Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bunları siz yaşıyor musunuz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bunları siz yaşıyor musunuz ?

merhaba.güne iyi başlayıp da (her gün) bişeylere üzülüp kafayı takıp saldırganlaşan;dilencilere bile çatan;hayatın anlamını sorgulayan ;hatta intiharı düşünen ,hassas insanlar var mı benim gibi ? yürüyünce sakinleşiyorum biraz gerçi.

devamli yurumen lazim o zaman

Yorum

Var ben maalesef..
      Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Buna hassasiyet demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Ama insanın içinde her daim bir şeyleri problem haline getirip kendine acı çektirmekten zevk alan bir yanın olduğu su götürmez bir gerçek tabii. Yapmayın bunu hayat güzel, her şeye rağmen, çok güzel.

Yorum

Bir yerlerde Huzurlu olmak için Müzikten uzak durmak gerektiğini okumuştum
          2 haftadır öyle yapıyorum.önceden sarhoşmuşumda ayılmışım gibi bir haleti ruhiye içindeyim.sanki beynime format attım.sanki aklım başıma geldi.

Yorum

Var olmaz mı.. bu konuda bayatlamış kalmış bir ekmek gibiyim, yıllanmış şarap gibiyim taze sayılmam. Ufak şeyleri kafaya takıp hemen kolay olanı yani ölümü, intihar etmeyi düşünüyorum. Zor olan şeylere pek katlanamıyorum. Bir de insanlar hep boyuna posuna fiziğine bakıyor görünürde birşey yoktur deyip geçiştirip geçiyorlar. İçini bilemezler, neler yaşadıklarını bilemezler ve daha çok bunlara yorum yaparak, eleştirerek, sorarak amaçlarına varsalar iyi olacak..

Yorum

İşleniyor...
            X