Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir bakar mısınız Arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Bir bakar mısınız Arkadaşlar

    Merhabalar bundan tam 4 Ay önce Okb ve Sosyal Fobi hastalığım için ilçemizdeki özel bir doktoru gidiyordum. Bu doktorun hem İlçede hem de ilde muayene yeri vardı ve ben ilçedeki muayenesine gidiyordum Ramazan bayramından önce randevu almak için doktorun sekreterini aradım ve sekreter dedi ki; doktor bey ameliyat oldu Ramazan bayramı sonrasına kadar hasta kabul edemeyecek ayrıca ilçemizdeki muayene yeri kapatılacak sadece İldeki muayene yerinde devam edecek dedi ve o gün bugündür doktora ulaşamıyorum Telefonları açmıyorlar işte şimdi ben 4 aydır aksatmadan haplarımı kullanıyorum.

    Nervium yazmıştı doktor ve bitince ona bırakacağız dedi ve o 2. ayda bitti
    Paxil 20 mg 1 sene boyunca en az içicen dedi ve 4 aydır düzenli kullanıyorum. İlk hafta yarım yarım içtim ikinci hafta sabah günde tek tok karnına ve 2.haftadan sonra bu zamana kadar Sabah Akşam tek tok karnına içiyorum.

    Şimdi ben doktora bir gözükmek istiyorum ama doktor yok işte Devlet hastanesindeki Doktorlara gitsem onlarla olur mu?
    Paxil 20 Mg etkisini ne zaman gösterir?
    Paxil kullananlar var mı aramızda? Ben bu hapın hiç yan etkisini görmedim ve doktora demiştim yan etkisini görmedim bile o da demişti ki vücudun o hapı istiyormuş dedi.

  • #2
    İmkanın varsa özel doktora git İsmail kardeş. Devlet hastanelerinde maksimum 10 dk ayırıyorlar.Bu çok az bir zaman.
    Ben paxil'i ilk tedaviye başladığım 2010 yılında sosyal fobi depresyon teşhisi ve 2013 yıllarında hastalığım bipolara dönüşünce ek ilaçlarla kullandım.Aslında başından beri bipolardım fakat kendimi ifade etme özürlü olduğum için bipolar teşhisi geç konuldu Fena bir ilaç değildir.İnsanı uyuşturur,mayıştırır,rahatlatır,hiçbirşeyi takmaz hale gelirsin.Korku kaygı endişelerini azaltır.Yan etkisini görmemen güzel,bende yan etkileri oldu kabızlık ve iştah artışı olmuştu hafif ağız kuruluğuda yapıyordu.Nervium'a gelince..bugüne dek 17 farklı ilaç kullandım ama bu ilacı hiç duymadım o yüzden hiçbir fikrim yok
    Geçmiş olsun.Allah şifa versin kardeşim
    Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

    Yorum


    • #3
      nervium dizaem türü rahatlatır uyutur, yeşil reçete kullanmamakta fayda var.dr. geçici süreliğine vermiştir.
      hastanedeki başka doktora da gidebilirsin. eski doktorun tedavisini sürdürürler genellikle. iyileşme görmezse değişiklik yapar.

      Yorum

      İşleniyor...
      X