--------------------------------------------------------------------------------Kaç yıl oldu onu aklımdan atamıyorum ama arkadaştık sadece ve şimdi başka ülkede zaten.Mesajlaşırdık son günlere kadar.Sevmiyordum ama sevgili yapmış ve kıskançlıktan ölüyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LÜTFEN YARDIM EDİN, KAFAMA ÇOK TAKIYORUM
Collapse
X
-
onu sevdiğini itiraf edememenin arkasındaki nedeni bulmaya çalışmanı öneririm mesela arada kültürel-toplumsal bir fark vardır, evlenemeyeceğinizden eminsindir de en azından arkadaş olarak yanında tutmak istiyorsundur.
bu nedeni görüp te kendine itiraf ettikten sonra problemi daha düz bir zemine çekmiş olursun, çözümü kolaylaşır. sonrasında mesela biraz platonik aşk acısı çekersin ve zamanla hafifler, ama böyle çetrefilli durumlarda kalmazsın.
- 1 like
-
Orjinal yazı sahibi: cmacma View Postonu sevdiğini itiraf edememenin arkasındaki nedeni bulmaya çalışmanı öneririm mesela arada kültürel-toplumsal bir fark vardır, evlenemeyeceğinizden eminsindir de en azından arkadaş olarak yanında tutmak istiyorsundur.
bu nedeni görüp te kendine itiraf ettikten sonra problemi daha düz bir zemine çekmiş olursun, çözümü kolaylaşır. sonrasında mesela biraz platonik aşk acısı çekersin ve zamanla hafifler, ama böyle çetrefilli durumlarda kalmazsın.Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:22 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cmacma View Postayık ve cesurLast edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:22 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: titrerimmüc.rimgibibak View PostSen istediğin kadar sevgiyi tanïmla, gönlün kalemi başka ahenkte... Ben istediğim kadar fikrimi sereyim, bu düğümün çözümü sende.
Sevdiğin birini dert edinmek iyidir, başka bir şey yoksa sorun yok ki bunda yahu!!!Last edited by Fönmakinası; 03-03-2015, 09:23 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Fönmakinası View Postama sevmiyorum ki bilmiyorum sanaldan birini sevmek nasıl olabilirki.Kaç yıldır yüzyüze görüşmedik
ne var ki bu sadece bizim, senin yazdığın birkaç satırlık yorumun karşısında okuduklarımız. titrerimmüc.rimgibibak üstadımızın söylediği gibi bunu çözecek olan sensin
Orjinal yazı sahibi: titrerimmüc.rimgibibak View PostSen istediğin kadar sevgiyi tanïmla, gönlün kalemi başka ahenkte... Ben istediğim kadar fikrimi sereyim, bu düğümün çözümü sende.
Yorum
Yorum