Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bipolarmıyım....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Bipolarmıyım....

    Arkadaşlar merhaba.. bu siteye az önce üye oldum. yıllardır çektiğim bir sıkıntıyı kısaca sizinle paylaşmak istiyorum. hikayemi anlatsam roman olur derlerya.. aynen öyle. bu rahatsızlığım başıma öyle işler açtıki başıma gelenleri anlatsam ağlarsınız. ama şükrediyorum demekki okadar güçlü biriymişimki bu olayları yaşarken bile tek damla göz yaşı dökmedim. kendime hep mezarlıklar kendine acıyarak ölenlerle dolu dedim ve bir çıkış aradım. işleri yoluna koydum ama düşünmekten kafamda saç kalmadı..

    neyse ben derdimi anlatim..
    kendimi bildim bileli bu böyle. özgüven mi diyim enerjimi diyim bilmiyorum kısacası pozitifken tam anlamıyla aşırı hızlanıyorum.. keyifliysem aşırı mutlu aşırı konuşkan aşırı girişken aşırı öz saygılı vs. her türlü olumlu duyguyu aşırı yaşıyor, keyifsizsem aşırı öfkeli aşırı otoriter aşırı dominant vs hertürlü olumsuz duyguyu aşırı yaşıyorum.
    özgüvenim yada enerjim düşükken yani negatifken ise tam anlamıyla depresyona giriyorum. keyifliyken yumuşak sakin biri öfkeliyken içine kapanık, her an dertlerini düşünen herşeyden korkan aşırı kaygılı biri oluyorum.
    bu rahatsızlık hayatımı nasıl bir cehenneme döndürdü bilemezsiniz.. yardım edin neyim var
    Last edited by pisislerim; 31-05-2012, 07:14 PM.

  • #2
    uzun süredir takip ediyormuydun siteyi yeni üyeler böyle derler gelir gelmez genelde....korkulu kaygılı nevrozlu paranoyalı halleri ilaç yardımıyla halledebilirsin....bipolar genetik yatkınlığı olması aranan bir hastalık birde teşhisi çok geç anlaşabilen bir rahatsızlıkdır bu....

    Yorum


    • #3
      Bipolar hastalığı teşhisini size bir uzmanmı koydu yoksa kendiniz araştırıp bildiğiniz kadarıylamı öyle olduğunuzu düşünüyorsunuz?Eğer bipolarsanızda sadece bu kadarını yaşamışsanız bence şanslısınız bipolar sadece iki uçlu duygu durum bozukluğunu gösterdiğinde çok hasta olmuş olmuyorsunuz. Hiç bir hafta boyunca bir dkk uyumadığınız oldumu?halisünasyonlar görüp aklınızı kaçırcak duruma geldinizmi?yada beyniniz durmuş gibi tepkisiz kaldığınız oldumu? inanın bu liste dahada uzar gider bunlar klasik bipolar rahatsızlığı bulgularıdır. sizi bu kadar yoran hikayeyi dinlemek isterim. bilmediğimiz bir konu için yardım etmeye çalışamayız değilmi?
      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

      Yorum


      • #4
        yapacağınız en son şey kendi kendinize teşhis koymak olsun, hele hele bir uzmana gidip ben bipolarım demeyin asla, bipolar tam olarak ne bilmiyorum, çift kutuptan yola çıkarak ikizler burcunun en uç hali diyebilirm ama obsesif-kompulsif de olabilir, ama asla teşhis falan değil bu, doktorumun bana söylediği idi, yani doktorumun bana teşhisi, ama sizin de aynısı olacak diye bir şey yok, en iyisi bir uzmana görünün
        GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

        Yorum

        İşleniyor...
        X