Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sanki boşluktayım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sanki boşluktayım.

sanki boşluktayım arkadaşlar.kötüyüm.yine zarar verme obsesyonu azdı.ya ben böle şeyler aklıma gelmesini istemiorum.böle düşünceler geldikçe çocuğumdan bile soğuyorum sanki.onu çok seviyorum ama.böle düşünmek istemiorum.dengemi kaybedip ona zarar verecekmişim gibi oluyorum.şu an bunları yazarken bile ağlıorum. :cry: ona baktıkça bu gelen düşüncelerden kurtulmak istiorum çok zor.bu sıralar kötüyüm.sanki yerdemiyim göktemiyim bilmiorum.sanki yolda yürürken bile boşlukta yürüorum kimse yok etrafımda gibi.nasıl kurtulacam bundan yaaaaaaa.benim gibi olanlar varsa atlatanlar.bu düşünceleri nasıl attınız üstünüzden.lütfen yazın.çok kötüyüm.hiç bişeyden zevk almıorum hiç bişeyden ama :cry:
    gayen

inan acının tarifini yapsan tarifi imkansız hemen hemen bütün okb çeşitlerini yaşadım en sonuncusuda zarar verme takıntısı idi az kaldı insallah bunuda atlatıcam sende atlatıcaksın laçlarını düzenli kullanıyormusun ne zamandır bu takıntın var? sadece çocuğuna karşımı gelişiyor bu obsesyon eşin destek olmuyormu?

Yorum

eşimle pek paylaşamıorum.anlatamıorum yani.sende kime karşı oluor?ilaçlarımı 7 ay kullandım kestim.ilaç kullanmak istemiorum.psikologa gidicem inşallah terapi istiorum yani anlıcan.
      dediğin gibi acısı tarif edilemez.çok acı çekiorum.şu anda bile ağlıorum.çok zor yaaaa.offfff
      gayen

Yorum

sendede öle boşluk oldumu düşüncelerden sanki boşlukta yürüorum dışarda.
        gayen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gayen79
          eşimle pek paylaşamıorum.anlatamıorum yani.sende kime karşı oluor?ilaçlarımı 7 ay kullandım kestim.ilaç kullanmak istemiorum.psikologa gidicem inşallah terapi istiorum yani anlıcan.
          dediğin gibi acısı tarif edilemez.çok acı çekiorum.şu anda bile ağlıorum.çok zor yaaaa.offfff
          keşke ilacını kesmeseydin biraz daha kullansaydın eşine anlatsan anlamaz diye mikorkuyorsun?bende çevremdeki insanlara karşı aileme vs oluyordu

Yorum

msnin varmı?
            gayen

Yorum

merhaba aynı sorunlar bendede var gaye abla seninle görüşmek isterim....

Yorum

hiç duymamıştım şizofrene döneni.bence o vardı sonradan teşhis konmuştur.çünkü bi sitede doktor,şizofrene ya da başka akıl hastalığına dönme ihtimali yoktur.diodu.ama ayriyetten gelişirmi onu bilemem
                gayen

Yorum

bak sendeki şizofreni olma korkusu var bu ilerde şizofreni oalcağını anlamına gelmez korkma ve çocuğunada zarar vermessin sanmıyorum bence takman bile h,çok büyük hata emin olki zarar vermiyuecen ama böyle devam edersne kendine istemedne zarar verecen benim olay böyle oldu kardeşlerime zarar vermiyeyim derken kendim bittim buda herşeyin bitmesi demek

Yorum

İşleniyor...
                  X