Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meraba sorunum şu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• meraba sorunum şu

bipolarım ve sanırım atak geçiricem .bu gece acile gidicem ve
    iğne yaparlasa 3 gün çalışamıycam bu 3 gün işyerine nasıl bi yalan hastalık uydurmalıyım sizce

Bunun için yalan söylemeye ne gerek var ki ? Dr.a durumunu anlatır rapor istersin .Böylece ileride yine aynı durum hasıl olursa zor durumda kalmamış olursun .

Gerçekten rahatsızken yalanla iş yapmak pek akıllıca değil bence .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masalsı View Post
      bipolarım ve sanırım atak geçiricem .bu gece acile gidicem ve
      iğne yaparlasa 3 gün çalışamıycam bu 3 gün işyerine nasıl bi yalan hastalık uydurmalıyım sizce
      Hocam yanılmıyorsam özel sektörde öğretmendin.. Özel sektör, özellikle eğitim sektörü bu durumu kurcalayabilir ve bu anlamda gerçeği söylemen daha mantıklı ama detay vermek zorunda değilsin..
      Geçmiş olsun
      ........

Yorum

Masalsı. Atak geçireceğini nasıl anladın? Ortalarda olmadığına göre geçirdin herhalde.
        Geçmiş olsun..

Yorum

uykum bozuldu hemen acile gittim
          dersanede çalışıyorum söyleyemem hastalığımı hemen çıkarırlar
          en iyisi midemi üşüttüm diycem zaten rapor istemiyorlar
          sanırım çalışma şartlarım zor geldi bi raz moralimide bozdular küçük bi atak
          geçirdim inşallah devamı gelmez

Yorum

Bencede öyle deyin en iyisi hocam.Umarım bir dahakine tekrarlamaz .

Yorum

Eğer krizlerin atakların çok belli olmuyorsa dışarıdan ne atarsan at. Başım ağrıdı, dişim ağrıdı, parmağım çıktı, aklına ne geliyorsa dersin. Aklında olsun devlet memurluğunda en favori hastalık bel ağrımasıdır. İspatlanamaz, yatak istirahatinden mahrum bırakılamaz, fazla sorgulanamaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                Eğer krizlerin atakların çok belli olmuyorsa dışarıdan ne atarsan at. Başım ağrıdı, dişim ağrıdı, parmağım çıktı, aklına ne geliyorsa dersin. Aklında olsun devlet memurluğunda en favori hastalık bel ağrımasıdır. İspatlanamaz, yatak istirahatinden mahrum bırakılamaz, fazla sorgulanamaz.
                ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yorum

arkadaşlar acilde akofaz oldum
                  yan etki olarak hafif hareketlilik yaptı yine acile gittim diazem verdiler sabah akşam
                  işede gidip geliyorum idare ediyorum
                  zaten 3 öğretmen arkadaş daha hasta
                  onların yerine be derse girdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masalsı View Post
                    uykum bozuldu hemen acile gittim
                    dersanede çalışıyorum söyleyemem hastalığımı hemen çıkarırlar
                    en iyisi midemi üşüttüm diycem zaten rapor istemiyorlar
                    sanırım çalışma şartlarım zor geldi bi raz moralimide bozdular küçük bi atak
                    geçirdim inşallah devamı gelmez
                    Atak gecirecegini nasil anliyorsun uykuyla alakasi varmi gec yatmakmi tetikliyor ?

Yorum

Bende de az uyku ile başlamıştı mani atağı, günde 2-3 saat uyku yetiyordu ama ben bunun mani atağı olduğunu bilmiyordum tabi ilk defa başıma geliyordu. Neyse ki bir daha gelmedi, o kadar ilaç içiyoruz lityum, depakin vs.

Yorum

İşleniyor...
                      X