Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şizofren olma yaşı ve olasılığı nedir arkadaşlar?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şizofren olma yaşı ve olasılığı nedir arkadaşlar?

gayen

Re: şizofren olma yaşı ve olasılığı nedir arkadaşlar?

Orjinal yazı sahibi: gayen79
    Senin rahatsızlığın okb ,bu olasılıkta mümkün değil sadece olacağını düşünme korkun yada takıntı diyelim için rahat olsun olacağını sanma ile olunmuyor

Yorum

15-20 li yaşlarda yada 30-40 lı yaşlarda.

Yorum

sağol butu.inşallah olasılık yoktur.çünkü delircem sanki çok korkuorum.ya ayriyetten oluşursa die?yaşım 31
        gayen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gayen79
          sağol butu.inşallah olasılık yoktur.çünkü delircem sanki çok korkuorum.ya ayriyetten oluşursa die?yaşım 31
          Korkma buda obsesyon aynını zaman zaman bende yaşıyorum ayrıca okbli olupta şuur yada aklını yitiren birini şimdiye kadar hiç görmedim göreceğimide sanmıyorum unutma her korku fobi değil her korku bir okblide obsesyondur bana özelden msnini yolla konuşalım kendine iyi bak

Yorum

şizofrenliğin en belirgin özelliği şüpheci olmak diye biliyorum.Biz OKB lilerde de en yaygın olan takıntı türü şüphe takıntıları değil mi. bu şüphe takıntıları ilerde şizofrene dönüşür mü? :roll:
            OKB tedavi edilebilen bir hastalıktır.

Yorum

bence dönüşebilir bende okb ve şizofreniyim zmaanla şizofrnei oldum

Yorum

kadir 47 rumuzlu arkadaşım kaç yaşında şizofreni oldun ne takıntısı vardı senda şimdi ne durumdasın

Yorum

bende şizofrenihiç yoktu önceleri okby vakkaydım naletlendiğimi düşnüüyordum elelrimi bağlardım evden kaçardım çok ağır okblerle başbaşaydım sonra zamanla şizofreninin belirtileri çokşiddetlendi ama bunları yaşıyorum gibi ama ailem çevrem hayaldir diyor

Yorum

arkadaş kaç yaşındasın ne zaman oldun?ne gibi obsesyonların vardı.doktormu koydu bu teşhisi sana?
                    gayen

Yorum

bir de ailende varmı bu hastalık?
                      gayen

Yorum

sessiz.tehlike@windowslive.com

ekle ordakonuşalım oldumu detayla anlatıp sonra silersiniz beni

Yorum

işyerinden giremiorum.buraya ekle.hem herkes merak ediyordu zaten onlarda okumuş olur.yazarsan sevinirim
                          gayen

Yorum

wallaokbliydim zamnalaşizofrenioldum beraberinde geldi amaşizofrenliğimi kabul etmem ailemöylesindiyor doktorda öylesin diyor ama okbyim halisilasyon harici şizofreni olduğumainanmıyorum amateşhiskonulmuş belkide farkında değilim gerçeklerden kopuyorum bazen hayalere dalarım ama okb bitsinde şizofreni inan zor değill yani çokkötü ama okb kadar acı vermez takmassınız yani en fazla aileniz üzülür

Yorum

yaşın kaç?kaç yıldan beri okb liydin?
                              gayen

Yorum

İşleniyor...
                              X