Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankaradaki arkadaşlara

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

madalyonda uğur beye gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum takıntım hafiflemişken psikoterapi alayım dedim internette araştırırken m.emin kızgın ismini buldum hem okb konusunda baya bilgiliymiş cumartesine randevu aldım.inşallah faydasını görürüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli76
      madalyonda uğur beye gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum takıntım hafiflemişken psikoterapi alayım dedim internette araştırırken m.emin kızgın ismini buldum hem okb konusunda baya bilgiliymiş cumartesine randevu aldım.inşallah faydasını görürüm.
      inşallah faydasını görürsün bende madalyona gidiyorum şebnem hanıma okbm yok gibi ama depresyonda gibiyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
        prof. dr. aytekin özşahin

kendisi gata psikiyatri anabilim dalı başkanı

ben aytekin bey e gidiyorum,,çok memnunum....ama ücretleri biraz pahalı.... :?
        ne kadar pahalı?250 ytl mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: afşarkızı
          Gazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
          herkese tavsiye ederim.
          psikyatrik rahatsızlığım haricinde gitmiş olduğum tek hastane ama psikyatride randevu sorunu var?

Yorum

ben de madalyon'a başladım dün umarım her şey yolunda gider hepimiz için
            istediğim tek şey gökyüzü dolusu ay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dolunay_kralicesi
              inşallah...rahatsızlığın nedir?hangi doktora gidiceksin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BUTU
                Orjinal yazı sahibi: dolunay_kralicesi
                inşallah...rahatsızlığın nedir?hangi doktora gidiceksin?

Aydın beye gittim.anksiyete teşhisi koydu
                istediğim tek şey gökyüzü dolusu ay

Yorum

Gazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
                  herkese tavsiye ederim.
                  psikyatrik rahatsızlığım haricinde gitmiş olduğum tek hastane ama psikyatride randevu sorunu var?
                  cuma sabah 8:00 da randevunu alıyorsun sonraki haftaya, aksama bile olmuyor. daha sonrada zaten muayeneden sonra veriliyor. gününü takip ediyorsun.
                  SUSKUNLUĞUM KORKUMDAN DEĞİL,ASALETİMDENDİR.

Yorum

herkese tavsiye ederim.
                    cuma sabah 8:00 da randevunu alıyorsun sonraki haftaya, aksama bile olmuyor. daha sonrada zaten muayeneden sonra veriliyor. gününü takip ediyorsun.
                    Peki seni dinlemek için kaç dk larını ayırıyorlar uzman doktormu oluyor yoksa asist. mı senin rahatsızlığın nedir?ayda kaç gün gidiyorsun? ne kadar yol katettin.şimdilik bukadar sorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
                      madolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
                      hangi doktora gittin madlyonda bi de senin hastalığın neydi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
                        madolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
                        Bende bir aydır gidiyorum madalyona şimdilik idare ederim yorum yapmam için çok erken
                        sen kime gittin??

Yorum

madalyon ne arkadaşlar..azcık bilgi verin bende gideyim

madalyon psikaytri kliniği paris caddesinde...5dk yalandan 3-5 soru sorup anksiyete diyip anlaşmalı olduğu yani işine gelen ilaç markalrını yazıp gönderiyorlar...öncden cinnahta küçük bir yerdi ssonra paraya vvurunca işi buyutuler.

Yorum

desttiny89 demek sende ankaradasın haaa...güzel çok sevindim işim daha kolay olucak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera

madalyon psikaytri kliniği paris caddesinde...5dk yalandan 3-5 soru sorup anksiyete diyip anlaşmalı olduğu yani işine gelen ilaç markalrını yazıp gönderiyorlar...öncden cinnahta küçük bir yerdi ssonra paraya vvurunca işi buyutuler.
                              sana katılıyorum.devlet hastanesi bile ordan iyidir hemen iki ilaç yazıyorlar iç iç...nereyekadar ben oraya gittim ve faydasını görmedim.hatta 3. gidişimde doktor senin rahatsızlıpın ne dedi düşünsenize özel doktorum verdiği ilacı ve koyduğu teşhisi unutuyor :twisted:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zangara
                                Orjinal yazı sahibi: sizopantera

sana katılıyorum.devlet hastanesi bile ordan iyidir hemen iki ilaç yazıyorlar iç iç...nereyekadar ben oraya gittim ve faydasını görmedim.hatta 3. gidişimde doktor senin rahatsızlıpın ne dedi düşünsenize özel doktorum verdiği ilacı ve koyduğu teşhisi unutuyor :twisted:
                                ya hangi doktora gittin

Yorum

İşleniyor...
                                X