Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haber kanalı ntv nin skandal bipolar haberi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Haber kanalı ntv nin skandal bipolar haberi

arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir dizi oyuncusu babasını öldürmüştü hatırlarsanız.
    ntv bu olayı internette bipolar bozukluğa bağladı,sözde adam bipolar bozukluk hastasıymış bu cinayeti o yüzden işlemiş.
    koca bir haber kanalı küçük bir araştırmayla bipolarların kendisinden başka kimseye heleki insanlara zarar vermeyeceğini bilmiyormu?
    bu nasıl bi habercilik.ben rencide oldum ve eminimki benim gibi birçok bipolar rencide olmuştur.
    belirttikleri adamın tedavisini yarım bırakmış madde bağımlısı ileri derecede akıl hastası biri olduğu ortaya çıktı
    şimdi çıktı adımız dokuza inmez sekize
    Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

haberdeki yorum doğru olabilir.
    pek çok bipolar manik dönemde saldırganlaşır.
    saldırganlığı ilaçla kontrol altına almak kolaydır ama ilaç almazsa cinayet işleyebilir.
    1950 lerde antipsikotiklerin keşfinden önce pek çok bipolar akıl hastanesinde tecrit ediliyordu.
    her bipoları kendin gibi sanma!
    ben de bipolarım ve ilaç almazsam aşırı saldırgan oluyorum!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YARDIMSEVER View Post
      haberdeki yorum doğru olabilir.
      pek çok bipolar manik dönemde saldırganlaşır.
      saldırganlığı ilaçla kontrol altına almak kolaydır ama ilaç almazsa cinayet işleyebilir.
      1950 lerde antipsikotiklerin keşfinden önce pek çok bipolar akıl hastanesinde tecrit ediliyordu.
      her bipoları kendin gibi sanma!
      ben de bipolarım ve ilaç almazsam aşırı saldırgan oluyorum!

bende manik dönem geçirdim.düzenli ilaç kullanmama rağmen sinir stres gerginliğim fazlaydı ama duvara kanepeye vurarak kendimi yaralardım.

başkasına zarar vermek aklımın ucundan bile geçmezdi heleki öldürmek yaralamak allah korusun.

bu manyak psikopat bir katildir. ntv haberi bu şekilde vermeliydi bana göre

50 lerdeki olay doğrudur. ama 65 yılda tıp çok gelişti ve bir sürü bipolar ilacı var.

ayrıca burada benim zoruma giden bipolarlara deli yaftası vurulması ve akıl hastası olarak gösterilmeye çalışılmasıdır
      Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

bipolar akıl hastası zaten . bipolarlar şizofrenden daha beterdir. tehlikelidirler.

Yorum

Adama uzaktan bakınca gayet sakin normal bir görüntüsü var. Hayret ettim bende

Yorum

İşleniyor...
          X