Doktor bana benliğe yatkın OKB demişti, takıntıları gerçek sanacakmışım, tam emin değilim ama pedofili kimliğine girdiğimi söylüyorlar şuan. Bu OKB'nin hangi çeşidi bilen var mı? Takıntıların korku, sıkıntı verip vermediğini bilmiyorum ve iğrenmiyorum da.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OKB Çeşitleri.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: peacelover View Postdoktor dediğine göre bir çeşit OKB yaşıyorsun. ilaç da pek etki yapmadı sanırım.
bildiğim kadarı ile OKB de en etkilisi anafranil. seninki inatçı bir OKB olduğu için yüksek doz gerekebilir ve muhtemelen yan etki seni rahatsız eder.
Yorum
-
Spora yazıldım işte kendime güvenim gelsin diye. Bugün 5. gün olacak. Daha önce aşık olmuştum tabi ama hep platonikti, kızlar tarafından dışlanan, hiç kız arkadaşı, sevgilisi olmayan bir insan oldum. Yaptığım en büyük hata da kızları güldürebilmek için salak durumuna düştüm her seferinde. Belki de yalnızlık beni bu düşüncelere sokuyor. Sürekli "şu adam tecavüzü savunur mu, pedofiliyi savunur mu, acaba tecavüz eder mi, ben etsem ne tepki verir, pedofiliysem bile ne düşünür" hep bu tarz düşünceler eskiden uzun uzun dua ederdim artık dua bile etmiyorum doğru dürüst iyice saldım. Sürekli hapishane görüntüleri, önlem alınmıyor hapishane de beni ezecekler, insanlar tarafından yadırganacağım düşünceleri. Tarif edemediğim bir sürü şeytani düşünce, his. Doktora nasıl tarif edicem ben bunları, eskiden sorunumun ne olduğunu anlayabilirdim az çok şimdi ne bir konu üstünde düşünebiliyorum ne de sorunumun tam olarak ne olduğunu biliyorum. Ağlayıp rahatlamak istiyorum ağlamam sahte geliyor, vicdanı bir düşünceden bahsederken göz boyadığımı düşünüyorum, yine şunu söyliyim kendi mi iyi biri gibi göstermek için diyorumdur belki de ama ara ara içerde vicdan azabı çektiğim, sıkıntı duyduğum görüntülerde geliyor ara sıra.Last edited by okabe1; 21-01-2017, 04:04 PM.
Yorum
-
Eşcinsellik takıntım yüzünden lise 2 ye geçmiştim gidememiştim. Hatta şunu bile söylerken yalan atıyormuşum gibi hissediyorum. Evden pc başında para kazanıyorum, sosyal hayatım hiç yok, sadece ara sıra sevdiğim bir abiyle, abimle görüşüyoruz, piknik yapıyoruz bazen, bir de artık akşamları spora gidiyoruz. Ya ben anlatabildiğim her düşünceyi anlatıyorum, yaptığım sapkınlıkları da anlattım arkadaşıma bile gerçekten sapık bir insan bunları anlatmaz ama ben göz göre göre kendi mi ateşe atacakmış gibi hissediyorum, hatta inanıyorum.
Yorum
-
doktora git tekrar risperdal kullanamadığını söyle başka ilaç sroquel filan verir belki.
hiç boş durmamak gerekiyor beyin boş kalınca saçmalık üretir, devamlı meşgul ol. kendini çalışmaya ver,ilaçları da aksatma. kendine bak görüntünü düzelt,kız arkadaşların olsun.sporu da hiç aksatmazsın. başka ne yapabilirsin bilmiyorum. ben sapık mıyım dedikçe sapık olur insan. öyle değil mi sapık arkadaş
Yorum
Yorum