Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bipolar mı Majör depresyon mu farkı ayıralım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bipolar mı Majör depresyon mu farkı ayıralım

Selam arkadaslar oncelıkle hepınıze.yaklasık 25 gundur esımde olan degısımlerı fark edıp dra gıtmeye ıkna etmeye calısıyorum.Ancak caresız kalıyorum.Eşim oncelıkle kafamda planlarım var bunları uygulamadan ölmeyecegım demeye basladı.Beni kim üzdüyse intikamımı alıcam sonra ebedi huzura gıdıcem demeye basladı.gunler gecelerı takıp ederken ıckı ıcmeyen adam gecenın bır vaktı cıkıp ıckı almaya gıttı.sabaha kadar oturuyor oyun oynuyor.sonra bılgısayarın onunde uyuyor.aılesıne haber verdım yardımcı olun dıye.Belkı senden boşanmak için yapıyordur dedıler
    ıyı olucagını ve gercekten ıstedıgının bu oldugunu bılsem bosanırım ama o ıyı degıl dedım aılesıne.Gunlerdır surunuyorum pesınde.Ben sağlıkçıyım hemşireyim arkadaslar.ondakı degısımı gormem uzun surmedı ama yalnız basıma sadece cabalıyorum.oda bana donup dıyorkı cabalama bırak artıkbenı.ben dra gıtmeyecegım benı hastaneye kapatmak ıstıyorsun planlarımı yapmadan benı kapatamazsın dıyor.söyluyorum hayır oyle bır nıyetım yok dıye.Annesini kardeslerını de kovdu gecen evden.sıldım ben onları dedı.gıdıp abuk subuk alısverısler yapıyor.ve 2 pakate yakın sıgara ıcmeye basladı.ben 25 gunun sonunda saglık yardımı ıstedım.dedım sen ıstesende ıstemesende dra gıdıyoruz deyıp goturdum.drla oyle bır konustu kı ben cıkısta sinir krizi gecırdım.Dr.da kandırdım gordun benım bıseyım yok dedı.sana zarar vermek ıstemıyorum ama boynunu kırabılırım dedı.Dr. teshısı sız ıkınız tartısmıssınızdır evde oyuzden bunalımdadır dedı .teshısı depresyon oldu.Verdıgı ılaçlar cipralex 20 mgr.ve seroquel xr 50 mgr.
    Ben artık tukendım.ılacları 1 gun ıctı.artık ıcmıyor.Hepinizde depresyon olmustur farkında olalım olmayalım.ama bu depresyonsa seroquel niye verdi.çünkü duygu durum bozuklugu var.ben bomba gıbıyım dıyor.superımmmm.o oyle dedıkce benım saclarımı yolmam gelıyor.yada dıyorum kı o anda Allahım canım alda kurtulayım dıyorum.Oylesıne sevgı doluydu kı sımdı gozlerınde soguk bır bakıs var donukbır surat.benım aglamama dayanamayan adam eskıden sımdı eeee dıyor.Buyrun arkadaslar bipolarmı depresyon mu sızde yardımcı olun.

depresyonda bu kadar dışa vurum olmaz daha içe dönüktür ... bipolardır büyük ihtimal ama okb de olabilir bir şeylere takıntı saplantı var sanırsam... Allah şifa versin ne diyelim... içtiği suya at ilaçlarını istersen

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

saldırganlaşıyor hemen ilaçlarını suya atsam anlaycak ozaman kötü olabılır .Ben benden gectım artık ayrılmaktan baska care bırakmadı bana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uçurum View Post
        saldırganlaşıyor hemen ilaçlarını suya atsam anlaycak ozaman kötü olabılır .Ben benden gectım artık ayrılmaktan baska care bırakmadı bana
        ayrılmak değilde bir süre evden ayrıl... böyle davranmaya devam edersen eve gelmiyeceğim .. diye söyle bir müddet git tavırları ne olacak ona göre bir tutum içine girersin. sorunun kaynağı ney onu bilmekte de yarar var. bu hal ne zaman ve ne şekilde başladı ?

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

25 gun oluyor.gıt ıstedıgın yere benden izin almana gerek yok dıyor.izmire kızkardesımın yanına tasınmayı bıle dusundum.onun bu halı bana cok acı verıyor.gormeye dayanamıyorum.ancak sehır degıstırdıgımde kökten hersey zaten bıtmıs demektır.

Yorum

benımde artık psikolojım bozulmaya basladı.3 kez sınır krızı gecırdım bır keresınde dılım tutulmus teyzem kurtarmıs benı.yasadıklarım az seyler değil.gecen gun birisi işyerinde ateş istemiş adamı yumruklamıs guvenlık ayırmıs.bu depresyonsa ben neyım acaba:/

Yorum

25 gun oluyor.gıt ıstedıgın yere benden izin almana gerek yok dıyor.izmire kızkardesımın yanına tasınmayı bıle dusundum.onun bu halı bana cok acı verıyor.gormeye dayanamıyorum.ancak sehır degıstırdıgımde kökten hersey zaten bıtmıs demektır.
              rahatsız olduğu belli çok üstüne gitme taşınma şimdilik bir müddet uzaklaş oradan durum ne olacak şimdi git istediğin yere diyebilir ama senin yokluğun ve gitme sebebin ona düşünme fırsatı verecek belki bu aşamadan sonra tedavi olmaya yanaşabilir...
              çocuğunuz varmı bilmiyorum ama varsa onuda götürmen onun değişmesine vesile olabilir.

KuzuZade

Yorum

cocuk yok gecen ay bebegım karnımda öldü.ve cok uzuldu.teyzemın yanına gıdebılırım.baska care yok gıbııııııııııı.

Yorum

cocuk yok gecen ay bebegım karnımda öldü.ve cok uzuldu.teyzemın yanına gıdebılırım.baska care yok gıbııııııııııı.
                  çok üzüldüm başınız sağolsun...
                  çocuğunuzun karnında ölmesi etkilemiş olabilir, beyin yapılarını tetikler böyle ağır vakalar , özellikle eşinizin aile geçmişinde varsa bipolar türü rahatsızlıklar. bebeğin ölümünden dolayı da seni suçlu görüyor olabilir maalesef.

KuzuZade

Yorum

teşekkür ederim.bebek öldü evet bende yıkıldım ama Allah'ın takdırı.bebek öldümü gercekten sen mi aldırdın dıye bır soru yönelltti egcen gun bana.dedım ne dıyorsun ıyı mısın sen.ne bılım aklıma gelıo degısık seyler kafam gıdıp gelıyor dedı .

Yorum

İşleniyor...
                    X