Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar yarım istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • arkadaşlar yarım istiyorum.

    merhaba sevgili arkadaşlar uzun uzadıya yazmıcam ben 1 yıl önce uyusturucu madde kullanırken panik atak krizi yaşadım ağır bir travma oldu bende. daha sonrasınra belli bi süre panik atak yaşadım tüm belirtilerini gördüm. 1 ay sonra falan yataktan bi kalktım herşey nötr ben kimim neyim diye sorguladım yabacılaşma oldu dideral lustral desyrel verdi doktor kullandım 5 ay falan belli bi düzelme oldu ama genel olarak üzüntü durumu kaldı. takıntılarım falan atlatmıştım. tam düzelme olmadan ilaçları bi kerette kestim 3 ay falan cok rahattım şimdi hastalıgım tekrar nefes darlıgıyla geri geldi ve tekrar depresyona bıraktı kendini çökkünlük üzüntü eve kapattım kendimi kendime ilgim azaldı falan sizofreniyi arastırırdım o zaman simdi gene arastırdım bana uymuyo bipoları araştırdım deliler gibi araştırıyorum acaba ben bipolarmıyım nasıl anlarım mani falan olmuyor bende ama depresif ruh halim devam ediyor. prozac a baslattı doktur sizce bu bipolar mıdır yoksa depresyon mudur nedir şimdide teşekkür ederim yorumlarınız için.

  • #2
    Bipolar bozuklukta adı üzerine duygu durum bozukluğu.Yani huzursuz,mutsuz olduğun gibi bir an hiçbir şey olmamış gibi mutlu olabiliyorsun.Fikirler çabuk değişiyor,bugün keyifsizsen yarın birden enerji patlaması olabiliyor ve vs..Genelde nedensizdir bu durumlar.Senin bipolar olduğunu anlamak için duyguların ve hareketlerine bakmak gerek,bunları açıklamalısın.Geçmiş olsun durumun kritikmiş senin için,Allah sabır ve güç versin.

    Yorum


    • #3
      bende anlık kararlar olmuyor sadece içe kapanma üzüntü hali ve hastalık arıyorum kendime ama depresyonun ağır olması bipolarmıyım dedirtiyor insana kritik derken ne demek istedin?

      Yorum


      • #4
        Yaşadıklarına kritik demek istedim.Her ağır depresyon bipolarım demez.
        http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...ar+belirtileri bu sitede detaylı bilgiler yazıyor.Eğerki bunların birçoğu uyuyorsa buna bipolar diyebilirz.Dediklerinin bipoları kanıtlamıyor.

        Yorum

        İşleniyor...
        X