Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bacağımı sallıyorum
Collapse
X
-
bacağımı sallıyorum
arkadaşlar ben 8aydır ağır depresyon tedavisi görüyorum ve smdi ilaçlarımı kendim bıraktım ama 2aydır falan aşırı derecede bacağımı titretiorum oturdugum heryerde ama bu kendiliğinden tik eklinde oluyo acaba bunun ilaçları bırakmamla ilgisi olabilirmi çevremdeki herkes rahatsız oluor otobüste yanına oturdugum insanlar sallamazmısınız diorlar dayanılmaz bir hal aldı lütfen yardım edin -
Kim canlandırıyor bu 10 yıllık konuları ya. Site yönetimi silmeli yada kullanıcılara eski konularını silme yetkisi vermeli. Arşiv olarak mı saklayacak, makale mi yapacak?
-
bu bendede var sallamak beni çok rahatlatıyo ama bilhassa babam çok sinir oluyo bana
Leave a comment:
-
Guest repliedbende çok bacaklarımı sallıyorum ya internetten araştırmıştım huzursuz bacak sendromonu gibi bişey çıktı.bu bacamı sallamamın tamamen psikolojik olduğunu biliyorum ama bunu nasıl durdurabileceğimi aşabileceğimi bilmiyorum
Leave a comment:
-
bacak sallamanın bir çeşit deşarj olma yöntemi olduğunu düünüyorum ruhumuz deşarj oluyor.sıkıntıuyı stresi heyecanı vb. yoğun birikimlrti bedeni sallayarak boşaltıyoruz düşüncesindeyim. Ben de bacaklarımı otururken çoğu zaman sallarım. bundan rahatsız olmam aksine zevk alırım beni rahatlatır.rahatsız olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.ruhumun deşarj olmasına izin veriyorum.ayağını sallama diyenler olabilir olsun.ben yine yaparım.
Leave a comment:
-
benim de şu aralar sıkça oluyor ve bacağımı salladıkça rahatladığımı hissediyorum ama bu dışarıya pek hoş yansımıyor..
Leave a comment:
-
bendede dehb var, bu durumda var, zararı olduğunu düşünmüyorum ama baka birşeyden kaynaklanıyosa uzmna gözkmende yarar var bence...
Leave a comment:
-
çok kişide gördüğüm bir sorun bu...bence de genelde sıkıntı ve stresli kaynaklı oluyor...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: lagrima_bende sinirlerim bozulum daralınnca başlıyorum bacaklarımı sallamaya benide hep annem uyarıyor sallanbmaan artık diye.bide tırnaklarımı kemirmeye başlıyorum o dönemlerde
Endorfin kişiyi rahatlatır ve gevşetir, genellikle spor yapınca salgılanır. Aslında endorfinin bağılısıyız...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: lagrima_bende sinirlerim bozulum daralınca başlıyorum bacaklarımı sallamaya benide hep annem uyarıyor sallanbmaan artık diye.bide tırnaklarımı kemirmeye başlıyorum o dönemlerde
Leave a comment:
-
Bacak sallama alınan ilaçların yan etkisi olduğu gibi huy olarak da karşımıza çıkabiliyor.
Bacak sallayan birine bacağını sallama demek hiç bir işe yaramaz.
Örneğin tırnak yiyen bir çocuğun eline vurmak çok yanlıştır. Birinin birşeyi yapmasını istemiyorsanız, sabırla görmezden gelip ondan başka bir şeyi yapmasını isteyeceksiniz.
Örneğin tırnaklarını yiyen çocuğun eline hemen bir salatalık vermek veya oyuncak verip oynayarak o hareketinden uzaklaştırmak en doğrusudur.
Leave a comment:
-
alışkanlık bencede.. otobüste yanıma oturanlar öyle sallandıgında miğdem bulanmaya başlar benimde..
Leave a comment:
-
hee ben önceden yazmışım bu başlığa.. aynen böyle ama artık çok nadir.. eski üyeliğimi görmek sevindirdi beni
Orjinal yazı sahibi: lagrima_bende sinirlerim bozulum daralınca başlıyorum bacaklarımı sallamaya benide hep annem uyarıyor sallanbmaan artık diye.bide tırnaklarımı kemirmeye başlıyorum o dönemlerde
Leave a comment:
-
kaygılı olduğum zamanlar ben de bir bacağımı sallarım..... belli ortamlarda denetleyebiliyorum sorun olmuyor.... rahatlatıyor beni daha çok yalnızken...
bir de oturamam, sürekli yürürüm. durakta beklerken bile yürüyerek bekliyorum.....
Leave a comment:
Leave a comment: