Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'da Psikiyatrist Önerisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ankara'da Psikiyatrist Önerisi

Arkadaşlar bu Perşembe günü yolumuz Ankara'ya düşüyor. Raporumun günüde geçti. Bulunduğum yerde bir psikiyatrist iğneni (Risperdal Consta) kullanmana gerek yok demişti. Bu doktora çok uyuduğum için gitmiştim. Fakat kendi doktorum Risperdal Consta iğneyi 50 mg dan 37.5 mg düşürdü. Bu doktorum başka bir ilde ve şu an mesafe olarak çok uzak. Ankara bize yakın. Zannedersem bu iğneyi yeniden kullanmam gerekecek. fakat günü bu Perşembe'ye kadar 4 gün geçmiş olacak. Eğer Cuma olursam 5 gün.
    Her neyse zaten Perşembe günü Ankara'da işimiz var ve ancak o güne randavu alabildim. Kesinlikle reklam olarak değil, sadece tavsiye alabilmek için Ankara'da Madalyon tıp merkezinden randavu aldım. Randovu alabildiğim tek doktorda Uz Dok. Kasım Şerifi. (Eğer doktor adı bildirmek yasaksa modaratör arkadaşlar uyarsın)
    Benim bir kaç sorum var. Daha evvel bu merkeze giden varmı tecrübeleri neler. (Madalyon Psikiyatri Merkezi); İkinci sorum Uzm. Dok. Kasım Şerifi beyden tedavi gören varmı; Tecrübeleri neler.
    Asıl sorum öncelikle Ankara'da yada İstanbul'da ( ikiside bize eşit mesafe) önerebileceğiniz doktor var mı. Tercihim tıp merkezi veya özel hastanede doktor olması. Çünkü sigortamdan yararlanacağım. Yani 20 tl ile 50 tl arasında bir muayene ücreti ödeyebiliriz.
    Arkadaşlar vaktini ayırıpta bir kaç birşeyle yazarsanız inanın size dua ederim. Şimdiden Allah razı olsun.
    5
    Tıp merkezi
    60.00%
    3
    Özel Hastane
    20.00%
    1
    Devlet Hastanesi
    20.00%
    1
    Özel Muayenehane
    0.00%
    0

Madalyon tıp merkezine bende ailemde gittik çok güzel kaliteli bir ortam ve şule gerçeği piskiyatristlikte tek geçerim hayatımın en önemli parçalarından biri oldu kendisi, düzeltmediği hastalık sorun kalmadı mutlak şule gerçeğe randevu alın derim kendisi madalyonun özel bölümünde
    Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Ankarada 3-4 tane psikiyatrist ve psikloğa gittim, gözlemlediğim psiklogları eledim, onun dışında 3 psikyatrist vardı, bir tanesi uzman asistandı (babamdan çok emeği vardır üzerimde belki), birine gitim çok ünlü bizim ünide, 2. kez gitmedim, yani genel olarak özeler işi hasta değilde müşteri gibi düşünebiliyorlar, yinede sınıflandırmamakya yara var bence...
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
      X