Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sonunda psikologa gittim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sonunda psikologa gittim

evet arkadaşlar tekrar merhaba
    sonunda psikoloğa gittim.psikolog bana 35 seans yapacağını her hafta 2 seans ile 3-4 ayda biteceğini terapinin sonunda iyileşmeyi garanti etmediğini söyledi.karşılığında 3500.00 tl.istedi.ayrıca şu an psikiyatristin terapiye gerek görmediğini belirttim.o da o zaman psikiyatrist ne zaman uygun görürse o zaman yapacağını söyledi.

Seans başı 100 tl ediyor. Fiyat olarak hesaplı sayılır özel tedavi için. Ne tür bir terapi uygulayacağından bahsetmiş miydi ?

Yorum

çok para..
      umut uğruna gidecek olan para..

Yorum

psikiyatristim şu n gerek yok desede ben bi gideyim dedim.eğer istediği fiyat bana uysaydı terapi görmeyi kabul edecektim.ama ayda 800-900 milyon bana çok gelir.bonnie sen tarapi gördüm diyosun faydasını gördünmü

Yorum

inşallah yararlı olur iyileşirsiniz fiyat pahalı ama sağlı için verilecek sonuçta en büyük yatırım sağlıkdır

Yorum

Benim anlamadığım psikiyatrist terapi veremiyormu da psikoloğa gidiyorsunuz.Benim psikiyatristim 1 saatlik seanslarda hem terapi hem muayene yapıyor.Bence yeterli de oluyor.Yani bize psikolg psikiyatristen farklı ne söyleyecek onu çözemedim.
            OKB tedavi edilebilen bir hastalıktır.

Yorum

Bence de terapi şart arkadaşlar.Ben ilaçlar kadar terapiden de fayda gördüm.Eğer terapi gerekmese idi hastaneye gidip ilaç yazdırırdım sadece ama ben 170 lira özel muayene ücreti ödeyip 3 ayda bir terapiye gidiyorum.bence tedavide ilaç % 60 ise terapi % 40 etkili.

Herkese acil şifalar
              OKB tedavi edilebilen bir hastalıktır.

Yorum

İşleniyor...
              X