Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pedofili mi Takıntı mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• okabe1
    adlı üyemiz Pedofili mi Takıntı mı? konusunu başlattı

Pedofili mi Takıntı mı?

Arkadaşlar bizim aşağı da market var, yaşlı bir adam bakıyor dükkana onun torunu var 9-11 yaş arası falandır herhalde yaşını bilmiyorum. Bana çok tatlı gelmişti, hatta aklıma gelince nefesim daralıyor sanki cinsel ilgi duyuyorum gibi. Mesela kendi mi kontrol etmek için erişkin kadınlara bakıp ereksiyon oluyorum, sonra acaba o çocuğa mı veya aklıma gelen başka çocuklara mı ereksiyon oldum diye düşünüyorum. İstimna yaparken hep video vs. şeyler izleyerek yaparım. Diğer türlü yapınca aklıma çocuklar geliyor, gelmese bile gelmiş de öyle boşalmışım gibi hissediyorum. Bana 7-8 ay önce OKB teşhisi konmuştu. Beynimin bir oyunu mu bu yoksa ben pedofil miyim? Böyle çocuk, bebek lafı duyunca cinsel organım da bi titreme, kıpraşma gibisinden bir şeyler oluyor. 1 hafta belki fazla süredir de istimna yapmıyorum, cinsel isteğim var şuan. En az 2 sene geçmiştir ve ben 1-2 tane kızın 7-10 yaşında ki hallerine bile istimna yaptığımı bilirim. Acaba ben pedofil miyim yoksa beynimin bir oyunu mu bu? Hamile kadın görünce veya hamile lafı duyunca da bi garip oluyorum. Bilmiyorum ama o marketçinin torunu aklıma geliyor, yüzü falan, hoşuma mı gidiyor bilmiyorum. Mesela geçen birisinin çocuğu olmuş, babamın arkadaşının, aklım oraya takıldı, kötü düşünce geçti mi emin olamıyorum ama. Daha bir sürü anlatacak şey var da, hangi birini anlatayım. Şuan Prozac 20 mg. ve Rexapin 2,5 mg. kullanıyorum.
    Last edited by okabe1; 20-12-2016, 02:09 PM.

• okabe1
    replied
    Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post
    Hastalık deyince hani sizin hastalığınız bu diyemem çünki bu konuda bilgim yok doktorluk eğitimide almadım sadece genel kültürüm var. Ama genelleyecek olursak maddi hastalık ve manevi hastalık olarak ayırabiliriz. Bunların tedavi şekillerini zaten saymıştım.
    Mesela şuan aklıma bazı cinsel düşünceler geldi ereksiyon oldum ama ereksiyon olduktan sonra acaba o çocuğa mı ereksiyon oldum diye düşünüyorum. Aklıma yetişkin insanlar geldikten sonra ereksiyon oldum gibi sanki, bundan da %100 emin olamıyorum. Ya beynim oyun oynuyor benimle, ya da ben kafayı yedim. Beynim bir süredir allak bullak, yaptığım şeylerden emin olamıyorum hep bir belirsizlik var. Çok kararsız bir insanım ondan mı böyle oluyor acaba. Hatta bunları yazarken bazen yalan atıyormuşum gibi geliyor. "Hatta bu yalan atıyormuşum gibi hissediyorum" diye yazdığım şeyi de yalandan yazıyormuşum gibi geliyor. Sanki kendi mi aklamak için söylüyormuşum gibi.
    Last edited by okabe1; 20-12-2016, 03:19 PM.

Leave a comment:

• raindrop
    replied
    Hastalık deyince hani sizin hastalığınız bu diyemem çünki bu konuda bilgim yok doktorluk eğitimide almadım sadece genel kültürüm var. Ama genelleyecek olursak maddi hastalık ve manevi hastalık olarak ayırabiliriz. Bunların tedavi şekillerini zaten saymıştım.

Leave a comment:

• okabe1
    replied
    Orjinal yazı sahibi: raindrop View Post
    Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim. Siz hastasınız ve bu hastalığın bir çok oluşma nedeni var.

1. Genetik.
    2. Bir takım kimyasallara maruz kalma.
    3. Psikolojik yetişme ve sorunlar.
    4. Beyin fonksiyonlarının bozulması.
    5. Çok garip gelecek ama evet var. Sihir, ispirtizma, manyetizma vs...
    6. Nefse yenik düşme şeytana uyma.
    7. Yukardakilerden hepsi veya bir kaçı veya diğer bilmediğim sebebler.

Şimdi. Şöyle bir haber paylaşayım.

http://www.hurriyet.com.tr/meyve-sul...i-var-40214101

Hatta internetten araştırırsanız bunun sadece bazı meyve sularında değil çikolata ve benzeri ürenlerde de kullanıldığını görürsünüz. Bu örneği daha nice yediğimiz şeylerde nice maddelerin olabileceğini göstermek için verdim. Yani hani ergen bir kişi yese tamam, çocuklarda yiyor bu şeyleri ve onlarıda etkiliyor. Bu belki bir oyun ve siz bu oyunun diğer parçasınız.

Peki bulunan bu durumla nasıl mücadele edilir.

1. Doktora gidip gerekli tedaviyi alarak.
    2. Psikoloğa gidip bu işle mücadele etmenin yolunu arayarak
    3. Nefis mücadelesi : İnsan normal olsa dahi nesfi ile ölene kadar mücadele etmek zorunda. Bu mücadeleyi nasıl vereceğiniz sizin seçiminiz. İster islam , ister başka bir şey.
    Zaten terapiste gitmeyi düşünüyorum, gidersem bu durumları da anlatacağım elbet. Hasta derken hangi konuda peki?

Leave a comment:

• raindrop
    replied
    Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim. Siz hastasınız ve bu hastalığın bir çok oluşma nedeni var.

1. Genetik.
    2. Bir takım kimyasallara maruz kalma.
    3. Psikolojik yetişme ve sorunlar.
    4. Beyin fonksiyonlarının bozulması.
    5. Çok garip gelecek ama evet var. Sihir, ispirtizma, manyetizma vs...
    6. Nefse yenik düşme şeytana uyma.
    7. Yukardakilerden hepsi veya bir kaçı veya diğer bilmediğim sebebler.

Şimdi. Şöyle bir haber paylaşayım.

http://www.hurriyet.com.tr/meyve-sul...i-var-40214101

Hatta internetten araştırırsanız bunun sadece bazı meyve sularında değil çikolata ve benzeri ürenlerde de kullanıldığını görürsünüz. Bu örneği daha nice yediğimiz şeylerde nice maddelerin olabileceğini göstermek için verdim. Yani hani ergen bir kişi yese tamam, çocuklarda yiyor bu şeyleri ve onlarıda etkiliyor. Bu belki bir oyun ve siz bu oyunun diğer parçasınız.

Peki bulunan bu durumla nasıl mücadele edilir.

1. Doktora gidip gerekli tedaviyi alarak.
    2. Psikoloğa gidip bu işle mücadele etmenin yolunu arayarak
    3. Nefis mücadelesi : İnsan normal olsa dahi nesfi ile ölene kadar mücadele etmek zorunda. Bu mücadeleyi nasıl vereceğiniz sizin seçiminiz. İster islam , ister başka bir şey.
    Last edited by raindrop; 20-12-2016, 02:32 PM.

Leave a comment:

İşleniyor...
X