Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LÜTFEN YARDIM EDİN, KAFAMA ÇOK TAKIYORUM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• LÜTFEN YARDIM EDİN, KAFAMA ÇOK TAKIYORUM

--------------------------------------------------------------------------------Kaç yıl oldu onu aklımdan atamıyorum ama arkadaştık sadece ve şimdi başka ülkede zaten.Mesajlaşırdık son günlere kadar.Sevmiyordum ama sevgili yapmış ve kıskançlıktan ölüyorum
    Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:21 PM.

onu sevdiğini itiraf edememenin arkasındaki nedeni bulmaya çalışmanı öneririm mesela arada kültürel-toplumsal bir fark vardır, evlenemeyeceğinizden eminsindir de en azından arkadaş olarak yanında tutmak istiyorsundur.

bu nedeni görüp te kendine itiraf ettikten sonra problemi daha düz bir zemine çekmiş olursun, çözümü kolaylaşır. sonrasında mesela biraz platonik aşk acısı çekersin ve zamanla hafifler, ama böyle çetrefilli durumlarda kalmazsın.

Yorum

Bilinçaltı ''hayın'' çalışır. Ayık olmak lazım

Yorum

ayık ve cesur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cmacma View Post
          onu sevdiğini itiraf edememenin arkasındaki nedeni bulmaya çalışmanı öneririm mesela arada kültürel-toplumsal bir fark vardır, evlenemeyeceğinizden eminsindir de en azından arkadaş olarak yanında tutmak istiyorsundur.

bu nedeni görüp te kendine itiraf ettikten sonra problemi daha düz bir zemine çekmiş olursun, çözümü kolaylaşır. sonrasında mesela biraz platonik aşk acısı çekersin ve zamanla hafifler, ama böyle çetrefilli durumlarda kalmazsın.
          ama sevmiyorum biliyorum iyi çok karakterli biri ondan mı acaba ondan iyisini bulamam diyedir belki
          Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:22 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: titrerimmüc.rimgibibak View Post
            Bilinçaltı ''hayın'' çalışır. Ayık olmak lazım
            bu ne demek ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cmacma View Post
              ayık ve cesur
              bu ne demek
              Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:22 PM.

Yorum

Sen istediğin kadar sevgiyi tanïmla, gönlün kalemi başka ahenkte... Ben istediğim kadar fikrimi sereyim, bu düğümün çözümü sende.

Sevdiğin birini dert edinmek iyidir, başka bir şey yoksa sorun yok ki bunda yahu!!!

Yorum

Sen istediğin kadar sevgiyi tanïmla, gönlün kalemi başka ahenkte... Ben istediğim kadar fikrimi sereyim, bu düğümün çözümü sende.

Sevdiğin birini dert edinmek iyidir, başka bir şey yoksa sorun yok ki bunda yahu!!!
                  ama sevmiyorum ki bilmiyorum sanaldan birini sevmek nasıl olabilirki.Kaç yıldır yüzyüze görüşmedik
                  Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:23 PM.

Yorum

Onun sana karşı hisleri varsa uzak dur acı çekmesin.Seninkisi alışkanlık gibi ama onun sevgilisinin olmasından korkman bu kafamı bulandırdı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fönmakinası View Post
                      ama sevmiyorum ki bilmiyorum sanaldan birini sevmek nasıl olabilirki.Kaç yıldır yüzyüze görüşmedik
                      Bilinçaltına karşı ayık olmaktan kasıt, duygularını doğru tanımlayabilmek. yani kalbin diyordur ki seviyorum, ama bilinçaltındaki bir korku nedeniyle mantığın diyordur ki sevgi değil. işte bu ayrımı doğru yapabilmek, yani kendini keşfetmek, bu da cesur olmaktır.

ne var ki bu sadece bizim, senin yazdığın birkaç satırlık yorumun karşısında okuduklarımız. titrerimmüc.rimgibibak üstadımızın söylediği gibi bunu çözecek olan sensin

Yorum

İşleniyor...
                      X