Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradaki arkadaşlara

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ankaradaki arkadaşlara

arkadaşlar özellikle iyi bir psikolog tanıyan varmı hastane ve doktor tecrübelerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım.ben şu an madalyon tıp merkezinde bir uzmana gidiyorum takıntım geçti sıkıntısı var bu sıkıntıyıda terapiyle atlatmak istiyorum

madolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
    yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
      madolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
      Bende bir aydır gidiyorum madalyona şimdilik idare ederim yorum yapmam için çok erken

Yorum

Re: ankaradaki arkadaşlara

Orjinal yazı sahibi: dertli76
        arkadaşlar özellikle iyi bir psikolog tanıyan varmı hastane ve doktor tecrübelerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım.ben şu an madalyon tıp merkezinde bir uzmana gidiyorum takıntım geçti sıkıntısı var bu sıkıntıyıda terapiyle atlatmak istiyorum
        bende aynı durumdan şikayetçiyim takıntıdan çok sıkıntı yaşıyorum ve atlatamadım henüz

Yorum

ankara kadar insanı sosyal fobik yapan bir kent daha görmedim insanlar aşırı ilgisiz ve şehir de çok boğucu.bence şehri değiştirin merkezi değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: romeo44
            ankara kadar insanı sosyal fobik yapan bir kent daha görmedim insanlar aşırı ilgisiz ve şehir de çok boğucu.bence şehri değiştirin merkezi değil
            kesinlikle katılıyorum.ankarayı ben de hiç sevmiyorum.millette ne şehirler var ya.biz sanırım bi 77 kuşak ankaralıyız.tüm ailem burda başka şehre gidip yaşamk istiyorum ama bu seferde ailemsiz arkadaşlarımsız kalacağım.
            yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

Ben de Ankara'dayım ama tanıdığım bir terapist falan yok. Bir Hakan Türkçapar var kitabını okuduğum. Bilgili bir insan ama uygulamada nasıldır bilemem. Kendisi Dışkapı Yıldırım Beyazıt'da imiş.

Kime gidersek gidelim , iş bizde bitiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
                Orjinal yazı sahibi: romeo44
                kesinlikle katılıyorum.ankarayı ben de hiç sevmiyorum.millette ne şehirler var ya.biz sanırım bi 77 kuşak ankaralıyız.tüm ailem burda başka şehre gidip yaşamk istiyorum ama bu seferde ailemsiz arkadaşlarımsız kalacağım.
                Ben size katılmıyorum CANIM ANKARAM

Yorum

Bende ankaradayım. Tedavi için; Ankara Onkoloji Hastanesi Psikiyatri 2 de Betül Hanım'a gidiyorum. Çokta memnunum. Tavsiye ederim.

Yorum

koca ankarada tavsiye edilecek bir doktor yokmu hayret

Yorum

Ankara seninki benden kara :lol:

Yorum

dr bülent urana git. çankayada kendisi...

Yorum

sevgili help
                          neden bülent uran ı tavsiye ettiğini öğrenebilirmiyiz
                          sen gittiysen durumun nasıl nasıl tedavi ediyor

Yorum

Gazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
                            herkese tavsiye ederim.
                            SUSKUNLUĞUM KORKUMDAN DEĞİL,ASALETİMDENDİR.

Yorum

bır doktor arkdsım ankara numune hastanesı psıkatrı bölümünün çok ıyı olduğunu söyledı...bırde gıdeceksen sıradan bır hastanenın sıradan bır hekımıne gıtme 15 daka ya dinler ya dinleme senı..tavısyem ankaraa hacettep gazı unuıversıtelrının ruhsağlığı klınıklerı var.özel olarak zaman ayırıp grup terapılerı yapıolarlar bır görun derım

Yorum

İşleniyor...
                              X