Bugün psikiyatriste gttim dikkat eksikliği nedeniyle, ritalin yazdı ama prospesktüsünde sinirlilik ve uykusuzluk yazıyor, açıkcası birz kafamı karıştırdı bu durum, daha önce kullanan olumlu veya olumsz etkisileri neler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dehb-ritalin yan etkileri..
Collapse
X
-
Dehb-ritalin yan etkileri..
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life.. -
1 gün kullandım, beklediğimden fazla yan etkisi oldu bence, kırmızı reçetede satılmasınıda hak verdim, , dikat konusunda olumlu etkisi olduğu için haftaya hocaya söyleyipi sadece sınav dönmlerinde kullanablirm belki.. paketi çöpe atmama az kaldıahaha
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: shondes View Post1 gün kullandım, beklediğimden fazla yan etkisi oldu bence, kırmızı reçetede satılmasınıda hak verdim, , dikat konusunda olumlu etkisi olduğu için haftaya hocaya söyleyipi sadece sınav dönmlerinde kullanablirm belki.. paketi çöpe atmama az kaldıahaha
1 gün içinde 1 kutu aspirin iç veya parol iç en basit reçetesiz satılan ilaçlardan.. o da öldürür.
Ben günde 1 kutu içenleri duydum ritalindenBağımlısı olma yeter bence
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fomentoritalin ömür boyu kullanılabilir mi sence ?
Ömür boyu o ağır antipsikotikleri içen insanlar var
Yorum
-
Bugün final döneminde olduğumdan 1 ritalin aldım, dikkat konusunda etkili olabilir ama benim saçmalamama neden oluyor.. 2 tane kullanıp Kutuyu atmam yakındırahaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fomentoritalin içmeyince tutarsızlık hissediyorum tatminsizlik. dünyayı ayağıma getirseniz tatmin olamayabilirim. biraz abarttım ama yönetim işlevi bozukluğu zaten DEHB... Ritalinsiz hayat maalesef zor3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
Yorum
Yorum