arkadaşlar ben bir seneyi aşkındır okb tedavisi görüyorum yaşayıpta atlatmadığım obsesyon kalmadı yalnız obsesif düşüncelerden çok bir iç sıkıntısı moral bozukluğu ve hiçbirşey yapamama isteğim mevcut acaba depresyondamıyım :? sizdede oluyor mu?bu depresif mod
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
depresif mod.........
Collapse
X
-
sanki herşey boş varolanlarıda görmezden geliyorum hayal yok amaç yok umut yok karamsarlık mevcut bir ömür böyle yaşanmaz diye ne kadar gayret göstesemde yine aynı sıkıntıOrjinal yazı sahibi: derinnnnnnkesinlikle oluyor zaten düşündüğünde obsesyonel düşünceleri takıntıya dönüşmüşleri beynimiz ruhumuz üretiyor yani ruhumuz da olsun beynimiz de olsun eksik giden birşeyler var, bu durumda sapasağlam olabildiğimizi söyleyebilmemiz iyileştiğimizi düşünsek de zor geliyor bana, hasarları kalacaktır ben de yaşıyorum seneler önce yendim okb yi çok ağır geçirmiştim ama depresif duygu durum halleri vs yaşıyorum, sonuçta ruh hasarlı bunu göz ardı etmemek lazım.
Yorum
-
Haklısın Butu Hıc Bırseyden Zevk Almıyor Insan Hep Dusuncelerımızde beynımızde ne olacaz gececekmı baska bırsey olurmu boyle olurmuyum etrafındakılere bakıyosun mıllet dusmus dunya malının pesine biz ise dusmusuz nıye boyle dusunduk nıye boyle olur peyyyy harbıden cok zor.. bide ya boyle duvara baktıgınızda hanı eyer halüsinasyonu takmızsanız kafanıza boyle hafifte olsa duvarda şekil oluyormu ben bunu kafaya takmısım vallhi zor .
Yorum
-
Re: depresif mod.........
Bence kesinlikle depresyon hali.Orjinal yazı sahibi: BUTUarkadaşlar ben bir seneyi aşkındır okb tedavisi görüyorum yaşayıpta atlatmadığım obsesyon kalmadı yalnız obsesif düşüncelerden çok bir iç sıkıntısı moral bozukluğu ve hiçbirşey yapamama isteğim mevcut acaba depresyondamıyım :? sizdede oluyor mu?bu depresif modHayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum

Yorum