediyorum
      ne arkadaşım var ne eşim ne dostum
      herkes sevgilisiyle takılsın gezsin tozsun bende evde geberiyim
      ağlıyım içimi darlıyım
      öf be ne hayat ne hayat
      okulumu kaybettim
      sağlığımı kaybettim

diğer insanlarla bir değilim ben abi
      onlar günah işlerken zevk alıyor ben unutmak için işliyor
      yahu 2 dakka unutmak için 31 çekiyorum affedersiniz 7

böyle ne yaşıcam ulan , arkadaşım var olum sen allaha inanıyonda aha sen benden kötü haldesin diyor
      ama harbiden abi allaha küfreden saydıran arkadaşım kaç gündür eve gelmiyor kız arkadaşıyla takılıyor
      tamam herkesin zorlukları var anlıyorum kiminin kolu yok
      kiminin bacağı
      bu zorluk değil ben suçluyum
      gidip mahkemede yargılanmam lazım diye düşünüyorum of ulan zindan gibi her yer
      senin bünyende obsesif vardı zaten bu olay sadece körükledi.. obsesif olmayan biri ne yaşasa yaşasın takıntılı olmaz..
      iç savaş yaşayıp korkunç seylere tanıklık eden, travmalar yasayan insanların obsesif oldugunu görmedm..

uzatmıyayım sunu sölim sende serotonın problemı var ve seni obsesif bu olayla yakaladı.. bununla yakalamassa baska bişele yakalar.. bu korkun bitse devamı gelir.. çeki düzen ver kendine..

açık bi soru sorcm sen kuzeninle tam ilişkiye girdinmi.. yani kızlıg.. b....nmu? bunu acık sölememin sebebi bu korku seni mahf etmis.. mahkemeyede gitsen sana gülerler.. ama anlıyorum senii bizde yasadık takıntıları..

Yorum

----Arkadaşlarım sevgilileriyle sevişiyor diyorsun. Kuzeninle sana nikah düşer. Yani afedersin bacınla sevişmiyorsun ki. Kuzenin yada herhangi bir kız hiçbir farkı yok. Tek mesele yaşınızın küçük olması. Ergenliğe yeni girmiş bir erkek kudurmuş bir dana gibidir. Mantık yoktur. bulduğuna yapışır. Kimbilir kaç tane daha böyle olay var ama kimse senin gibi hayatının meselesi yapmıyor. Abartıyorsun. Hayatının odak meselesi yapıyorusun ama değil. KAbul etsen de etmesen de hastasın sen. Psikolojin darbe almış. Evliya mısın sen de geçmişte değiştiremeyeceğin bir günah için şevkinden, imanından canını verecek hale geldin. Merteben ne dostum.
        ----Seninle konuştuk. İlaçlarına başlamış olman lazım. İlaçlar psikolojini düzeltmeye başlıcak, sadece mastürbasyon yapmana engel olacak.
        ----Allah, kendisine sövenleri dahi rızıklandıracak kadar merhametlidir (Rahmandır), sabırlıdır, mühlet verendir. Allaha küfreden arkadaşlarının, sevişmelerine, eğlenmelerine kanıp da onların yolunu seçme. Dediğim gibi canına kastettiğin gün esas kaybettiğin gündür. artık iyice psikolojin bozuldu. İntihar bile sıradan, telaffuz edilebilir planlanabilen bir şey haline geldiyse aynaya bir daha bak ve ben ne diyorum de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
          ----Arkadaşlarım sevgilileriyle sevişiyor diyorsun. Kuzeninle sana nikah düşer. Yani afedersin bacınla sevişmiyorsun ki. Kuzenin yada herhangi bir kız hiçbir farkı yok. Tek mesele yaşınızın küçük olması. Ergenliğe yeni girmiş bir erkek kudurmuş bir dana gibidir. Mantık yoktur. bulduğuna yapışır. Kimbilir kaç tane daha böyle olay var ama kimse senin gibi hayatının meselesi yapmıyor. Abartıyorsun. Hayatının odak meselesi yapıyorusun ama değil. KAbul etsen de etmesen de hastasın sen. Psikolojin darbe almış. Evliya mısın sen de geçmişte değiştiremeyeceğin bir günah için şevkinden, imanından canını verecek hale geldin. Merteben ne dostum.
          ----Seninle konuştuk. İlaçlarına başlamış olman lazım. İlaçlar psikolojini düzeltmeye başlıcak, sadece mastürbasyon yapmana engel olacak.
          ----Allah, kendisine sövenleri dahi rızıklandıracak kadar merhametlidir (Rahmandır), sabırlıdır, mühlet verendir. Allaha küfreden arkadaşlarının, sevişmelerine, eğlenmelerine kanıp da onların yolunu seçme. Dediğim gibi canına kastettiğin gün esas kaybettiğin gündür. artık iyice psikolojin bozuldu. İntihar bile sıradan, telaffuz edilebilir planlanabilen bir şey haline geldiyse aynaya bir daha bak ve ben ne diyorum de.
          bende bu tür ilişkilerin ensest oldugunu düşünmüyorum.. çevremde kuzeniyle evliilik kuran binlerce tanıdıgım var

