Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Okb Resmen Beni Bitiriyor!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Okb Resmen Beni Bitiriyor!

    Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar ben bu Foruma 2-3 aydır Üyeyim ve Bu tip benzer bir soru önceden sormuşsam Lütfen Yargılamadan Allah Rızası İçin Yardım Edin. Allah bizi bu İlletten kurtarsın.(Sadece Okb için değil her insanın ne hastalığı varsa Acil şifalar versin.) Sorumu Sonuna kadar okuyup ve Bana İki kelimede olsa içimi rahatlatacak kişilerden Öncelikle Allah Razı Olsun. Çok Teşekkür Ederim.

    Mesela elimde bir kumanda var içimden diyorum ki bu kumandayı 10 saniye içinde yere bırak yoksa senin ölüm günün o gün gibi düşünce geliyor sonra eğer işim varsa o kumandayı 10 Saniye içinde yere bırakamazsam ölüm günün o gün değiştiremezsin gibi geliyor ayrıca 10 saniye içinde bırakmadın çünkü Allah engelledi çünkü o gün ölüm günün gibi düşünce geliyor. Mesela bir fatura var Ev telefonu örnek vereyim Son ödeme Tarihi bilmem ne şu tarih yazıyor hemen onu okuyunca o tarihte öleceğim gibi düşünce geliyor. Mesela normal bir insan Akp Partisi mesela o ne diyor hedef 2023 diyor ya o öyle deyince kötü hissetmiyor. Ben kalkıp gelecekten bir yıl söylesem o yılda öleceğim gibi geliyor. Dua ederken aklıma kötü bir şey gelirse o da duayla birlikte kabul olur gibi geliyor. Mezarlık cami gibi yerlerde aklıma ne kötü şey gelirse kesin olur ya da akşam saati ya da Cuma günü duaların kabul olduğu saat var ya o zaman aklıma kötü bir şey gelse olacakmış gibi geliyor. Şehir dışına çıktım mesela geçen Yalova'ya gittim Eve geri dönüş için Arabaya binerken ya bu son gelişimse diye düşünüp arabadan inip tekrar bindim ki son olmasın diye öyle yaptım. Bir site vardı özür diliyorum bu site +18 bir siteydi ve sitenin adı 21xxx idi. Ben aklımdan düşünüyorum bu adam niye site adını 21xx koydu acaba 21 yaşında mı ölecek diye düşündüm. Sonra hemen ardından ben olsam site adını 31 koyardım gibi bir düşünce geldi ve hemen 31 yaşında öleceğim acaba içime mi doğdu gibi düşünce aklıma takıldı. Geçen YouTube'ye video yüklüyorum. O yüklenirken ben de film seyrediyordum sonra filmi durdurup yükleme bitti mi diye YouTube'ye baktım. Yükleme yüzde 77'deydi daha bitmemişti bende hemen yan sekmeden filmi açıp izlemeye devam ettim hemen bir düşünce geldi aklıma Sen o 77 rakamını okudun 10 saniye içinde ayağını halının köşesine değdirmediğin için 77 yaşında öleceğin düşüncesi takıldı. Sonra bir ara 50 ve 55 rakamına taktım o yaşta mı öleceğim diye. Ayrıca hani derler ya Allah'ın hakkı 3 diye bir şeyi 3 kere yaparsam ya da düşünürsem o şey olur gibi geliyordu. Bunlardan ziyade hani bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya bu yazdıklarımı 40 kereden fazla yazdım kesin olacak gibi düşünüyorum. En kötüsü de normalde Bismillah demem ama banyo ya da tuvalete girince Bismillah kelimesini düşünürüm ve tövbeler olsun çarpılmamak için o Bismillah düşüncesi gelince Hemen Bismillah değil derim yani sonuna değil diye bir kelime eklerim. Bunlardan ziyade mesela toplum içinde akrabalar içinde sınıf içinde herkes gözünü bana dikse yüzüm kızarır gözüm dolar. Ufacık bir tartışmaya girsem haklı bile olsam kekeleme olmaz ama şaşırma olur titreme olur gözüm dolar yüzüm kızarır.

