Duyuru

Collapse
No announcement yet.

paxera

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• paxera

slm arkadaşlar
    paxera hakkında bilgisi olanlar yazabilirmi
    biraz araştırdım ilacı iktidarsızlık yapıyormuş, açıkçası tırstm, ilacı 4 gündür kullanıyorum, okb hastasıyım bende
    iktidarsızlık acaba herkezde mi görülüyor
    bu ilacı kullnma diyosanız paxil i mi kullanayım ikiside aynı ilaçlarmış diyolar

Selamlar,

Bence doktoruna danış arkadaşım.

ilaçlar hakkında ise bilgi vermem gerekirse, önemli olan içindeki etken madde. Örneğin Paxil'in etken maddesi paroxetine. Eğer kullandığın ilacın etken maddesi de bu ise bunlar aynı işi yapan ilaçlardır genel olarak. Fakat bunların içindeki yardımcı maddeler(boyalar falan) böyle iktidarsızlık gibi yan etkilerde farklılık yaratır mı sanmıyorum ama bir profesyonelin cevap vermesi gerekir buna.

Yorum

selam

banada poxera verdi istersen öldürsün beni yan etkisi alacağım ama korkma zararı yok daha kulanmadım başlayacağım kulanmaya

Yorum

Merhabalar arkadaşlar,

Hem doktora gidiyorsunuz, hem de tam aydınlanmadan evinize geliyorsunuz. İktidarsızlık yaptığını da nereden çıkardınız? Kısa süreli impotans ve geç ejakülasyon yapabilir ancak iktidarsızlık değil.

Doktorunuza gidip ilaç aldığınız taktirde, bekletmeden, düşünmeden, süre geçirmeden başlamalısınız. Tereddütleriniz olduğu noktada bunu doktorunuza belirtip, şu an başlamak istemiyorum demelisiniz. Aksi taktirde tekrar gittiğinizde, doktorunuz size verdiği ilacı kullandığınızı var sayarak hareket edecektir.

Her iki ilaç da aynı muhteviyata sahip. Yan etkiler her bünyede standart olmasa da, olası ve geçicidir. Bazı kişilerde hiç olmaz, bazı kişilerde biraz daha fazla. Ama geçicidir.

Geçmiş olsun.

Yorum

İşleniyor...
        X