Bir süre önce dikkat eksikliğinde kullanılan ilaçlar konusunda bir başlık açmıştım ve bu konuda konunun uzmanı ile görüşeceğimizden bahsetmiştim geçen gün görüştük ve yavrumda dikkat eksikliği olduğu ve bu sorun sebebiyle ilaç kullanması gerektiğine karar verildi görsel zekasının çok iyi olduğu sözel ve sayısal konular da dağıldığı söylendi sınıf içerisinde zekası ile ilk sıralarda yer alabileceği dikkat eksikliği yanında disleksi sebebiyle bu sorunlarla karşılaştığı ve sonuç tofranil isimli ilaç ile başlamamız istendi
ve bir süredir bende bitmiş vaziyette bulunuyorum çocuğumun yaşadığı bu durum kafama çok takılıyor sinirlerim harap oldu ağlıyorum sebebli sebebsiz sinirleniyorum ve anksiyete atakları yaşamaya başladım anne baba çocuk hepimiz yıprandık o bu kadar akıllı bir çocukken yaşadıkları beni üzüyor hep diyorum ALLAH başka dert vermesin buna şükür ...
ilacını henüz vermedim ilk haftalar si,nirli olabilir denildi zaten şu sıralar sürekli başı ağrıyor mide bulantısı var
ben ne yapacağım ? biz ne yapacağız ?
o çok hassas bir çocuk herşeyin apaçık farkında çok üzgünüm çok...
bu konuda tofranil kullananlarınız varmı ?ilaç bağımlılık yaparmı?
ve bir süredir bende bitmiş vaziyette bulunuyorum çocuğumun yaşadığı bu durum kafama çok takılıyor sinirlerim harap oldu ağlıyorum sebebli sebebsiz sinirleniyorum ve anksiyete atakları yaşamaya başladım anne baba çocuk hepimiz yıprandık o bu kadar akıllı bir çocukken yaşadıkları beni üzüyor hep diyorum ALLAH başka dert vermesin buna şükür ...
ilacını henüz vermedim ilk haftalar si,nirli olabilir denildi zaten şu sıralar sürekli başı ağrıyor mide bulantısı var
ben ne yapacağım ? biz ne yapacağız ?
o çok hassas bir çocuk herşeyin apaçık farkında çok üzgünüm çok...

bu konuda tofranil kullananlarınız varmı ?ilaç bağımlılık yaparmı?
Yorum