yıkama sıklığını azaltın..20 kere elinizi yıkıyorsanız 19 a 18 e düşürmeye başlayın..elbette sıkıntınız olacak..buna katlanmaya çalışın..kirli olduğunu düşünüp rahatsız olduğunuzda nasıl olsa 1 saat sonra yıkacağım ve temizlenecek deyip gevşeyin..birden kesmeyin..yavaş yavaş devam edin..olmayınca kendinize kızmayın..bir sonrakinde olacak deyin..genel wc ler için de önce bir kalın bir bezle tutmaya başlayın.sonra bezin kalınlığını giderek inceltin..bunları birden yapmayın..geçmiş olsun..bu arada yazdıklarım sadece şahsi çözümlerim :roll:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
temizlik takıntısı acil!!!
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: hale46yıkama sıklığını azaltın..20 kere elinizi yıkıyorsanız 19 a 18 e düşürmeye başlayın..elbette sıkıntınız olacak..buna katlanmaya çalışın..kirli olduğunu düşünüp rahatsız olduğunuzda nasıl olsa 1 saat sonra yıkacağım ve temizlenecek deyip gevşeyin..birden kesmeyin..yavaş yavaş devam edin..olmayınca kendinize kızmayın..bir sonrakinde olacak deyin..genel wc ler için de önce bir kalın bir bezle tutmaya başlayın.sonra bezin kalınlığını giderek inceltin..bunları birden yapmayın..geçmiş olsun..bu arada yazdıklarım sadece şahsi çözümlerim :roll:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: hale46yıkama sıklığını azaltın..20 kere elinizi yıkıyorsanız 19 a 18 e düşürmeye başlayın..elbette sıkıntınız olacak..buna katlanmaya çalışın..kirli olduğunu düşünüp rahatsız olduğunuzda nasıl olsa 1 saat sonra yıkacağım ve temizlenecek deyip gevşeyin..birden kesmeyin..yavaş yavaş devam edin..olmayınca kendinize kızmayın..bir sonrakinde olacak deyin..genel wc ler için de önce bir kalın bir bezle tutmaya başlayın.sonra bezin kalınlığını giderek inceltin..bunları birden yapmayın..geçmiş olsun..bu arada yazdıklarım sadece şahsi çözümlerim :roll:
Yorum
-
bu takinti bende de baslamisti, birakin umumi tuvaletleri, kendi evimin kapilarini musluklari bile hergun desenfekte ediyodum, ne kadar temizlersem temizleyeyim bir turlu icim rahat etmiyodu evimi, koltuklarin uzerlerini uzun bir sure hergun sildim baktim olmuyo uzerlerini ortup basladim, gelen insanlar yada kendi uzerlerimizden mikrop oluyodur diye, neyse cok uzatmayayim. iki uc sene once bir kac gunlugune teyzemin yasadigi koye ziyarete gitmistim, hastaligi cok agirlastigi icin ve cook sevdigim, deger verdigim biri oldugu icin ziyareti uzatmak zorunda kaldim. koy yeri iste pisti bana gore, iki yada uc gun agzima bir lokma koymadim inanin, ellerimi dakika basinda sabunlamaktan derileri soyulup baslamisti, yedigim ictim kaplari sakli sakli yikamaya calistim bir kac kez o da olmadi,evin icerisi de okadar kalabalikti ki gelen giden aman Allahim o kadar kotu oldum ama birakip gidemedimde sonra mecbur kaldim yemeye icmeye, onlar gibi yasamaya. insan uzun sure ac kalinca inanin takinti falan kalmiyo, on gun kadar kaldim, geri dondugumde hersey normale dondu cok sukur. cocukken yazlari gidip kaldigim zaman zaman ayni kaptan yiyip ictigim insanlardan nasil bu kadar tiksinebildim nasil boyle kibirli bir kisilige burunmusum diye de cok uzuldum. umumi tuvaletler ne kadar temiz olsa da cok gerekmedikce kullanmam ve hala onlarin kapi kollarini elimi kuruladigim kagitla acarim, paraya deydigimde eve gelince ellerimi hemen yikarim vs. ama bunlarin takinti oldugunu zannetmiyorum zaten normalde herkesin yapmasi gereken temizlik kaideleri diye dusunuyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: kapalikutuben bırak umumi tuvaletleri evdeki kapı kollarını bile tutamıyorum muslukları da asla tutamam bozuk para alamam alırsam hemen ıslak mendiller silerim insanlarla tokalaşırsam elimi yıkarım :lol:
Yorum
Yorum