Merhaba arkadaşlar ben yemek yedikten 30 dk sonra üstüne sigara içince acıkıyorum ve sabah öğlen akşam saatleri de farketmiyor, direk dolaba koşuyorum yiyorum birşeyler bu sefer tekrar yine aynı şey oluyor. hayır yani ben sigara içmeyi seviyorum lütfen sigarayı bırakın demeyin. 190 boy 115 kiloyum. eskiden de durum aynıydı ama 110 kilodan 82 kiloya düşmüştüm nedeni ise 2 tabak kuru fasulyeyi 1.5 ekmekle tüketmek yerine 1 tabak ekmeksiz tüketip acıkınca da birşeyler yemek için kendimi zor tutuyordum. ama artık tutamıyorum açlığa dayanamıyorum ve gittikçe kilo almaya devam ediyorum ve bundan çok ama çok rahatsızım. bana yürüyüş yap demeyin çünkü eskiden sadece yemeği az tüketerek yürüyüş yapmadan vermiştim kilolarımı. ayrıca yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayı çok çabuk kesiliyorum. bir insan çok acıkınca acıktığında karnına ağrılar giren birisini hangi yiyecek tok tutar ve ne yapmalıyım ? lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız. teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigara içince acıkmak
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: peacelover View Postilaç alıyorsan. ilaç iştah açabilir.Orjinal yazı sahibi: milena7 View Posttok tutan şeyler yemelisin. öğlen et salata sabah sadece yumurta gibi. irade işi biraz. ben de az yesem de kilo alıyorum. ilaçlar iştah açıyor ilacı bırakınca hiç acıkmıyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: milena7 View Postilacını bırakma zaten. kilo sorunu çok can sıkıcı. ben koşmaya başlıycam tek çare bu. hem depresyona da iyi gelecek.
Yorum
Yorum