Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bağırmaktan bıkmadım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bağırmaktan bıkmadım.

son günlerde sürekli hırgür çıkarıyorum evde ve kavga atmek için bahane arıyorum(aslında bunu o an farketmiyorum daha sonra sakinleşince anladım) sürekli panik halindeyim.eşime kızıyorum bağırıyorum ağlıyorum. Yazık o da birşey demiyor ama üzülüyor hissediyorum. çok alınganlaştım. İyileştim diyordum 1 yıl önce ama şimdi herşey yeniden başladı. İlaç almamak için doktora gitmiyorum. sanki ilaç kullanmayınca iyiymişim gibi kendimi kandırıyorum. çok yoruldum tekrar tekrar duvarlara toslamaktan.
    düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

sıkıntınızı bipolar bölümüne açmışsınız, demek ki hasta olduğunuzu kabulleniyorsunuz ,sizdeki olumsuz değişimlerin de farkındasınız, sizin hastalığınız sürekli ilaç kullanımını gerektirir, ilaçlarınızı bırakmamalısınız. sizi seven bir eşiniz var huzurunuz ve mutluluğunuz için tedavinize devam edin ilaçsız düzelmiyor bu hastalık.hastalığınızın seyri ilaçlarla bir düzene girer. geçmiş olsun.

bir de hastalığınız hakkında biraz bilgi verebilir misiniz, ne zaman başladı ne kadar tedavi gördünüz..

Yorum

8 yıl aldu başlayalı. bipolar bozukluğa anksiyete eklendi. başlarda kafama göre ilacı bıraktım ama son 4 yıldır doktor kontrolünde bıraktım. doktorum tamam ialaca gerek yok dediğinde bitti. en son 1 yıl önce ilaç almıştım. şimdi ilaç istemiyorum ama mecbur olduğumu biliyorum. bakalım daha ne kadar erteleyeceğim. 8 yıl içinde moral desteğinin çok önemli olduğunu gördüm.Üzüntü daha kötü yapıyor ve tetikliyor.

Yorum

siz zaten 8 yılda bu hastalığın tüm süreçlerini yaşamışsınızdır, kendinizi iyi gözlemliyorsunuzdur. bazı hastalıklarda malesef ilaç kullanmak gerekiyor ben de çok fazla ilaç kullanma taraftarı değilim ama mecbur kalıyoruz kullanmaya. kendinizi daha fazla yıpratmadan bir doktora görünün.

Yorum

İlaç almamakta ısrar etme bence..bir süre kullan..ne zararı var..bak şimdi evlisin hem..daha çok sorumlulukların var..eşine de yazık..
          bende 2 yılı geçti ilaç kullanmıyorum ama bu şekilde değilim..iyiyim..ama üzüntü tetikliyor doğru..tahammülü azalıyor insanın..
          (birde regl öncesi dönemlerde böyle olabiliyor..belki bundandır .)

aze...

Yorum

dostum aze sen süpersin ya gerçektende regl öncesi kavga ettik şimdi iyiyim.:RpS_thumbup: eşimle birlikte psikoloğa gitmeye karar verdik.Evimi de topladım çok dağılmıştı. iyiyim şimdi:RpS_thumbsup:

Yorum

iyi olmana sevindim canım..hep iyi ol..yüzün gülsün..

Yorum

İşleniyor...
              X