Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lityum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lityum?

Aranızda lityum kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan var mı? Benimkini mahvettiğini düşünüyorum, hiç zevk almıyorum..

cevap yok mu.lityum kullanan yok mu?

Yorum

Bir dönem kullandım. Ancak cinsellik yönünden hiçbir olumsuz etkisini görmedim. Tek şikayetim bol sıvı tükettirmesinden mütevellit sık sık idrara çıkartıyordu.

Yorum

Lithuril ile kullanıyorum ama bipoların majör depresyon ucunda olduğumdan hiçbişey düşüncek halde değilim
        Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Eğer Lityum bir antidepresan ilaçsa, bu tür ilaçların en belirgin yan etkisi zaten cinsel isteksizlik yapmasıdır. Hemen hemen hepsi yapıyor bunu ama bırakınca herşey normale dönüyor.

Yorum

Sana, bu dünyaya lanetli olarak geldiğini düşündüren nedir? Herhangi bir somut delil var mı elinde?
            Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
            Lithuril ile kullanıyorum ama bipoların majör depresyon ucunda olduğumdan hiçbişey düşüncek halde değilim

Yorum

lityum antidepresan değildir, duygudurum düzenleyicisi..

Yorum

kaç mg kullandın? ya bende niye yapıyor..

Yorum

bipolarım ben, hipomani yada maniye geçmemem için verdi dr.

300 mg . kandaki lityum oranına göre artçak yada azalcak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                    Sana, bu dünyaya lanetli olarak geldiğini düşündüren nedir? Herhangi bir somut delil var mı elinde?

tam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor

kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi

kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.

hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var

bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok

bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
                      tam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor

kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi

kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.

hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var

bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok

bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.
                      Bende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun
                      UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

Yorum

Onur bence artik biraz da kendini dúsunme zamanin gelmis olabilir mi?seni cok takdir ediyorum ama en azindan sosyal hayattan kendini soyutlama.o zaman her sey daha kolay olacaktir diye tahmin ediyorum..

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                        Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View Post
                          Bende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun
                          1)Ataklarının sorumlusu sen değilsin.
                          2)Kendine meşgale bulmanı öneririm,herhangi bir kursa yazıl sosyal ortamlara gir kafan dağılsın.KENDİNİ SOSYALLEŞMEYE ZORLA
                          Sana kitap önerebilirim bu konuda NLP ile alakalı kitaplar okursan veyahut NLP ile alakalı kurslara gidersen görüşlerin büyük ölçüde değişir daha mutlu bir hayat sürebilirsin.
                          Unutma ne edersen kendine edersin.Hala geç kalmış değilsin hayatını düzeltmek için. Lanetlenmesi gereken sen değilsin , seni bu hale düşürenler.

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,saygılar,sevgiler...
                            UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View Post

senin durum bendende ağırmış. bende yıl içinde 3 - 4 aylık iyi bi dönem oluyo. iyi dönem dediysem aslında iyi değil hipomani ve mani hali

sonra anında çöküş başlıyo ve dibe batıyorum.

kullandığın ilaçları yazarmısın onur kardeş

Yorum

İşleniyor...
                              X