Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Yorgunluk, bitkinlik, enerjisizlik
Bezgin ruh hali, moral bozukluğu
Artan dinlenme ihtiyacı
Azalan kendine güven, kendinden kuşku duyma
Artan derin düşünce, dalgınlık ve kendinden endişe etmek
İlgisizlik, keyifsizlik
Uykuya dalma veya kesintisiz uyuyamama bozukluğu
Günlük yükümlülüklerin ihmal edilmesi
Konsantrasyon güçlüğü (düşünmenin zor gelmesi)
Azalan cinsel ilgi
Ürkeklik, sinirlilik
Azalan dayanıklılık ve kapasite
Her şeyi kendi üstüne alınma, başkalarının kendisi hakkında kötü konuştuğu duygusuna kapılma
Günlük yaşam seyrinde değişiklikler
Bedensel rahatsızlık
Artan alkol tüketimi
Gerginlik, huzursuzluk
Aşırı duyarlılık
içe ve dışa dönük saldırganlık
öfke patlamaları, nöbetleri
anormal duyu algılamaları, görsel ve işitsel bozukluklar
sebepsiz kaygı ve korkular
dejavu
zihnin normalin dışında dini veya ahlaki şeylerle meşgul olması , varol nedenlerini sorgulama, şeytanın varlıgını sorgulama
hafıza sorunları
duygusal dengesizlik
karanlık yada şiddet içeren düşünceler
sudan şeylere hassasiyet, hafif paranoya
okuma zorlukları konuşurken kelimeleri unutma
gibi gibi ...
eğer böyle bir eşe sahipseniz onun tavırlarını kişisel algılamamakta yarar var
bu durumları atlatmak için güzel bir dille doktor yardımı almasına ikna etmek gerekebilir.
öfkelendiğinde ciddiye alın çünkü bu öfke kontrolden çıkabilir aman dikkat..
KuzuZade
Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
evlilik belirtisi bekarlık belirtisi olmaz..bipolar bipolardır ,medeni durum ne olursa olsun..
arama yapıldığında pekçok belirti listesi bulursunuz okursunuz , ama bunlara göre bipolarmıyım yada eşim bipolr mı diye teşhis konmaz,konamaz zaten..en iyisi sorunları uzman yardımlıyla çözmek..ki ilaç tedavisi şarttır ve hastalık seyride çeşitide kişiye göre değişir..bu nedenle teşhis konması da zor bir hastalık..
bu belirtilerin hepsi bende var yalnız ben artık bunun normal halim olduğunu düşünmeye başladım yani kendimi böyle kabullenip ilaç kullanmıyorum arkadaşlar ne yani kullanmakla hastalığın düzeldiğini iddia eden var mı ?
bu belirtilerin hepsi bende var yalnız ben artık bunun normal halim olduğunu düşünmeye başladım yani kendimi böyle kabullenip ilaç kullanmıyorum arkadaşlar ne yani kullanmakla hastalığın düzeldiğini iddia eden var mı ?
çok iyi ya
aynen dediğiniz gibi kullanıpta düzelen var mı?
neymiş hastalığın seyrini daha yaşanabilir düzeye çekiyormuş. palavra diyesim var ama demeyeceğim.
bir birey kendi kısıtlarını kendi çözebiliyorsa ve mutlu olabiliyorsa ilaç tedavisi devede kulak kalır bence de. ama ne yapalım yine de doktorlarımıza gidip ilaç bağımlısı olalım, medeni halimiz ne olursa olsun
evet bipolarım
sen de gelsene&yazsana, yazmazsan da...
Yorgunluk, bitkinlik, enerjisizlik
Bezgin ruh hali, moral bozukluğu
Artan dinlenme ihtiyacı
Azalan kendine güven, kendinden kuşku duyma
Artan derin düşünce, dalgınlık ve kendinden endişe etmek
İlgisizlik, keyifsizlik
Uykuya dalma veya kesintisiz uyuyamama bozukluğu
Günlük yükümlülüklerin ihmal edilmesi
Konsantrasyon güçlüğü (düşünmenin zor gelmesi)
Azalan cinsel ilgi
Ürkeklik, sinirlilik
Azalan dayanıklılık ve kapasite
Her şeyi kendi üstüne alınma, başkalarının kendisi hakkında kötü konuştuğu duygusuna kapılma
Günlük yaşam seyrinde değişiklikler
Bedensel rahatsızlık
Artan alkol tüketimi
Gerginlik, huzursuzluk
Aşırı duyarlılık
Bunlar bende var evet,madde madde okuyunca çok geldi gözüme yaa Neler barındırıyorum kendimde,tebrik ediyorum kendimi
Yorum