    - Youtube'ye Yüklenen bir Videonun Yüklenme Tarihine, O videoyu Beğenen ve Beğenmeyenlerine Bakarım.
    - 3 Rakamı bazen Uğurlu bazen Uğursuz gelir. Genellikle Uğursuz gelir.
    - Örnek bir İnternet Sitesindeyim Fare ile Bir Sağ tarafa tıkladım Sonra İki Sol tarafa tıkladım tekrar Sağ tarafa tıklarsam Ölüm,Boşluk,Korku gibi bir şey geliyor.(Sadece Fare ve İnternet Sitesi değil. Genel olarak çoğu Şeyde Var.)
    - Örnek bir İnternet Sitesinde Video izliyorum içimden şu videoyu aç gibi bir düşünce geçiyor onu dinlemeyip başka bir Video açıp onu izleyip Siteden çıkarsam hemen bir düşünce gelir. Ya o siteye bir daha giremeyeceğim. Ya da Gece(12)'ye kadar onu yapmazsam Seneye O Gün ölecekmişim düşüncesi geliyor.(Sadece o Site ve Video Değil. Genel olarak çoğu Şeyde Var.)
    - Genel olarak Orta Derece Alıngan, Asosyal, Ve kendine çok bakmayan biriyim.
    - Maddi olarak her şey var çok şükür ama Hep bir tarafı eksik ve hep Mutsuz gibi olurum.
    - Genel olarak Müzik dinlemeyi çok severim. Film(Komedi) İzlemeyi Çok Severim.
    - İnternet'ten Komedi,Komik Videolar Çok izlerim ve İzlerken Çok Zevk Alırım.
    - Gelecekten bir Tarih söylemekten korkarım. Eğer söylersem o Tarih'te öleceğim gibi düşünce gelir.
    - Uyumaktan ve Uykuya dalmaktan çok korkarım.
    - Uyku düzenim çok bozuktu.(Açık Liseye geçtiğim için) Allah'tan Uyku düzensizliğimi düzene soktum.
    - Normal Liseden Açık Liseye geçtim. Son seneydi Ygs'ye çalışmak için geçtim. Başta çok hevesliydim ama şimdi İsteksizlik gelmeye başladı.
    - Asosyal ve kendimi çektiğim için Akrabalarımdan ve Arkadaşlarımdan baya bir uzaklaştım.
    - Bir Hastalık belirtilerini okusam 2-3 belirti bende çıksa kesin bu hastayım diye Resmen beynimi yerim.(Bu çok olmuyor.)
    - Elimde Dini(Kur'an-ı Kerim) varsa veya Cami,Mezarlık gibi yerlerde aklıma kötü bir şey(düşünce) gelse kesin olur gibi geliyor.
    - Ya içime doğduysa Korkusu var.
    - 17 Yaşındayım ve Bu zamana kadar Hiç Sevgilim Olmadı.

    Arkadaşlar bendeki Sorunların Hepsi Tam olarak bunlar Allah Rızası için iki kelimede olsa cevap yazın.

    Lütfen bu tip soruları çok yazdığım için Yargılamayın. Ve Okb'li ve Okb'siz her kim varsa İki kelime dahi yazsa da İçimi rahatlatacak olanlardan Şimdiden Allah Razı Olsun. Benim bu Sorunlarımın Genel Adı Ne ? Ve Kaç tane Hastalığım Var ? Çok Teşekkür Ederim.

  • #2
    Öncelikle Allah hepimize acil şifalar versin. Ben OKB li değilim ama şunu söyleyeyim. İnternette OKB nedir diye aratırsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin. İkinci olarak madem ki maddi durumun iyi bunu kullan. Bir psikiyatrist ve psikoloğa git. Çok yol katedersin. Son olarak ölümden bende korkuyorum ama hayatımın sonlanacağı için değil günahkar olduğu için. Allah bizi affetsin.....

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post
      Öncelikle Allah hepimize acil şifalar versin. Ben OKB li değilim ama şunu söyleyeyim. İnternette OKB nedir diye aratırsan bir sürü bilgiye ulaşabilirsin. İkinci olarak madem ki maddi durumun iyi bunu kullan. Bir psikiyatrist ve psikoloğa git. Çok yol katedersin. Son olarak ölümden bende korkuyorum ama hayatımın sonlanacağı için değil günahkar olduğu için. Allah bizi affetsin.....

      Peki sağol

      Yorum


      • #4
        Bence de durumunu bir an önce bir doktora danış -ama ihmal etme- , o sana zaten izah eder durumu ve gerekli tedaviye başlar. Seninde bu tip düşüncelerin azalır diye umut ediyorum. Geçmiş olsun...

        Yorum

        İşleniyor...
        X