Duyuru

Collapse
No announcement yet.

takıntı sorunu olan iş arkadaşı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• takıntı sorunu olan iş arkadaşı

öncelikle herkese merhaba
    benim sorunum kendimle ilgili değil, bulunduğum ortam ile ilgili.
    iş yerindeki oda arkadaşlarımdan biri aşırı alıngan ve söylenen her söze fazla anlam yükleyen, etrafındaki insanların onu oyuna getirdiğini düşünecek kadar şüphe duyan biri. onunla iyi geçiniyorum ancak ne yazık ki benim çalışma performansımı düşürüyor.
    kız aslında iyi niyetli, fazlaca içine kapanık ama çok fazla kitap okuduğu için kendini geliştirmiş aynı zamanda hoş sohbet biri.
    bazı konularda benden yardım istiyor ve açıkçası benim bu durumda yapabileceğim hiçbir şey yok. bir uzmana görünmesi gerekiyor. ancak bunu ona söylersem alınacak ve benimle uğraşmaya başlayacak.
    benim sorum takıntılı ve paranoyakça düşünceleri olan birine onu incitmeden nasıl davranılması gerektiği ile ilgili?

Hassas ve alıngan addedilen biri olarak söylemeliyim ki, bu -çoğu durum gibi- sadece seninle ya da sadece uzmanla çözülecek bir şey değil. Sen sevdiğin yönlerini göstermesi için ona ortam hazırla, sevmediğin yönlerini de kendine has ifade biçiminle yanıtla.Benimle uğraşacak diye korkma, birileri nasılsa seninle uğraşacak.

Uzman olmayan insanlar, sorunlu olduklarını düşündükleri insanlara paket tavırlarla yaklaşmaya çalışırsa sadece durum komedisi olur.

Yorum

İşleniyor...
    X