Duyuru

Collapse
No announcement yet.

alkol ve okb

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• alkol ve okb

arkadaşlar mrb
    alkol almanın okb ye iyi geldiğini söylüyolar sizin fikirlerinizi alabilirmiyiz

Alkol hiçbirşeye iyi gelmez ben kullanıyorum da noluyor?

Yorum

alkol lü oldugun zaman kaygılar korkular azalır ama iyi geldiğini söylemek yanlış olur.hatta obsesyon nöbetleri anında alkol almak çok daha kötü yapar.

Yorum

bende anafranil kullanıyorum okb ilacı.önceden alkol almadan kalabalık ortamlara giremezdim.okulda öğle aralarında içerdim o kafayla okula giderdim şimdi düzenli anafranil kullanıyorum artık sokakta tedirgin olmadan yürüyorum 1 kaç ay çalıştım bir işte.geceleri alkol alıyordum iş çıkışı ilaç kullandığım halde bir kötü yanını görmedim hissetmedim kesin vardır ama artık alkole veya başka bir maddeye muhtaç değilim.

Yorum

meraba arkadaşlar.ben ilk kez bi foruma katılıorm ama çok kez psikoljk sorun yaşadm..alkolle ilgili görüşlernizi okudum bi kısmını. ben 21 yaşındaym,2yıl boyunca çok yüksk dozlarda alkol kullandm we anladm ki bana yanetkilernden başka hiçbrşey bırakmamış..mesela FİLM KOpMASI denen olay ve tabi buna benzer biçok şey.. yaş ortalamanız kaç bilmiorm ama şunu sööleyeym size,kaç yaşnda olursanz olun hiçbşy için geç değil.. şuan tedawi görüorm,kendm istedm we amatem e gittm!bence ortada alkolle ilgli bi sorununz warsa siz d isteyn we başlayn tedawiye. sanmayın ki ben şuan iyiym,hayr,hala tedawi aşamasındaym we yüksek dozlarda ilaç kullanmaya dewam ediorm,enazından ipin ucunu tuttm we önemli olan d bu olsagerek dimi

Yorum

bende bir ara iyi gelir diye düşünmüştüm ama yalan inan alakasız şeyler denedim gördüm ama boş alakasız iyi günler

Yorum

İşleniyor...
            X