Yorum

Ensest değil tabiki. Dayı, teyze, hala, amca kızları ile nikah düşer. Ortada ilşki yok, bekaret kaybı, zorlama yok. Ufak bir evcilik oyunu. Olmasaydı elbette ama olmuş, bitmiş işte. Ölmeye, kahretmeye, zehretmeye gerek yok ki arkadaş ya.
            Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
            bende bu tür ilişkilerin ensest oldugunu düşünmüyorum.. çevremde kuzeniyle evliilik kuran binlerce tanıdıgım var

Yorum

bende 8 9 yaşlarında kuzeinimle bundan farklı birşey yaşadım ama ufak bi temas diyelim aslında takılmaya değmez.Her çocuk bunu yaşamıştır diye düşünüyorum. OKB li oldugum ortaya çıkınca taktığım birçok şey oldu yıllar sonra bu olayda aklıma geldi günlerce üzüldüm aklımdan çıkmıyodu falan kuzenimi görmek istemedim görünce uzak durdum hep anneme anlattım masumca birşey oldugunu söyledi ama ben çok takmıştım şimdi ilaç kullanıyorum takıntılarım hala var ama bu aklıma artık hiç gelmiyor kuzenimle de görünce konuşuyorum oyun oynuyro zihnin sana kendini kötü hissetmen için uğraşıyor seninle işte ilaçla aşabilrisin bu durumu henüz tam olarak düzelmedim ama bi çok takıntım geçti
              Last edited by htcbaydar; 16-08-2014, 02:23 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: htcbaydar View Post
                bende 8 9 yaşlarında kuzeinimle bundan farklı birşey yaşadım ama ufak bi temas diyelim aslında takılmaya değmez.Her çocuk bunu yaşamıştır diye düşünüyorum. OKB li oldugum ortaya çıkınca taktığım birçok şey oldu yıllar sonra bu olayda aklıma geldi günlerce üzüldüm aklımdan çıkmıyodu falan kuzenimi görmek istemedim görünce uzak durdum hep anneme anlattım masumca birşey oldugunu söyledi ama ben çok takmıştım şimdi ilaç kullanıyorum takıntılarım hala var ama bu aklıma artık hiç gelmiyor kuzenimle de görünce konuşuyorum oyun oynuyro zihnin sana kendini kötü hissetmen için uğraşıyor seninle işte ilaçla aşabilrisin bu durumu henüz tam olarak düzelmedim ama bi çok takıntım geçti
                http://www.milliyet.com.tr/komsu-kiz...97/default.htm

kardeşim haberi okusana birebir aynısını yaşadım gelde kafanda aş problemi
                çıkmaz bir kuyunun içinde çırpınıp duruyorum
                ilaç almak değil mesele alırım içerim ama vicdan var ortada vicdan , vicdani değerler var

Yorum

http://www.milliyet.com.tr/komsu-kiz...97/default.htm

sizde okuyun abi haberi bu haberden sonra insan kendini nasıl suçlamasın ,
                  hayır sanki birisi tarafından bilerek yazılıp koyulmuş haber 2 cümleden oluşuyor açıklaması yok birşey yok
                  çocuk galiba önceden de suçluydu yoksa bu kadar ceza verilir mi diye kafamda tartışıp duruyorum

Yorum

iyi deilsin malesef.. bu olayı farklı algılamaya baslamıssın.. görende binlerce insan öldüren seri katil sanck seni.. kendine gel kötü bisi yapmamıssın gayet dogal bişey bu

Yorum

yazılarını okuyunca kişiliğin olarak bazı önseziler edindim.. mesela sen çılgın,keyfine düşkün ve cok konusan birisin.. takıntısız kisilerdir bunlar genelde ama gel görki serotonin işleyisi bozulsa kımseyi tanımaz.. en büyük devlet adamları en cılgın abd sanatcılarını bile dibe batırır.

Yorum

yazılarını okuyunca kişiliğin olarak bazı önseziler edindim.. mesela sen çılgın,keyfine düşkün ve cok konusan birisin.. takıntısız kisilerdir bunlar genelde ama gel görki serotonin işleyisi bozulsa kımseyi tanımaz.. en büyük devlet adamları en cılgın abd sanatcılarını bile dibe batırır.
                        Aynen ben dediğiniz gibi biriydim fakat toparlayamıyorum , galiba ilaç tedavisine başlıcam yoksa intihara manik depresife doğru gidiyorum

Yorum

İşleniyor...
                        X