Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaç için doktorun istediği testler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaç için doktorun istediği testler

Merhabalar, önce psikolog ardından da psikiyatrla görüşmem sonucu dün bipolar tanısı konuldu ve manide olduğum söylendi. Doktor epilepsi ilaçlarından bahsetti ama önce Hemogram, üre, glikoz, ALT, AST, kreatinin, ft3, ft4, B12, GGT ve TSH ölçümlerimi istedi ona göre ilaçlarımı düzenleyecekmiş. Bu testleri yaptırmış olanlar ne testleri olduğunu açıklayabilir mi? Bir de lityumla ilgili bişeyler okudum. Bu testlerde kanımdaki lityum seviyesi de ölçülecek mi? Bipolar olan bi insanın kanındaki lityum kesin olarak normalin altında mıdır yoksa lityum tanı içerisinde değil mi?

Ayrıca doktor bipolar hakkında bilgi verirken nöron tahribatından bahsetti ama konsantrasyonum sıfır ne dinlediyse unutmuşum nerdeyse hepsini. Unutkanlıklarımdan bahsetti annem doktor da tedaviye başlamazsak ilerleyen zamanlarda nöron tahribatı başlar bunda da geri dönüş olmaz gibi bişey dedi galiba ama şu anki unutkanlıklarım için nöronlar zarar görmeye başlamış dedi mi hatırlayamıyorum. Konuşurken söyleyeceğim şeyi unutup krize giriyorum aradan günler geçti hala daha ne söyleyecektim hatırlayamıyorum.
    Last edited by Janis; 20-12-2014, 05:39 PM.

nöron tahribatı mı bu gerçek olabilir mi..

Yorum

Tekrar sorduğumda eğer ataklarım önlenmezse daha da kotulesecek ve 40-50 yaşlarına geldiğinde nöronlari oldukca tahrip olmus bi insan olacaksın gibisinden seyler söyledi

Yorum

İşleniyor...
      X