Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
gnsar bazen bunaldığım dönemlerde sanki herşey sürekli ters gidecekmiş gibi kendimi şartlandırdığımı düşünüyorum.
Bilmiyorum belki sendede öyledir,çevrendekiler belki içindekilerini,burada paylaştıklarını bilmedikleri için böyle bir tepki veriyor olabilirler.
evet bilmiyorlar. anlatrsam bana acıyacaklarını düşünüyorum. onların hayatında sorunları yok çünkü. çoğunun tek derdi yarın ne giyeceği
Bende sevmiyorum çevremdekilere anlatmayı,bırak istedikleri gibi bilsinler sen kendini bildikten sonra ne önemi varki zaten.
Burada paylaşmak bile rahatlatıyor insanı
Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta… <Şems-i Tebrizi>
hala bir inancım var. demek istediğim şu. naparsam yapayım dualarım kabul olmuyor. bu diğer şeyler için de geçerli. cezalandırldığımı düşünmeye başladım.
Aslında önemli olan ''Lütfun da hoş, kahrın da hoş'' diyebilmek. Aslında olan herşey insanın en hayrına olandır. Allah'ım bizleri inancı sağlam olanlardan eylesin...
Yorum