Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
sevbeni olan ne biliyormusun senin kızlara sarkıntılık ettiğin sen nerden tanıyorsun onuda böyle yorumlarda bulunuyorsun :?:tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma ayıp ama :?:
yani çık yukarı bak bakalım sarkıntılık nerde veya kendisi hakkında olumsuz bir cümle....
kaldıki yapsam dahi seni ne ilgilendirir. senin ananmı bacınmı.....
milletin namus bekçiliği rolunmu var ?? varsa namuslarını beklediğin bayanları yaz bilelim sarkacağım zaman senden izin alırım...
İnsanların yüzlerini göremiyorum
Buğazım düğüm düğüm çözemiyorum
İstesemde yanına gelemiyorum
Tutsam şu karanlığı tutsamda yırtsam
Ah içim tutuşmasa elini tutsam
Tutsam güzel yüzünü bağrıma bassam.
Doğum günüm bugün doğüm günüm gülüm
Doğum günüm diyorsun doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene karakollar beni alır sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce
Ahmet Kaya
(Güzel şarkıydı doğum günü deyince nedense aklıma gelir bu şarkı.. )
en sevdiğim sanatçılardan biriydi,adam gibi adamdı, gerçek bir demokrat, gerçek bir özgürlük savunucusuydu,ama kendini bilmezler harcadılar....
tamamen gerçekleri söylediği için yurtdışına gitmek zorunda bırakılan, orda başkalarının kucaklarına itilen ahmet kayanın sözleri bugun alası ile uygulanmakta....
benim için her zaman muhteşem bir sanatçı ve kişilik olarak kalacaktır....
sevbeni olan ne biliyormusun senin kızlara sarkıntılık ettiğin sen nerden tanıyorsun onuda böyle yorumlarda bulunuyorsun :?:tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma ayıp ama :?:
yani çık yukarı bak bakalım sarkıntılık nerde veya kendisi hakkında olumsuz bir cümle....
kaldıki yapsam dahi seni ne ilgilendirir. senin ananmı bacınmı.....
milletin namus bekçiliği rolunmu var ?? varsa namuslarını beklediğin bayanları yaz bilelim sarkacağım zaman senden izin alırım...
sen bir insanı hiç uğruna vatan haini, namussuz, ilan edersen adamı ülkeden atarsan ve tek başına bırakırsan ona başka kol açacaklar olacaktır elbet. yıllarca kürt halkınada bu yapılmadımı??
yoksa bende elbet pkk konserlerine katılmasını tasvip etmiyorum ama itilmişliğin, yanlız bırakılmışlığın, sevdiği ülkesi tarafından ona bunu layık görülmüşlüğün verdiği bir psikoloji olarak kabul ediyorum
kaldıki tüm konusmalarında ülkesinin bütünlüğünden, ülkesine olan sevdasından her zaman söz etmiştir...
nice mutlu yıllara zeynepciğim. umarım bu yıl çok güzel şeyler yaşarsın. bu arada lütfen doğum günüyle ilgili yorum yapalım diyorum şahsen. sayfa o amaçla açılmış sabote edilmesin!
** Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
nice senelere zeynepçim umarım bu sene senin bipolardan kurtuluş yılın olur ve böylece anlamlı bir yıldönümü olur...Umarım keşkesiz,sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice güzel seneler geçirirsin tatlım....
Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.
Yorum