.................................................. ..........................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
zor durumdayim arkadaslar
Collapse
X
-
Hepimiz sıkıntılı gunler geçiriyoruz.
Yaşadığın hayat olağan siradanliklarla dolu olduğu için seni yıpratıyor.
Ve buna bir dur demelisin.
Bu yuzden daha sosyal olmanı öneriyorum, ama nasıl olabilirsin ki en azından kendin gibi bir kac arkadaşın olsa sana yeter. Bununda olma ihtimalinin zor olduğunu düşünüyorum cünki sana benzeyen insanlar olsada onlara yaklaşmak istemezsin. Neden istemezsin, onların yaşadıklarını dinlersin daha cok uzulursun sende onlar gibisin sonuçta.
Kötü günler hatta yıllar geçiriyorsun biliyorum.
Galiba 40 yaslarindasın , bence kendine bir sevgili bulabilirsin daha sonra bu sevgiliyi bir eşe donusturdukten sonra huzur bulacaksin, yani bence evlen erkekler kolay kanan canlilardir bunu kadınlar daha iyi bilir.
Çocuğun olsada yeniden bir hayat kurabilirsin kesinlikle. insan bir yarimdir taki esini bulana kadar esini bulunca tam olur. Hem evli insanlar toplumda daha guclu olurlar. Sevgili arkadaşım.
Harekete geç ve yaşa.
Bu yazdıklarımı tamamen iyi niyetli olarak yazdim.belki acik sozlu bir insanim evet bu yuzden fazla arkadasim da yok bunuda biliyorum. Bana kizma nolur iyi gunler.
https://m.youtube.com/watch?v=66pcpCkxPLsLast edited by m.ilhanpeker; 24-05-2016, 09:37 PM.
-
taşınma inadına. şimdilik ertele taşınma işini. ankara ya gel ben de kal biraz. hiç kimsenin seni yerinden etmeye hakkı yok.
bana da kocası olmayan kadın diyorlar. balkondan bağırıyor bi kadın eve erkekleri alıyo diye kendisi dost hayatı yaşıyomuş halbuki. .ben bir kişiyi seviyorum o da gelmiyor zaten. iftira atıyorlar sürekli bana. üst katta ki kadının geceleri sevişme sesleri geliyor. kapıcı beni gözetliyor sürekli. ben de gidicem bigün burdan da bakalım ne zaman.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: *Latife
su anda herkesin zor durumlari beni pek ilgilendirmiyor serhat ben yasadigim semtte sokakta binada taciz altinda kaldim mesela binanin tamami tarafindan rahatsiz ediliyorum evden cikmasam bir bahaneyle kapiya geliniyor binanin disindan icine dogru yuksek sesle laf atmalar cama tas atmalar iyice bunaldim ev ariyorum
simdi ben bu devirde yalnizim diye bu kadar rahatsiz ediliyorsam evlenerek mi kurtulmak zorundayim serhat evlenmek zorundamiyim ben bunlarin yuzunden tessetturden bahsetme bu sicakta tesettur giyemem hastayim ben zaten tessettur denedim vaktiyle utanmadan yine taciz edenler oldu ben dusunuyorum tasinmaktan baska care bulamiyorum o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam sana. agliyorum simdi durduramam bu aglamayi yarin basim agriycak cocuguma kim bakicak
ne bicim yermis bu devirde bunlarda oldu boyle Allah kahretsin....
Yorum
-
Anlatmazsan anlayamayız amaBeni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
Yorum