madalyonda uğur beye gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum takıntım hafiflemişken psikoterapi alayım dedim internette araştırırken m.emin kızgın ismini buldum hem okb konusunda baya bilgiliymiş cumartesine randevu aldım.inşallah faydasını görürüm.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ankaradaki arkadaşlara
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: dertli76madalyonda uğur beye gidiyorum ilaçla tedavi oluyorum takıntım hafiflemişken psikoterapi alayım dedim internette araştırırken m.emin kızgın ismini buldum hem okb konusunda baya bilgiliymiş cumartesine randevu aldım.inşallah faydasını görürüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: afşarkızıGazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
herkese tavsiye ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: afşarkızıGazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
herkese tavsiye ederim.SUSKUNLUĞUM KORKUMDAN DEĞİL,ASALETİMDENDİR.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: afşarkızıOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: afşarkızıGazi üniversitesi psikiyatri bölümüne gidiyorum. Doktorlardan da tedaviden de çok memnunum ,insana insan gibi davranılıyor.
herkese tavsiye ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: elektrayamadolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: elektrayamadolyana ben de gittim ama memnun kalmadım.terapist çok ilgisizdi.2 gün sonra da iyi ettim seni gibisinden salakça espriler yaptı. iyi değil orası giden arkadaşlarımda var memnun kalmadı.ama verdiği ilaç işe yaradı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: forte-donnamadalyon ne arkadaşlar..azcık bilgi verin bende gideyim
madalyon psikaytri kliniği paris caddesinde...5dk yalandan 3-5 soru sorup anksiyete diyip anlaşmalı olduğu yani işine gelen ilaç markalrını yazıp gönderiyorlar...öncden cinnahta küçük bir yerdi ssonra paraya vvurunca işi buyutuler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: forte-donnamadalyon ne arkadaşlar..azcık bilgi verin bende gideyim
madalyon psikaytri kliniği paris caddesinde...5dk yalandan 3-5 soru sorup anksiyete diyip anlaşmalı olduğu yani işine gelen ilaç markalrını yazıp gönderiyorlar...öncden cinnahta küçük bir yerdi ssonra paraya vvurunca işi buyutuler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zangaraOrjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: forte-donnamadalyon ne arkadaşlar..azcık bilgi verin bende gideyim
Yorum
Yorum