Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zor durumdayim arkadaslar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• zor durumdayim arkadaslar

.................................................. ..........................
    Last edited by *Latife; 19-08-2016, 07:26 PM.

Hepimiz sıkıntılı gunler geçiriyoruz.

Yaşadığın hayat olağan siradanliklarla dolu olduğu için seni yıpratıyor.
    Ve buna bir dur demelisin.
    Bu yuzden daha sosyal olmanı öneriyorum, ama nasıl olabilirsin ki en azından kendin gibi bir kac arkadaşın olsa sana yeter. Bununda olma ihtimalinin zor olduğunu düşünüyorum cünki sana benzeyen insanlar olsada onlara yaklaşmak istemezsin. Neden istemezsin, onların yaşadıklarını dinlersin daha cok uzulursun sende onlar gibisin sonuçta.
    Kötü günler hatta yıllar geçiriyorsun biliyorum.
    Galiba 40 yaslarindasın , bence kendine bir sevgili bulabilirsin daha sonra bu sevgiliyi bir eşe donusturdukten sonra huzur bulacaksin, yani bence evlen erkekler kolay kanan canlilardir bunu kadınlar daha iyi bilir.
    Çocuğun olsada yeniden bir hayat kurabilirsin kesinlikle. insan bir yarimdir taki esini bulana kadar esini bulunca tam olur. Hem evli insanlar toplumda daha guclu olurlar. Sevgili arkadaşım.
    Harekete geç ve yaşa.
    Bu yazdıklarımı tamamen iyi niyetli olarak yazdim.belki acik sozlu bir insanim evet bu yuzden fazla arkadasim da yok bunuda biliyorum. Bana kizma nolur iyi gunler.

https://m.youtube.com/watch?v=66pcpCkxPLs
    Last edited by m.ilhanpeker; 24-05-2016, 09:37 PM.

Yorum

herkesin kendine göre zor durumları vardır. anlatmazsan içine dert olur ata ata yer kalmaz.
      ....

Yorum

Yazıklar olsun ya bu insanlar bu kadar mi pislik oluyorlardı.
        Bir erkek olarak utandım bu durumdan.
        Allah kolaylık versin.
        Inşallah uygun bir ev bulursun kendine

Yorum

taşınma inadına. şimdilik ertele taşınma işini. ankara ya gel ben de kal biraz. hiç kimsenin seni yerinden etmeye hakkı yok.

bana da kocası olmayan kadın diyorlar. balkondan bağırıyor bi kadın eve erkekleri alıyo diye kendisi dost hayatı yaşıyomuş halbuki. .ben bir kişiyi seviyorum o da gelmiyor zaten. iftira atıyorlar sürekli bana. üst katta ki kadının geceleri sevişme sesleri geliyor. kapıcı beni gözetliyor sürekli. ben de gidicem bigün burdan da bakalım ne zaman.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Latife

su anda herkesin zor durumlari beni pek ilgilendirmiyor serhat ben yasadigim semtte sokakta binada taciz altinda kaldim mesela binanin tamami tarafindan rahatsiz ediliyorum evden cikmasam bir bahaneyle kapiya geliniyor binanin disindan icine dogru yuksek sesle laf atmalar cama tas atmalar iyice bunaldim ev ariyorum
            simdi ben bu devirde yalnizim diye bu kadar rahatsiz ediliyorsam evlenerek mi kurtulmak zorundayim serhat evlenmek zorundamiyim ben bunlarin yuzunden tessetturden bahsetme bu sicakta tesettur giyemem hastayim ben zaten tessettur denedim vaktiyle utanmadan yine taciz edenler oldu ben dusunuyorum tasinmaktan baska care bulamiyorum o kadar rahatsiz oldum ki anlatamam sana. agliyorum simdi durduramam bu aglamayi yarin basim agriycak cocuguma kim bakicak
            ne bicim yermis bu devirde bunlarda oldu boyle Allah kahretsin
            tabiki herkesin derdi kendine evlen veya kapan demiyorum iş artık öyle bi noktaya geldiki kapalıda olsa evlide olsa fayda etmiyor. insanlar bozuldu ağlamaktan başka çaren yok. taşıma işine gelince imkanın varsa taşın ama bu kez "varoş" yerlerden degilde daha iyi bi semte merkeze vs taşın bu tür olaylar her şehirde yaşanıyor. yalnız degilsin aynı durumda çok kadın var. bak çocugunda varmış onun daha rahat bi yaşam sürmesini istemezmisin istersin elbette. boşverip başka yere taşın.
            ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Latife
              bir bipolar arkadasimi yardima cagirdim ikimiz toplam 40 kisi ediyoruz simdi puskurturuz gerizekali abazalari tadim kacti ama geri gelir cunku benim kendi emegimle hakkimla kazandigim tat bu kimseye yedirmem
              Adamsınız be

Yorum

ben de uyuyamadım mutlu aile defteri die bir film vardı tv de onu izledim biraz kafam dağıldı hiç açmam tv yi ama oyalıyormuş epey.

Yorum

Anlatmazsan anlayamayız ama
                  Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Vay be, kadınların işi ne zormuş.

Yorum

İşleniyor...
                    X