Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lityum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Simao
    adlı üyemiz Lityum? konusunu başlattı

Lityum?

Aranızda lityum kullanıp cinsel isteksizlik yaşayan var mı? Benimkini mahvettiğini düşünüyorum, hiç zevk almıyorum..

• Simao
    replied
    Ben efexor lamictal depakine geçtim..

Leave a comment:

• kerub
    replied
    Bu bipolar hastalığının da hafifi ağırı var demekki. Ben yıllar önce ağır depresyon ve mani geçirdim. O günden beri antidepresan, depakin ve seroquel alıyorum. Bazen hafif dalgalanmalar haricinde genelde çok şükür iyiyim. Ama dünyayı algılayışım olumsuz yönde değişti, bundan eminim. Eskiden daha hayat dolu biriydim. Çevremdeki pekçok şey beni mutlu etmeye yeterdi. Ne diyeyim Allah (c.c.) hepimize acil şifalar versin.

Leave a comment:

• miskin ruh hastası
    replied
    Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
    Dogrudur ama farkli zamanlardadir.ayni anda hepsinin kullanilmasi sasirtti aslinda.tabi doktor ve kullanan kisi daha iyi bilir.

Elbette farklı zamanlarda

misal olarak ben 4 yıllık süreçte her yıl 3 yada 4 ilaç kullandım

Leave a comment:

• YerGökHayat
    replied
    Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
    o da bişeymi hanımefendi yukarda saydıklarımla birlikte bu zamana dek 14 ilaç kullandım
    Dogrudur ama farkli zamanlardadir.ayni anda hepsinin kullanilmasi sasirtti aslinda.tabi doktor ve kullanan kisi daha iyi bilir.

Leave a comment:

• miskin ruh hastası
    replied
    Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
    Bu kadar ilac saglam insani hasta eder herhalde.doktorun bu kadar ilaca baglamasi ne kadar dogru bilemiyorum.ne zamandir kullaniyorsun bunlari?

o da bişeymi hanımefendi yukarda saydıklarımla birlikte bu zamana dek 14 ilaç kullandım

Leave a comment:

• miskin ruh hastası
    replied
    Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View Post
    kullandığım ilaçlar: risperdal consta 37,5 mg
    rexapin
    largactil
    lıtvum
    depakin

ben depakini daha önce kullanmıştım

şuan kullandıklarımsa lithuril - rivotril - remeron - wellbutrin

Leave a comment:

• YerGökHayat
    replied
    rexapin
    largactil
    lıtvum
    depakin
    Bu kadar ilac saglam insani hasta eder herhalde.doktorun bu kadar ilaca baglamasi ne kadar dogru bilemiyorum.ne zamandir kullaniyorsun bunlari?

Leave a comment:

• onur yılmaz
    replied
    rexapin
    largactil
    lıtvum
    depakin

Leave a comment:

• miskin ruh hastası
    replied
    Bende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun

senin durum bendende ağırmış. bende yıl içinde 3 - 4 aylık iyi bi dönem oluyo. iyi dönem dediysem aslında iyi değil hipomani ve mani hali

sonra anında çöküş başlıyo ve dibe batıyorum.

kullandığın ilaçları yazarmısın onur kardeş

Leave a comment:

• onur yılmaz
    replied
    Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,saygılar,sevgiler...

Leave a comment:

• Gulensurat
    replied
    Bende bipolar afektifim, 8 yıldır evden hiç dışarı çıkmıyorum,hiç bir özel hayatım yok yakınlarım ve tanıdıklarım hepsi yol aldı gitti ben hep evdeyim hep yalnızım, ne yarınlar bir şey bekler benden ne de ben bir şey beklerim yarınlardan hep olduğum yerdeyim hiç bir şey elimden gelmiyor,sürekli yalnızım ve yalnız olduğum her zaman kendimle sohbet edip kendi kendime konuşuyorum sürekli ataklar-dalgalanmalar geçiriyorum söylenecek pek fazla bi şey yok aslında ne diyeyim lanet olsun
    1)Ataklarının sorumlusu sen değilsin.
    2)Kendine meşgale bulmanı öneririm,herhangi bir kursa yazıl sosyal ortamlara gir kafan dağılsın.KENDİNİ SOSYALLEŞMEYE ZORLA
    Sana kitap önerebilirim bu konuda NLP ile alakalı kitaplar okursan veyahut NLP ile alakalı kurslara gidersen görüşlerin büyük ölçüde değişir daha mutlu bir hayat sürebilirsin.
    Unutma ne edersen kendine edersin.Hala geç kalmış değilsin hayatını düzeltmek için. Lanetlenmesi gereken sen değilsin , seni bu hale düşürenler.

Leave a comment:

• YerGökHayat
    replied
    Onur bence artik biraz da kendini dúsunme zamanin gelmis olabilir mi?seni cok takdir ediyorum ama en azindan sosyal hayattan kendini soyutlama.o zaman her sey daha kolay olacaktir diye tahmin ediyorum..

Leave a comment:

• onur yılmaz
    replied
    Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
    tam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor

kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi

kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.

hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var

bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok

bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.

Leave a comment:

• miskin ruh hastası
    replied
    Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
    Sana, bu dünyaya lanetli olarak geldiğini düşündüren nedir? Herhangi bir somut delil var mı elinde?

tam 10 senedir olduğum yerde sayıyorum.yaşıtlarım en azından asgari ücretli bir işte çalışıyor , kimisi hem çalışıp hem okuyor

kimisi askerliğini yapmış evlenmiş,kimi çoluk çocuk sahibi

kısacası hepsi olgun insan haline gelmiş. benden küçükler bile askere gidip çalışmaya başlamış.

hepsinin yaşamdan beklentisi var, güzel hayalleri var yaşama sevinçleri var

bense dört duvar arasında içler acısı hayat yaşıyorum.önümde hiçbir hedef yok.ölmek için Allah'a yalvarıyorum.kimseye gram faydam yok

bu çektiğim sıkıntılar lanetli olduğumu düşünmeme sebep oluyor.

Leave a comment:

İşleniyor...
X