Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kafein ve manik atak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kafein ve manik atak

Arkadaşlar kahve içmek yani kahvenin içindeki kafein, maniyi tetikler mi bilgisi olan var mı ?

sigara ve kafein ilaçların etkisini azaltır.

Yorum

başka yorum yazan yok mu ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View Post
        başka yorum yazan yok mu ???
        ben de anlamıyorum bu durumu hani öyle böyle değil ülke genelinde en aktif site burası burda bile kimseden geri dönüş yok.Soruna gelince bildiğim kadarıyla kahvenin maniyi tetiklemesi gibi bir şey yok.

Yorum

Alıştıktan sonra düzenleyici etkisi oluyor içmekte fayda var...

Yorum

Kahveti çok sık tüketirdim bu dönemlerde sinirli agresif kendimi , ufak tefek olaylara takılmaya başladığımı farketmiştim .Fakat bunun kafeinden dolayı kaynaklandığını bilmiyorum .Tesadüffen arkadaşla bir konuşmada farkına vardım ve gözlemim sonucunda .Kafeinin benim için o kadar iyi olmadığını ,kendimi bir süre sonra kötü hissetirmeme sebebiyet vermesinden dolayı ,kahveden uzaklaştım .Sende maniyi tetikleyip tetiklemediği konusunda gözlemlerin var mı yoksa ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kanarya30 View Post
              Arkadaşlar kahve içmek yani kahvenin içindeki kafein, maniyi tetikler mi bilgisi olan var mı ?

kahvenin içindeki kafein maniyi tetiklemez ilacada etki etmez ama gidipte red bull içersen ilacının kandaki lityum oranına etki eder hatta ilaçtan bi fayda göremezsin

doktorum bana kahve neskafe türü şeyler içebilirsin dedi sadece red bull gibi enerji içeceklerini yasakladı

her kan testi yaptırdığımda 0.60 - 1.20 oranına yaklaşamıyorduk. 1 aydır bıraktım enerji içeceklerini 0.60 lityum oranını yakaladık

şunuda söyliyim kahvede neskafede ne kadar kafein varsa enerji içeceklerinde en az 3 katı kafein var

sana edebileceğim tavsiye lityumu kesene veya düşürene kadar enerji içeceklerinden uzak dur
              Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

İşleniyor...
              X