Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şizofren olma yaşı ve olasılığı nedir arkadaşlar?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: gayen79
    yaşın kaç?kaç yıldan beri okb liydin?
    GAYEN BU SADECE TAKINTI canını boş yere sıkıyorsun her okbli şizofren olacak diye bişey yok

Yorum

ya olursa ya korkuorum?butusen neler atlattın pm den yazsana
      gayen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gayen79
        ya olursa ya korkuorum?butusen neler atlattın pm den yazsana
        tamam canım

Yorum

bekliorum.beni en çok korkutan şey şizofren olma korkusu.ve kızıma zarar vereceğim korkusu nasıl atacam bilmiorum.
          gayen

Yorum

ben 5.yılıma girdim okbliyim çok şeyimi kaybettirdi ama şizofreni olurmusun olmazmısın inan bilgim yok ama ben neden şizofreni olduğumuda bilmiyorum kessin birşey söyleyemiyorum belki okbden olmuşum ama bence okbden oldum tüm olumusz senaryolar aklımdan gitmiyordu zamanla hayal şeklinde beni tetikledi okb alevlenince şizofreni belirtileri zamanla ilerledi

inan artık hiçbirşey diyemiyorum neden nasıl oldu niçin böle oldum acaba olaylarlamı alakalı ya baş darbesinden bu hallere gelmişsem hiçbir bilgim yok tıp karar verebilir ancak

ama ş okblerin bir kısmı zamanla şizookb olma olasılığı büyük imkansız değil çünkü dünayya kör sakat gelen çok insan var

bizim bireyselliğimiz oalrak kötü ama farkımız yok diğerlerinden dünyayı hiç görmeyen görme engelliler var bizimde şizokb olma oalsılığımız var ve tıppende olabiliyormuş zamanla beyninin değiştiriyorsun gibi bende olay böyle gelişti detaye girmek istemiyorum sıkıldım hakikaten okbdende bundanda şudnadnda bıktım

Yorum

İşleniyor...
            X