Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kafa gitti gitti dominosa gitti :( hastalık takıntıları:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kafa gitti gitti dominosa gitti :( hastalık takıntıları:(

Arkadaşlar merhablar tam 145 gündür ugrastıgım ve okb tanısı alıp psikolog tarafından lustral 50 mg kullanılarak psiloji ve takıntıların değişmesiyle ağırlaşmasından dolatı zorlanan 14 yaşındaki bir gencim ve doğum günün 21 eylül ve orada mutluluk taklidi yapmak beni çok üzer kendime gelmek issityorum yada azaltmak doğum günümde mutlu olmak istiyorum şimdi ağlama geldi benim takıntım ilaçta ortaya çıkan gerçekmi deilmi annem gerçekmi deilmi şizfreni ve deralisayon korkusu psikologa giderek bunu aştım ama annem de okb vardı eskiden anneanemdede var panjka atakta bendede pa var o gün alileme taktım ya kötüğ birşey olursa kötü birşey yaptımmı felan sonra bunları umursamadım ve acaba gerçekmi biden başladı şizofreni belirtileri korkusu sanki beyin diyoki =BEYİN: bunları sana gönderiyorum bakalım geçtimi yoksa ssadece dondurmu kaygıları takıntılarını anladımki sadece dondurmusum. pki ben buna aldanmadım ama içim sıkıştı tabi uyuşyum ellerim titredi sonra o ilaca birdaha küfür ettim çünkü ilacı almadan önce birisine zarar verme korkusu :geçti dini obsesyonuda çok azdı bende büyür diye gittim ama ilaçtan sonra o geçti geçti gitti gittide bizim kafada gitti.şimdi hayalleri geçmişimle karaıştırsam ya şizofreniysem ya psikozsam yada halisilasyonlar görürsem bide 6 gün önce hayata 2 kere yaşadığım dejavu olayı yüzünden düşğndğm ya bu şizofreni belirtisiyse diye 2 gün düşünmek annemin bana kendini hasta edeceksin diyerek ve beni pskikolaglarda tedavi görmeden psikolog değiştiren bu daha iyi bu daha iyi diyyerek 3 kere boş konuşarak 400 liira vermemİZ ve annemin bana seni tedaviye görütdğm hala kötüsün demesi ve kendim irademle bunları yenmek çok zor birşey ve annem bana şimdi diğerine gideceğiz dedi anneme hayır dedim yeter ya tm beni düşünüyorsunda tedavi göremedimki doktorum not alıyor o notu boşuna alıyor ya neyse ben düş kuruyorum herkes kurar hani beyazdan evler yaparsanız bunu herkes yapar ama benim problemim hayal gücüyle adam yaparak aaa bnu halisilasyonmu felan deemem tabiki çok saçma mesela önüm boş ama önüme getirmeye çalışıyorum dinozor felan hayal ediyorum ben yapıyorum ben işte bunun ipucu burda ama ya olurssa ya karışırsa işte burası beni yiyor biliyorum arkdaşalra eğer bunu okumaktan kaçındıysanız sizi anlıyorum çok ta saçma şimdi yapmıyorum mesela sanki canım çekiyo gibi hayal takıntısı SANIRIM yorumlarınızı bekliyorum Allah a emanet olun Acil şifalar herkese ))

dostum bende senin yaşlarındayken yaptığım bir hatayı obsesyon edindim
    şunu unutma bu yaşlarda bu dönemleri atlatman senin için daha iyi olacak
    çünkü hayatının en güzel yılları üniversitede olacak ki
    sen daha liseye bile başlamamışsındır 14 yaş çok erken
    doğduğunda bu yana 14 yıl geçmiş bizler şuan kendi irademizle başa çıkamıyoruz olaylarla
    takıldığın konular elbette seni bir adım öteye taşıyacak emin ol hepimiz bu yazdıklarını düşündük fakat senin genetiğinde problem varmış anladığım kadarıyla

sadece ilaçları düzenli kullanman bunları aşmana yardım edecek emin ol
    6 ay düzenli ve seni tatmin edecek bir ilaç bulursan eskisinden daha iyi olacaksın emin ol
    Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

Cevaplarınız ve önerileriniz için ç ok teşekkkür ederim bana yol gösteriğiniz için ben şimdi bunları araştırdım için bunlar oluyor eskiden baktiğım şizofrenide uzaylılar çip takılması felan şimdi o aklımdan çıkmıyor mantıklı açıklamalar yapsam bile yok anneme zarar verirmiyim birşey yaparmıyım bunlar ama bende spora başladım bakalım doktora gideceğim ama bu sefer uzman psikiyatriste YANİ DEĞİŞİP DURUYOR BU OBSESYONLAR bi aradada temizli ktakıntısı felan geçiçek ümidimi yitirdim yani yorulmustum baya depresyonda girdim çıktım şimdi uğraşıcam kalp çarpıntısı olmasa kolay gelir ama bu düşünceler gelince kalbim hızlanıyo daha dün beynim boş gibi oldu herşeyi takmaya çalıştım sanki kafama İyi günler Sağlıklı günler

Yorum

20 nin üzerinde gün sayısını (145) küsüratlı şekilde vermen başlı başına bir arızaya işaret bence. Yaşından uzun cümleler kuruyorsun. Dingin çadırı, dalgasız denizi karıştırıyorsun. Noktalama işaretleri de kullanmaya başlamalısın. Zihnini yeniş orunlar üretmek adına isteyerek yada istemeyerek ( ki bence istemeyerek yoruyorsun) yormak yerine daha faydalı ve işe yarar, nakde dönüşür, sınıf atlatır şeylere yorsan daha mantıklı olurdu. Takıntıların sonu yoktur. Beyin, fazla başıboş bırakıldığında intihar eder.

