Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir bayan olarak cinsel obsesyonla mücadele edemiyorum!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Cinsel obsesifler tarafindn tehdit ediliyodum demek istedim aileme karsi, kucuk kiz cocuklarina karsi istemeden zarar verme, ve cinsel senaryolar vb.

Yorum

kırmızıyla yazmasaydın daha iyi olurdu gözümü yordu bu renk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Evaness View Post
        Nasıl yani tehdit edilmiştim derken? Ailenizle alakası nasıldı? Mesela bizim çevremiz çok tutucu ben bunu bi etken olarak düşünüyorum, mesela dizilerde uyduruk bir yakınlaşma sahnesi olsa hemen kanal değiştirilirdi, yasak ve günah olarak empoze edildi bana hep..
        bu yüzden cinsel takıntı oluyor.beyin merak ediyor yasaklanan şeyi. bişeyi ne kadar yasaklarsan insanlar o kadar merak eder.yasak günahla insanlar kendilerini dizginlemeye çalışıyor ama insanın içinde varsa ne kadar dizginlesende o dışarı çıkar. insanın içinde yoksada insan merak eder "yasak yasak diyorsunuz neymiş bakalım bu yasak" diye merak eder insan

Yorum

eee Peki ne yapalım ?

Günahsa yapma .

Bunu engellemenin bir yolu yok. Su içme ihtiyacın gibi bir şey bu.

Kimisi çok susar , kimisi az susar . Dengesini kurmak sana kalmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Setra44 View Post
            eee Peki ne yapalım ?

Günahsa yapma .

Bunu engellemenin bir yolu yok. Su içme ihtiyacın gibi bir şey bu.

Kimisi çok susar , kimisi az susar . Dengesini kurmak sana kalmış.
            Sizden bir şey yapmanızı beklemiyorum.

Yorum

tüm bunlardan çıkarılacak derste sanırım şu; çocuklarınız yetiştirirken sizler aynı hataları tekarlamamalısınız. cinselliğin doğanın kanunu olduğunu, doğal bir ihtiyaç olduğunu bunun yanında cinsel özgürlüğün de sakıncalarını, sağlık açısından tek eşliliğin gerekliliğini, toplumun doğru olan değer yargılarıyla çelişmeden yaşamak gerektiğini onlara öğretmek düşüyor size. haremlik selamlık ortadan kalkarsa sorunlar azalır. insanlar kendilerini cinsiyetleriyle tanımlamak yerine insan olarak algılayıp insan olarak tanımlarlarsa daha doğru olur.

Yorum

Ben ilk kez bu kadar ayrıntıyla duydum bu rahatsızlığı..!

Geçmiş olsun, acil şifalar..!!
                ........

Yorum

Arkadaşım geçmiş olsun. Aynı hastalık bendede vardı. OKB teşhisi kondu. Yaklaşık 1,5 yıl OKB etkili antidepresan kullandım ve sonunda bu korku yani konuştuğum kişilerin cinsel organlarına bakacakmışım korkusu yok oldu. Dediğim gibi ilaç tedavisi bu işin tek tedavisi ve buda zaman alıyor. İlacınızı bırakmadan kullanmanız sabırlı olmanız gerekiyor. Birde çok çok önemli bir konuda uyku düzeniniz. Uykumu iyi almadığım günlerde benim hastalığım çok artardı. Telkinlerin veya cognitive terapinin ne kadar katkısı olur bilemem...Keza ben psikologta gördüm bir kaç ay ama o dönem bir iyileşme olmadı...Dediğim gibi uzun süreli ilaç tedavisi bunun çözümü...Geçmiş olsun

Yorum

Seni cok iyi anlıyorum evaness cok daha beterini ben Yaşıyorum seninle hemcinsin olarak konuşmak isterim yaşadıklarımı rahatça paylasabilirim seninle

Yorum

Güzel yazmışsın. Cinsellik, insanların doğal bir ihtiyacıdır ama gelişigüzel değil, evlilik kurumunda yaşanmalı.
                      Orjinal yazı sahibi: macabre View Post
                      tüm bunlardan çıkarılacak derste sanırım şu; çocuklarınız yetiştirirken sizler aynı hataları tekarlamamalısınız. cinselliğin doğanın kanunu olduğunu, doğal bir ihtiyaç olduğunu bunun yanında cinsel özgürlüğün de sakıncalarını, sağlık açısından tek eşliliğin gerekliliğini, toplumun doğru olan değer yargılarıyla çelişmeden yaşamak gerektiğini onlara öğretmek düşüyor size. .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                        Güzel yazmışsın. Cinsellik, insanların doğal bir ihtiyacıdır ama gelişigüzel değil, evlilik kurumunda yaşanmalı.
                        Bu insanların dünya görüşüne göre değişir. Cinselliği kim nasıl isterse öyle yaşamalıdır.
                        Psikolog.

Yorum

Çok içten yazmışsın.Zaten bu takıntı denen şey her türlü gerekli-gereksiz konuyu aklımıza yapıştırabilir.Helede korktuğun bir konuysa takıntı uzun süre insanın aklını meşgul eder.Şeytan zaten insanı hep inancından dolayı hep pis işlerle meşgule iter.Önemli olan bununla savaşman.Sende cinsel olsun,dini olsun bunlarla savaş,sabırla ve çabayla...Bende çok takıntılıyım ve bende çok özeniyorum bazı insanlara.Fazla yazmak istemiyorum,dilerim hepimiz takıntılarımızdan arınırız.Geçmiş olsun.

Yorum

Aslında takıntılar iyi insanların hastalığıdır bile denebilir. En istemediğimiz şey bir bakmışsınız aklımızda bir tünel kazmış, sürekli bize hatırlatıyor onu. anksiyete, sosyal fobi, takıntı bazen birlikteseyreder. Sana tavsiyem ilaç al zira beyin kimyan bozulmuş. Anafranili 25 mg sonra 50mg...dene eski ilaçtır, yan etkisi vardır ama etkili olduğu belirtilir hep. Prozac, Faverin 10mg deneyebilirsiniz. İlaçları kısa süre için değil 6-1 yıl kullanacağım diye almalısın... Erken başlarsan ilerde zor biter bu sorun... şifalar. Allahı da kafana takma, o merhametlidir. Senden önce uğraşacak başka çok işleri vardır.

Yorum

Bana sorarsan etrafındaki kimseye bir şey anlatma. Eğer mutlaka birilerine bir şey anlatmak istiyorsan Bir piskolağa git. Zaten maddi durumunuz kötü değilmiş. Muhteşem üçlüyü bulmaya çalış. Doğu ilaç, Doğru Pisikiyatrist, Doğru piskolog.

Yorum

Fazla ahlaklı, mükemmelliyetçi insanlar en kötüsüne odaklanır ve onu beyninde yaşar. İlaç kullanımı şart. Anafranil, Prozac, Faverin kullanabilirsiniz. Çaresizlik ve doktora gidememe hakikaten insanı kabusa sürüklüyor. Bu ilaçlar sırasıyla deneyip değişimi izleyebilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                                X