Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dayanacak gücüm kalmadi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post

Eğer doktor doğru teşhis koyup doğru ilaç yazmışsa ilaçlarını o bırak diyene kadar bırakmaman lazım. Ben yaklaşık 12 ( tam emin değilim ama uzun oldu ) yıldır sürekli ilaç kullanıyorum ve ortalama 5 yıldır risperdal kullanıyorum daha yeni yeni kendime gelir gibi oldum. Ama hala büyük eksikliğim var. Biraz da ortam gelişmeye müsait değil onun etkisi de var. Eğer sorarsan ilaçla mi daha iyisin yoksa ilaçsız mı ? İlaçla daha iyiyim ama doğru ilaç olmak kaydı ile. Benim tedavimin bu kadar uzun sürmesinin nedeni başlangıçta yannış ilaç kullanmam. Bundan dolayı önce kullandığım ilaçların etkisi geçene ve düzelene değin bu kadar zaman geçti.
    Dün doktora gittim. Yeniden ilaç yazdı psikologa sevk etti. Psikologa gittim ve bana her gün 3 tane takıntını kağıda yazıp yakmamı söyledi ve 10 dakika boyunca da takıntıları aklına getirip düşün dedi. Dün düşünmeye çalıştım canım çok yandı yapamadım. Hatta yeni takıntı geliştirdim bu düşünme olayı yüzünden. O pis görüntüleri aklıma getirmeye çalıştım daha da iğrenç görüntüler gelmeye başladı ve bundan kendimi sorumlu tutup kendimi suçladım. Psikologun dediğini yaparsam canım çok yanacak biliyorum. Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden Allah ailemin en sevdiklerim olduğunu biliyor inşallah bu sınav biter. Geçen gün şunu okudum ve güzeldi Peygamber Efendimiz: anladım ki başıma gelen sıkıntılar beni Allaha yakınlaştırmak için bir vesiledir demiş.

İnşallah bunu kısa zaman içerisinde atlatırım en az 6 ay kullanacağım. Umarım Allah bu olup bitenler yüzünden bana günah yazmıyordur. En çok da bundan korkuyorum ama inancım tam o beni biliyor.

Yorum

İşleniyor...
    X