Sevgili dostlar,saygıdeğer arkadaşlar inanın şu anda çok sıkışmış bi durumdayım galiba manik atak geçiriyorum yaklaşık 2 gündür uyumadım ve içimden gelen çok kuvvetli bi his beni islam dinine sürüklemeye çalışıyor aynı zamanda da siyasete itiyor ve ben bu iki ideolojiyle ne zaman ilgilensem 3-4 gün sonra hastaneye yatırılıyorum çünkü bi atak geçiriyorum namaz kılıp aşırı uçlara kayıyorum, bazende siyasetle ilgileniyorum ve yine ataktan yani hastalıktan ötürü aşırı uçlara kayıyorum ve hastalanıyorum, ruh hekimlerim kesin olarak din ve siyasetle ilgilenmemi yasakladılar, bu sende hastalıktan dolayı olan bi şey dediler,yakın çevrem ve beni seven arkadaşlarımda artık böyle şeylerle ilgilenmemi istemiyorlar çünkü gerçekten hastalanıyorum,değerli arkadaşlar sizlerden bir ricam var bana fikirsel anlamda yardımcı olabilirmisiniz çünkü bu din bağımlılğı ve siyaset hastalığı beni her geçen gün daha çok hasta ediyor,ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim,sağlıcakla..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardıma ihtiyacım var
Collapse
X
-
Hatırladığım kadarıyla sen ilaç kullanmamayı tercih ediyordun.öyle mi?
Bi de Onur böyle bi durumun varsa 3 gun senin için cok kritik.çok heyecanlı bi seçim bekliyor:tinysmile_angry2_t:Last edited by YerGökHayat; 08-08-2014, 12:34 AM.
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
-
Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View PostSevgili dostlar,saygıdeğer arkadaşlar inanın şu anda çok sıkışmış bi durumdayım galiba manik atak geçiriyorum yaklaşık 2 gündür uyumadım ve içimden gelen çok kuvvetli bi his beni islam dinine sürüklemeye çalışıyor aynı zamanda da siyasete itiyor ve ben bu iki ideolojiyle ne zaman ilgilensem 3-4 gün sonra hastaneye yatırılıyorum çünkü bi atak geçiriyorum namaz kılıp aşırı uçlara kayıyorum, bazende siyasetle ilgileniyorum ve yine ataktan yani hastalıktan ötürü aşırı uçlara kayıyorum ve hastalanıyorum, ruh hekimlerim kesin olarak din ve siyasetle ilgilenmemi yasakladılar, bu sende hastalıktan dolayı olan bi şey dediler,yakın çevrem ve beni seven arkadaşlarımda artık böyle şeylerle ilgilenmemi istemiyorlar çünkü gerçekten hastalanıyorum,değerli arkadaşlar sizlerden bir ricam var bana fikirsel anlamda yardımcı olabilirmisiniz çünkü bu din bağımlılğı ve siyaset hastalığı beni her geçen gün daha çok hasta ediyor,ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim,sağlıcakla..
Yorum
-
aynı durum bende de var,ben de tanrı var mı yok muya takılıyorum sureklı,sacma sapan seyler arastırıyorum bıraz sosyalleşince sacmaldıgımı fark ediyorum.sosyalleşemiyoruum bu hafta risperdal kullanmaya basladım.goz kontagı sorunu var bende bu yuzden ıce kapanaklık sen de ne gıbı sorunlar var?
♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''
Yorum
-
pigettt ben risperdal consta kullanıyorum bende son 4 yıldır sosyalleşemiyorum evden pek çıkmıyorum tanrının varlığına inanan bi insanım ama dine yöneldiğim zaman kendimi çok kaptırıyorum çok yoğunlaşıyorum sonra birden bire aniden bırakıyorum ya sen?UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR
Yorum
-
ben tanrının varlıgına inanamıyorum artık,eskiden inanırdım araştırmaya sorgulamaya basladıkca sogudum dinlerden.bir ara delirip butun dinlerin tarihlerini arastırıp ortak noktalarını birleştirir aralarındaki mantıksızlıga cozum bulmaya ugrasırdım simdi sadece tarikatlarla dunyayı nasıl ve ne kafayla yonettiklerine takılıyorum. ama sosyalleşmek lazım bu sekilde hayat gecmiyor sen nasıl kaptırıyorsun kendını ve neden bırakıyorsun sonra?
♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Postaynı durum bende de var,ben de tanrı var mı yok muya takılıyorum sureklı,sacma sapan seyler arastırıyorum bıraz sosyalleşince sacmaldıgımı fark ediyorum.sosyalleşemiyoruum bu hafta risperdal kullanmaya basladım.goz kontagı sorunu var bende bu yuzden ıce kapanaklık sen de ne gıbı sorunlar var?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View PostBipolarlara kesintisiz antipsikotik verilmesinin sebebi nefir?ben de bipolarım ama antipsikotik kullanmıyorum.bi kere kullandim feleğim şaştı valla
Doktorun mu verdi risperdal. ayrıca 1 ilacla denge zor diye biliyorum.
Yorum
-
evet o benim rısperdalı kendım kullanmaya basladım bıktım artık psikiyatri kliniklerine gitmekten. faydalı olur mu bilmiyorum deniyorum teker teker hangisi faydalı olursa onu kullanıcam.
Yorum
-
pigettt ben eskiden sosyalist bir parti üyesiydim özelde diyalektik ve tarihsel materyalizmi benimsemiş, onun dışında richard dawkins hayranı bir ateisttim daha sonra ne olduğunu hala anlayamadığım çözemediğim bir duygu veya his beni tanrı inancına sürüklüyorUNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR
Yorum
-
Benim ćok fena takıntı olmuştu.3-4gun uyumadim.gözlerimi kapatsamda beynim durmuyordu.eve girmek istemiyordum.galiba aynaya bakinca tuhaf bisey de gördum ama onu doktora söylemedim :RpS_tongue:
Neyse vermedi senelerdir depakin lamictal lustral.... gayet rahatim
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View Postedebiyat26 bana sorduğun sorunun cevabı şöyle ateizm ile islam arasında gel gitlerim oluyor çok yoğun bi şekilde kendime engel olamıyorum sonra ruhsal olarak rahatsızlaşıyorum
Yorum
Yorum