Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl zayıflayabilirim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: kumral ada View Post
    çayı şekersiz nasıl içiyorsunuz yaaw

    (bu arada ben 3 gündür akşam 7 den sonra yemiyorum-çok zorlanıyorum ama-
    1.5 kilo gitti.pilatese başladım kaslarım ağrıyor tek tek)
    canım tebrikler ,bak başarıyorsun işte...
    şekersiz çaya gelince ben zaten şekerli çay içmiyordum çok az şeker atıyordum.onuda tamamen kestim çayın gerçek tadını alıyorsun.hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

    Yorum


    • #17
      Orjinal yazı sahibi: yine-yeniden View Post
      yemek yemeyi unutan bir insandım ama bazı sorunlardan,dışarı çıkmamak, yanlış beslenme sıkıntıdan sürekli yeme gibi sorunlardan çok fazla kilo aldım.Şimdi bu kilolardan nasıl kurtulacağım artık kendime gelmeye başladım ve eski halime dönmek istiyom ama nasıl bana fikirlerinizi yazarmısınız,kısa sürede etkili biçimde nasıl zayıflanır?
      ömrü diyetlerle geçmiş biri olarak asla diyetlere bulaşma derim ya basarısız olursun y da basarıp bulımıa nervozaya ya da aneroksiya yada adını blmedgm cok tehlkeli yeme bozuklugu hastalıklarına yakalanırsın.ben herseyi denedm diyet oruç bnbr cesit ilaç kemer ne biliym spor salonu ... cogunda basaramadım en son oruç tutarak neredeyse aclıktn mdemi suyla sişireek verdim ama sonra almaktan deli gibi korktugum için bulumıa oldum yani yiyip kusma deneblir bu hastalığa. ee ne yap peki diyorsun nete ozan tuncer diyetsiz kalıcı zayıflama yaz 3 tane kitabı cıkacak biraz nadir bulunuo ama bulursun mutlaka bulmalısın onları oku yap emin ol hayatın degsecek hele de diyete bulaştıysan ilk 2 ktap kurtaracak seni yok hiç kısıtlama mikrobunu hayatma sokmadım diyosan işin çok kolay inş basarısın ben iileşiorum bu syede kusmaktanda kurtuldum önmli ölçüde

      Yorum

      İşleniyor...
      X