Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tehlikeli Ritalin & Concerta Kuşağı!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
    Oğlum 4 yıldır concerta kullanıyor. Doktorumuz bırakma seviyesine geldiğini söylüyor ama şunu söylemek isterim ki doktor ısrarla ilaç vermiyor, benim anlattıklarıma istinaden veriyor zorla içir de demiyor ben istesem kullandırtmam ama kullandırtmazsam ne olur?
    bu iş hariçten gazel atmaya benzemez. Mecbur kalınınca içiliyor. Kötünün iyisi durumu. Yani içmezse dur durak bilmeyen okula hiçbir şekilde uyum sağlayamayan, kızınca tepkisini diğer çocuklara vurarak, onlara zarar vererek alan, okuldan atılmaya mahkum dolayısıyla eğitim alamayan, sosyalleşemeyen eve kapanmış bir çocuğunuz mu olsun istersiniz, yoksa eğitimini alan uyumlu bir çocuk mu olsun? kararı anne baba verecek, anne baba ilacı çocuğuma içirtmem derse, peki o çocuk büyüdüğünde neden beni tedavi ettirmediniz, neden okuyamadım neden ben böyleyim, hiç arkadaşım yok vs vs diye ailesine kızmayacak mı?

Revolotionİst sözüm sana değil sen bu yazıyı paylaşarak çok iyi ettin sağol. Sözüm Nil Gün'e!

Nil Gün ciddiye alınacak biri değil.
    katılıyorum dikkat eksikliğim olduğunu çok geç öğrendim sebebi şuan bile tansiyon hastası olduğu halde 'vucuduma kimyasal almam' deyip ilaçlarını içmeyen doktora gitmeyen annem.oysaki eziyet gibi geçen çocukluğumda inat ve hırsımla çalışıp akvaryum sesinden dikkatimi toparlayamayıp çıt sesine sinirlenmelerime mi,derste not tuttamayıp verdiğim not paralarınamı,yazılanı anlayamayıp ezberlediğim veya ilginçleştirip aklımda tutma çabalarım için harcanan saatlerime mi,salak gibi geçen asi ve asabi çocukluğum ve bu rahatsızlıktan bihaber yaşamaya çalışırken topladığım onca kötü anıya mı üzüleyim..herşey zehirdir ona bakılırsa önemli olan dozdur. herşeyi kapitalizm rand ve paraya veya oynanan oyunlar paranoyasına bağlayan şu zihniyet o düzenin bi parçasından başkası değildir.
    Last edited by merdane; 26-01-2013, 07:01 AM.

Yorum

bilgiler için teşekkür ederim gayet ilgi çekici ve açıklayıcı
      minik minik minik kelebek
      minik kelebek ,minik kelebek
      dur sakince uçmak ne demek
      uçmak ne demek,uçmak ne demek
      fazla gezinme git bir dalda dur
      git bir dalda dur,git bir dalda dur
      kanat çırpmadan yerinde otur
      yerinde otur sen otur....

Yorum

hadi oradan...