Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lütfen yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok teşekkür ederim arkadaşlar yalnız olmadığını bilmek güzel

Yorum

gnsar bazen bunaldığım dönemlerde sanki herşey sürekli ters gidecekmiş gibi kendimi şartlandırdığımı düşünüyorum.
      Bilmiyorum belki sendede öyledir,çevrendekiler belki içindekilerini,burada paylaştıklarını bilmedikleri için böyle bir tepki veriyor olabilirler.

Yorum

evet bilmiyorlar. anlatrsam bana acıyacaklarını düşünüyorum. onların hayatında sorunları yok çünkü. çoğunun tek derdi yarın ne giyeceği

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gnsar View Post
          evet bilmiyorlar. anlatrsam bana acıyacaklarını düşünüyorum. onların hayatında sorunları yok çünkü. çoğunun tek derdi yarın ne giyeceği
          Bende sevmiyorum çevremdekilere anlatmayı,bırak istedikleri gibi bilsinler sen kendini bildikten sonra ne önemi varki zaten.
          Burada paylaşmak bile rahatlatıyor insanı

Yorum

evet ben de onu diyecektim. insan bazen tanımadığı kişilere daha kolay açılıyor.

Yorum

hoşgeldin öyleyse
              Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
              Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
              Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

teşekkür ederim. hoşbulduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gnsar View Post
                  hala bir inancım var. demek istediğim şu. naparsam yapayım dualarım kabul olmuyor. bu diğer şeyler için de geçerli. cezalandırldığımı düşünmeye başladım.
                  Aslında önemli olan ''Lütfun da hoş, kahrın da hoş'' diyebilmek. Aslında olan herşey insanın en hayrına olandır. Allah'ım bizleri inancı sağlam olanlardan eylesin...

Yorum

İşleniyor...
                  X