Aranızda lityum kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan var mı? Benimkini mahvettiğini düşünüyorum, hiç zevk almıyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lityum?
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostSana, bu dünyaya lanetli olarak geldiğini düşündüren nedir? Herhangi bir somut delil var mı elinde?
tam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor
kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi
kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.
hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var
bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok
bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Posttam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor
kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi
kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.
hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var
bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok
bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View PostBende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun
2)Kendine meşgale bulmanı öneririm,herhangi bir kursa yazıl sosyal ortamlara gir kafan dağılsın.KENDİNİ SOSYALLEŞMEYE ZORLA
Sana kitap önerebilirim bu konuda NLP ile alakalı kitaplar okursan veyahut NLP ile alakalı kurslara gidersen görüşlerin büyük ölçüde değişir daha mutlu bir hayat sürebilirsin.
Unutma ne edersen kendine edersin.Hala geç kalmış değilsin hayatını düzeltmek için. Lanetlenmesi gereken sen değilsin , seni bu hale düşürenler.
Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası
http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View PostBende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun
senin durum bendende ağırmış. bende yıl içinde 3 - 4 aylık iyi bi dönem oluyo. iyi dönem dediysem aslında iyi değil hipomani ve mani hali
sonra anında çöküş başlıyo ve dibe batıyorum.
kullandığın ilaçları yazarmısın onur kardeşBu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...
Yorum
Yorum