Yorum

Evet Arıza var ama gerçekten 146 gündür bunula uğraşıyorum vede dtakıntımı derslere kullanıyorum bu ek,lde derslerim 90 hiç çalışmadan BİRAZ İŞE YARIYOR AMA BEN YANLIŞ 45 YAŞ İÇİN VERİLEN İLAÇTAN DOLAYI BU KADAR kötüleştim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Batuhan Aktaş View Post
            Arkadaşlar merhablar tam 145 gündür ugrastıgım ve okb tanısı alıp psikolog tarafından lustral 50 mg kullanılarak psiloji ve takıntıların değişmesiyle ağırlaşmasından dolatı zorlanan 14 yaşındaki bir gencim ve doğum günün 21 eylül ve orada mutluluk taklidi yapmak beni çok üzer kendime gelmek issityorum yada azaltmak doğum günümde mutlu olmak istiyorum şimdi ağlama geldi benim takıntım ilaçta ortaya çıkan gerçekmi deilmi annem gerçekmi deilmi şizfreni ve deralisayon korkusu psikologa giderek bunu aştım ama annem de okb vardı eskiden anneanemdede var panjka atakta bendede pa var o gün alileme taktım ya kötüğ birşey olursa kötü birşey yaptımmı felan sonra bunları umursamadım ve acaba gerçekmi biden başladı şizofreni belirtileri korkusu sanki beyin diyoki =BEYİN: bunları sana gönderiyorum bakalım geçtimi yoksa ssadece dondurmu kaygıları takıntılarını anladımki sadece dondurmusum. pki ben buna aldanmadım ama içim sıkıştı tabi uyuşyum ellerim titredi sonra o ilaca birdaha küfür ettim çünkü ilacı almadan önce birisine zarar verme korkusu :geçti dini obsesyonuda çok azdı bende büyür diye gittim ama ilaçtan sonra o geçti geçti gitti gittide bizim kafada gitti.şimdi hayalleri geçmişimle karaıştırsam ya şizofreniysem ya psikozsam yada halisilasyonlar görürsem bide 6 gün önce hayata 2 kere yaşadığım dejavu olayı yüzünden düşğndğm ya bu şizofreni belirtisiyse diye 2 gün düşünmek annemin bana kendini hasta edeceksin diyerek ve beni pskikolaglarda tedavi görmeden psikolog değiştiren bu daha iyi bu daha iyi diyyerek 3 kere boş konuşarak 400 liira vermemİZ ve annemin bana seni tedaviye görütdğm hala kötüsün demesi ve kendim irademle bunları yenmek çok zor birşey ve annem bana şimdi diğerine gideceğiz dedi anneme hayır dedim yeter ya tm beni düşünüyorsunda tedavi göremedimki doktorum not alıyor o notu boşuna alıyor ya neyse ben düş kuruyorum herkes kurar hani beyazdan evler yaparsanız bunu herkes yapar ama benim problemim hayal gücüyle adam yaparak aaa bnu halisilasyonmu felan deemem tabiki çok saçma mesela önüm boş ama önüme getirmeye çalışıyorum dinozor felan hayal ediyorum ben yapıyorum ben işte bunun ipucu burda ama ya olurssa ya karışırsa işte burası beni yiyor biliyorum arkdaşalra eğer bunu okumaktan kaçındıysanız sizi anlıyorum çok ta saçma şimdi yapmıyorum mesela sanki canım çekiyo gibi hayal takıntısı SANIRIM yorumlarınızı bekliyorum Allah a emanet olun Acil şifalar herkese ))
            bende hayal kurarım normal bişi ama korkun oldugu için hayal kurmak tehlikeli gelio sana..

bende hayalci biriydim.. ve hayallerim mükemmel olmalıydı kusursuz.. uzun süren hayaller .. kusursuz mükemmel bi kızla flört ettiğimi hayal ederdm kompulsiflerle beraber.. yada sahnede şarkı sölediğimi hayal ederdim vb.

Yorum

ama sana tavsiyem hayatına çeki düzen ver.. bugün kaldırabiliosun bu zor yükü ama yarın öbür gün kaldıracak gücün olmaz.. ve perisan eder seni..

benimde çok küçük yaslarda basladı.. ve aile genetiğimizde var bu rahatsızlıklar.. eskiden obsesif ne kdr yoğun olursa dahi yormuyodu ciddi anlamda.. ama su an 25 yasındayım tükenmislik, bitkinlik olmus ve obsesifi bi dk bile kaldıramıorm ful atak geçiriom

Yorum

İşleniyor...
              X